את יודעת שאני כאן בשבילך
א אמא של א וגם של ר New member 6/7/05 #20 גמני במיעוט הדומם כאן בפורום../images/Emo98.gif לא בהריון (as far as i know) ולא בתכנון בשנים הקרובות, אם בכלל (תלוי את מי תשאלו ) אולי נפתח קומונה? : "נשים אחרי ולא לפני"
גמני במיעוט הדומם כאן בפורום../images/Emo98.gif לא בהריון (as far as i know) ולא בתכנון בשנים הקרובות, אם בכלל (תלוי את מי תשאלו ) אולי נפתח קומונה? : "נשים אחרי ולא לפני"
ד דפנה מי New member 6/7/05 #24 גם אני לא[-: וזו הזדמנות נפלאה לברך את כל מי שבדרך או שילדה לאחרונה . יכול להיות שבמהלך השנה הקרובה נתחיל לחשוב על הדור הבא(-;
גם אני לא[-: וזו הזדמנות נפלאה לברך את כל מי שבדרך או שילדה לאחרונה . יכול להיות שבמהלך השנה הקרובה נתחיל לחשוב על הדור הבא(-;
N neta2 New member 7/7/05 #28 לא בהריון- לא רוצה להיות וטוב לי עם זה בני, רק בן 7 חודשים, אולם נדמה לי, שיקח עוד זמן רב עד שיתחשק לי לשוב ולהיות בהריון. הצבתי לעצמי, 3 תנאים לילד נוסף: עבודה, דירה גדולה יותר ושינה רציפה בלילה..
לא בהריון- לא רוצה להיות וטוב לי עם זה בני, רק בן 7 חודשים, אולם נדמה לי, שיקח עוד זמן רב עד שיתחשק לי לשוב ולהיות בהריון. הצבתי לעצמי, 3 תנאים לילד נוסף: עבודה, דירה גדולה יותר ושינה רציפה בלילה..
ש שרון של לוטן New member 7/7/05 #32 תומכת שאינה הריונית אם כי מקווה להיות בקרוב. אבל בינתיים אשמח לתמוך ולהתמך בתת הקבוצה ההולכת ומצטמצמת כאן בפורום. ממש זן נכחד.
תומכת שאינה הריונית אם כי מקווה להיות בקרוב. אבל בינתיים אשמח לתמוך ולהתמך בתת הקבוצה ההולכת ומצטמצמת כאן בפורום. ממש זן נכחד.
ש שרון של לוטן New member 7/7/05 #33 באמת??? הבנתי נכון? תאומות? איזה יופי! בשעה טובה! שיהיה קל ומהנה.