נשים רוצות לרקוד בשתיי ה

הכי גבר

New member
נשים רוצות לרקוד בשתיי ה

נשים רוצה גבר שיבין את הרגשות שלהן אבל שלא יהיה גבר רגיש כי זה "מגעיל"...נשים רוצות גבר חזק אבל שלא יהיה שרירי כי זה גם מגעיל...נשים רוצות גבר אסתטי אבל לא יותר מדיי כי זה לא "גברי".. נשים רוצות גבר חתיך אבל לא במידה שהוא יכול לבגוד...נשים רוצות גבר טוב אבל מצד שני זה נראה חשוד וזה בכלל לא סקסי....נשים רוצות גבר עם הרבה הרבה כסף...אבל בדיעבד מסתבר שהכסף רחוק מלהביא אורגזמה לנשים... בקיצור נשים רוצות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

אם נוכל את העוגה ונשאיר אותה שלמה,

איך נתפוס גבר חתיך? אה? אה? אה? כמה הסברים - יש גבר רגיש ויש גבר בכיין. גם אני חזקה ולא שרירית, חוץ מזה יש נשים שאוהבות שרירנים. תראה את אשתו של אלי האנה.. אני שונאת גם נשים שהן יותר מידי אסתטיות. ויש הבדל בין אסתטי לנקי. פה טמונה בעיה ענקית בהגדרת המושגים שלך - 'גבר חתיך אבל לא במידה שהוא יוכל לבגוד'???? שני דברים - 1. יש אלפי מכוערים עד בחילה שבוגדים. 2. אין שום קשר בין מראה לבגידות. אבל שום קשר! מה חשוד ולא סקסי בגבר שנראה טוב?
מה הקשר בין כסף לאורגזמה??! למרות שאם יש לו הרבה מאוד כסף, אז אפשר לטפל בהכל
. בקיצור, גבב של שטויות. אה, וברוך הבא

הכי גבר

New member
נשים יורות לעצמן ברגל

כל מה שהבאתי כאן זה דברים ששמעתי מנשים...פשוט אני הבאתי את הסתירות והצביעות בדיברהן...קודם כל כשאמרתי כשגבר טוב זה חשוד ולא סקסי..התכוונתי לגבר טוב לב...יותר נכון התכוונה אותה אישה שכתבה את המאמר שממנו הבאתי את הקטע הזה... ובקשר לרגישות...אז גבר שנפגע מכן רגשית הוא בכיין... אבל באותו זמן אתן מצפות ממנו שהוא ישאר רגיש כלפיכן...ומה הקשר בין מראה לבגידות ? תאמת..אני גם לא הבנתי ...אבל זה מה ששמעתי מבחורה שאמרה שהיתרון בבן זוג מכוער זה שהוא לא יבגוד... ובאשר לשרירים אני התכוונת לרחב כתפיים שזה בעיקר בכיוון של שרירים... לסיכום שניי דברים : אסתטיקה היא לעולם לא מוגזמת ...דווקא מתבקשת... ודבר שני...הכסף יקירתי רחוק מאוד מלפתור את כל בעיות החיים.. ובטח ובטח לא יפתור את בעייתי האורגזמה של הנשים

