נשים רוצות לרקוד בשתיי ה

הכי גבר

New member
החיים יקרים וקצרים

מותק החיים יקרים וקצרים מדיי בשביל לבזבז אותם על שינה

Vdrums

New member
אבל לבזבז אותם בכתיבה בפורום זה

בסדר?

הכי גבר

New member
זה לא ביזבוז

אני לא חושב שאני מבזבז זמן בזה שאני כותב בפורם הזה או בכל מקום אחר כי בסך הכל אני כותב פה את הדיעות שלי ואת השקפות העולם שלי שמזה שנים על גבי שנים לא זכו לצאת לאור...ולשמחתי...אני מקבל פה תגובות נחמדות ועינייניות

תומר, אם זה כמו שאתה אומר, אז...

גם אתה, אני וכל חברי הפורום מבזבזים את הזמן שלהם... אתה נהנה לבטא את מה שעושה לך טוב לבטא, אז למה התבטאות של אחר, היא בזבוז של זמן?

Vdrums

New member
אני לא אמרתי שזה ביזבוז זמן

הוא טוען ששינה זה ביזבוז שמן וצריך לנצל את החיים, אז חשבתי שלכתוב באינטרנט זה גם יכול להיות ביזבוז כי אתה תקוע מול מחשב ולא ממש מנצל את החיים... קצת הבנת הנקרא, הוצאתם את דברי מהקשרם.

הכי גבר

New member
אני מהסלולרי

במקרה אני כותב פה מהסלולרי אז זה צמוד אליי אם זה בעבודה ואם זה בכל מקום ודווקא בבית קשה לי לתפוס קליטה

ולך הכי גבר...

אם לא היית מעביר ביקורת על דרכו של אחר, לא היית מוצא את עצמך מסביר את דרכך בנימה של התנצלות.

הכי גבר

New member
שום ביקורת

נשמה, אני קטונתי מלהעביר ביקורת על אחרים... ואני לא זוכר מתי בדיוק העברתי ביקורת על מישהו... אני בסך הכל אומר את האמת שלי... בנימה הומוריסטית ולא בנימה של התנצלות... לא מתנצלים על זה שאומרים את האמת

הכי גבר

New member
שום ביקורת

נשמה, אני קטונתי מלהעביר ביקורת על אחרים... ואני לא זוכר מתי בדיוק העברתי ביקורת על מישהו... אני בסך הכל אומר את האמת שלי... בנימה הומוריסטית ולא בנימה של התנצלות... לא מתנצלים על זה שאומרים את האמת

תומר, ידידי, כל אדם ודרכו הוא...

אין טעם לפתוח בויכוח בכלל, אם בשבילו שינה זה בזבוז זמן, והוא מבטא את זה, על מה בדיוק יש פה להתווכח? אתה ודרכך והוא ודרכו... הוא רוצה לחיות במצב עירות מתמיד, לבריאות לו. זה כבר עניינים אישיים, בשביל מה לקחת ללב את ההערה שלו? גם אני אוהבת שינה טובה של מינימום 6 שעות בלילה, אז מה, להתחיל לריב איתו על זה? - לא מוצאת על מה להתווכח.

Vdrums

New member
לא התווכחתי ניסיתי להבין משהו וזהו

למה אתם מנפחים כל דבר?

תומר ../images/Emo8.gif

בדברים שלי אליך הבעתי דעה מסויימת שלי, בנושא מסויים, שהועלה פה, לא יותר. לא היה פה ניפוח של דברים, רק קרציה, שחייבת להביע את דעתה. שמור על החיוך שלך, ידידי.

Vdrums

New member
לא לקחתי כלום ללב,

זה שאני שואל מישהו שאלה לא אומר שאני לא מסכים עם הדרך שהוא חי בה. כמו שאת הבעת דעה אני גם הבעתי דעה, אז מה את רוצה? ומי שמביע את דעתו הוא קרציה? אז כנראה גם את כזאת...

להכי גבר...

אתה מציג פה את הגבר המושלם, הנסיך ישר מהאגדות...! אין שום רע בלהיות כזה גבר, אם הוא באמת יודע להיות כזה.

הכי גבר

New member
אני כזה

במקרה אני גבר כזה...אומנם אין לי סוס לבן אבל יש לי אוטו לבן... אבל נוכחתי לגלות שרגשות, אהבה ,רומנטיקה,אירוטיקה,טבע, פרחים,בשמים,ציפורים,נעימות בתקליטים..וכו` זה כבר לא באופנה

למעלה