נשים שלבעליהן משמורת משותפת

אiרית

New member
אני אני

לבעלי שני ילדים מנישואים קודמים. בן 14 ובת 17. אנחנו ביחד מאז שהילדים היו בני 10 ו-13. הילדים אמורים להיות איתנו חצי מהזמן (חצי שבוע וכל סופ"ש שני) אבל בפועל יוצא שהם איתנו יותר ממה שהם עם אמא שלהם (בעיקר בגלל העבודה של הגדולה שקרובה יותר לבית שלנו). זה לא קל בכלל. היחסים שלי איתם ושלהם איתי משתנים ומתפתחים כל הזמן. הגדול ממש הופך לטינאייג'ר מול עינינו וזה בהחלט מאתגר.
מאז שהגעתי לחיים שלהם, תמיד נתתי מעצמי המון - בתשומת לב, בהקשבה, בבישול, הסעות, ניקיון, כביסות ומה לא.

עכשיו אני בהריון עם הילד הראשון שלי. וכן, אני מוצאת את עצמי חושבת הרבה על מה יהיה כשהקטן יגיע, וכן, עושה חשבונות שאף פעם לא חשבתי שאעשה ופחות רוצה לתת מעצמי ללא תנאי. זה לא קל.

Natural5

New member
הם מביעים התרגשות/ התלהבות מהעובדה

שיוולד להם אח/אחות?
זו תהיה נקודת פתיחה טובה אם כן, זה מאוד מקרב ומייצר אווירת משפחה של ממש. אני ובעלי נישאנו כשילדיו היו בני 6 ו-9. הבן המשותף שלנו נולד לפני שנה פלוס והם ממש שאלו כל הזמן מתי אהיה בהריון ומתי יהיה להם אח/ אחות?
היום משחקים איתו המון כשהם פה ( חצי שבוע וכל שבת שניה), ממש אוהבים אותו וזה מרחיב לי ולבעלי את הלב.כן, ללא קשר לבננו המשותף קשה לי לפעמים עם הנוכחות של ילדיו ולמרות שכבר מורגלת בזה מחכה ת מ י ד לשבת בלעדיהם. עובדת על עצמי להנות מהיש ובכל זאת מבינה ללב עצמי ( לא חולקת הרבה עם חברות בנישואין ׳נורמטיביים׳) מפני שלא ילדתי אותם ועובדה זו עושה את כל ההבדל. מורידה את הכובע בפני מי שמסוגלת בלב שלם וללא צביעות לגדל בסבלנות ובאהבה, את ילדי בעלה כמו את ילדיה. ללא קשר לילדהמשותף שיגיע ( בשעה טובה) יש את הקושי להכיל את הילדה שנמצאת יותר בגלל העבודה שלה.. מניחה שגם לי יהיה קשה אם אחד מילדיו יעדיף בעתיד להיות פה יותר.. קשה כשהגבולות מטשטשים, במיוחד כשמדובר במשמורת משותפת. קל יותר להכיל כשיש סדר בלי תוספות. הריון קל וחשיבה חיובית. תוכלי להיות מופתעת לטובה אם תצפי לטוב ביותר, במיוחד כשאת מתאגת שהיית שם עבורם במשך השנים והיחסים טובים.

למעלה