אני גם שמעתי מגבר [אחד ויותר] שכל

הנשים זונות, אז אני אכליל את זה לגבי כל הגברים?! אני חושבת שאתה לקחת משפט של אחת וחיברת למשפט של אחרת שיצרת את הניגוד. כל אשה רוצה משהו אחר. אם אחת מחפשת בחור עשיר, שיבושם לה. זכותה המלאה. אני מגיבה כאשה בפני עצמי ולא בשם כל הנשים באשר הן. גם ברצונות שלי יש אי אילו ניגודים אם נשטח אותם לרשימה אחת, אבל אילו בעצם אינם ניגודים כי אני מחפשת קצת מזה וקצת מזה. אפשר להיות גם רגיש וגם לא בכיין. לעומתי, יש נשים שמאוד אוהבות את הבכיינים וההוכחה לכך היא שהבחור האחרון שיצאתי איתו היה מבחינתי רגיש ולא החזיק איתי מעמד חודש, לעומת זאת, לפניי היו לו שלוש מערכות יחסים וכל אחת מהן ארכה למעלה משנה. גם אני לפעמים אומרת בהלצה [כשצוחקים עליי שכל הגברים שאני יוצאת איתם הם מכוערים] שהיתרון בגבר מכוער הוא שהוא לא יבגוד ועובדה שהאמת צחקה לי בפרצוף וכל המכוערים שלי התגלו הרבה יותר גרועים מסתם בוגדים. כתפיים זה אחד הדברים הכי מושכים בגבר [אצלי, גם באשה]. מבחינתי יש מצב של אסתטיקה מוגזמת, אבל הנה, אנחנו מוכיחים שוב כי כמו שגברים ונשים שונים בראיית עולם, כך גם אשה מרעותה וגבר מרעיהו. נכון, כסף או כל דבר אחר לא פותר הכל בחיים. אבל עדיף כסף בלי אורגזמה מאשר עוני ועדיין בלי אורגזמה. אין כל קשר בין כסף לאורגזמה.

הכי גבר

New member
יום האישה

אז היום הוא יום האישה... אני לא יודע מה אומרים ומאחלים ביום הזה...אבל בכל אופן אני אאחל לך חג שמח וגם חג פורים שמח... דרך אגב אני מסתכל על הנשים כנשמות קדושות אבל זה לא מה שמנע מהן לפגוע בי בצורה אנושה...אבל שטויות ! יהיה בסדר ! אחריי הכל אני זה הכי גבר ואני זה שק חבטות רגשית...קטן עלינו

חחחחחחח

תודה רבה לך על האיחולים. תראה, מאוד קשה לי להתחבר לגבר רגיש כי אני עצמי לא ממש רגישה בעליל. על כן, אין לי כל כך מה להגיד לך על הצלקת שנותרה לך מקשרים אילו ואחרים. בכל אופן, בן אדם רגיש אני לא, אבל בן אדם עם קצת שכל ישר אני כן. לכן, אני מאמינה שכאשר כתבת שק חבטות הייתה נימה של הלצה בדברייך. עדיין, הלצה או לא, אין אדם המגיע לו להיות שק חבטות וברגע שלא תראה את עצמך כאחד כזה, תחדל מלהיות אחד כזה..

הכי גבר

New member
מה רע בלהיות

אני לא מבין מה רע בלהיות רגיש.. הרי האדם נולד ואמור להיות רגיש ומי שרגיש זה אומר שהוא יכול להרגיש אהבה,שנאה,געגועים,רחמים,חמלה וכ`ו... יענו אויי וואבויי לכולנו אם נפגוש יצור לא רגיש...וחוץ מזה רגיש זה לא אומר שהוא לא יקיז תדם שלו בשבילך אם צריך...ורגיש זה לא אומר שהוא לא ילך ליער לחטוב עצים בשביל לחמם אותך או לא ילך ליער בשביל לצוד איילה בשביל לספק לך מזון...נהפוך הוא על הרגיש אפשר לסמוך בעיניים עצומות ורק בגלל שהוא רגיש

אין בזה משהו רע

זה עניין אינדווידואלי יש כאלה שאוהבות רגישים יותר ויש כאלה שאוהבות רגישים פחות לגיטימי לא?

הכי גבר

New member
לגיטימי ביותר

נשמה הכל לגטימי...יענו לגטימי גם לאהוב זאבים... אבל כולה אני אומר לפי דעתי כן...שעדיף בן אדם רגיש מאשר בן אדם לא רגיש...כי כשהבן אדם לא רגיש אז הוא עלול לפגוע בי ובך ובכולם כי הוא לא יודע שזאת פגיעה כי הוא לא מרגיש בגלל שהוא לא רגיש

קל להקצין

אתה לוקח כאן שני צדדים מוקצנים של הסיטואציה. רגיש מול חסרת רגישות בכלל. אין אנשים כאלה במציאות, לכל אחד יש מידה כזו או אחרת של רגישות, וכל אחת אוהבת מידה אחרת של רגישות

הכי גבר

New member
מה יותר טוב

בסדר בלי להקצין...יש אנשים עם רגישות יתר ויש אנשים עם חוסר רגישות ...ותאמיני לי אין באמצע..יענו אין מושלמים... אז במקרה כזה מה עדיף אחד עם רגישות יתר או אחד עם חוסר רגישות

אמצע זה לא מושלם

אמצע זה נורמלי. האמצע הוא לא הממוצע המדויק בין שניהם הוא יכול להיות בכל מקום בטווח. ובין שתי הבחירות שאתה נתת אני בוחרת להשאר לבד!

אתה בטוח שאין באמצע?

חומד, העולם לא בנוי משחור ולבן, העולם כולו הוא גוונים שונים ומדהימים של הקשת, גם מה שנדמה בעינינו, כשחור או לבן, אינם אלא גוונים של אפור, כי בעולם החומר אין מוחלט. רק בצבעים כימיים, שילדים וציירים משתמשים בהם... צבעים העשויים ביד אדם, רק שם תמצא את המוחלט. אם אתה רוצה להבין במה מדובר, גש לחנות, שמתמחה בחומרים לציירים, ובקש שיפתחו ויראו לך ערכת צבעים מקצועית, הגדולה ביותר, שיש בה מה שיותר צבעים וגוונים... כך תוכל לראות בעצמך, עד כמה יש באמצע...!

הכי גבר

New member
במקרה אני צייר לשעבר

ומנסיוני נוכחתי לגלות שהחיים זה לא ציור..נכון שהחיים זה גוונים וצבעים שונים אבל מה שאני אומר זה שבניגוד לציור שאפשר להכניס בו את כל הצבעים...בבן אדם תמיד יהיה חסר צבע מסויים.. זאת אומרת אף אחד לא מושלם

אולי אתה צייר לשעבר...

אבל שכחת, שהציור מביעה את התוך שלנו, הרי בצבעים אנחנו משתמשים כדי להביע משהו... לא נכון? החיים הם לא ציור, הם הבעה והיזון חוזר של אותה הבעה. אם היית צייר, היית יודע זאת, כי זה בדיוק מה שקורה ליצירה, כשקהל מתבונן בה... הקהל אוהב או לא אוהב את מה שאתה מביע בציור, דרך הצבעים והגוונים, לא את מה שציירת. הרי 10 ציירים יכולים לצייר את אותו נוף בדיוק, אבל כל ציור יראה אחרת, כי כל ציור הוא תוצר הבעתי של רגשות, השקפת-עולם וכל מה שקשור.

הכי גבר

New member
לגיטימי ביותר

נשמה הכל לגטימי...יענו לגטימי גם לאהוב זאבים... אבל כולה אני אומר לפי דעתי כן...שעדיף בן אדם רגיש מאשר בן אדם לא רגיש...כי כשהבן אדם לא רגיש אז הוא עלול לפגוע בי ובך ובכולם כי הוא לא יודע שזאת פגיעה כי הוא לא מרגיש בגלל שהוא לא רגיש

לא אמרתי שיש רע בלהיות רגיש,

אמרתי פשוט שאני לא מתחברת אליהם כי אני לא ממש אחת כזו. בוא נעשה רגע תיאום הגדרות, כשאתה אומר 'רגיש' למה בדיוק אתה מתכוון?

הכי גבר

New member
תיאום הגדרות

רגיש יענו הוא מרגיש מה שצריך להרגיש...זאת אומרת אם מישהו מכה אותו אז כואב לו ...ואם הוא רואה מישהו מסכן אז מרחם עליו עד כדי דמעות...ואם מעליבים אותו אז הוא נעלב...ואם פוצעים אותו אז יורד לו דם...אבל איך הוא יראה את כל התגובות האלה...זה כבר עניין אחר...יענו יש כאלה למשל כשנפגעים או נעלבים או אפילו מתאהבים עד עמקי נשמתם הם לא יראו את זה

למעלה