נשים

RANINA

New member
נשים

בזמן האחרון אני רואה שמדברים על הגברים ואנחנו מה עזים , אז בנות קדימה יש לי שאלה בשבילכן מה אתם אוהבים בגברים ומה אתם לא אוהבים כלומר איזה דברים בגבר מושכים אותך ואיזה דברים דוחים אותך .

RANINA

New member
אני יתחיל

אני אוהבת גבר עם שרירים זה מושךךך זה פשוט עושה לי את זה שחום גבוה באופי ``שיהיה גבר`` אמיץ כן כן גברים פחדנים ממש דוחה אותי

magenta73

New member
מה מושך אותי?

מבחינת מראה? עיניים שמדברות, שיש בהן חיוך כזה... שפתיים בשרניות, אני חולה על הקוים האלו שיש להם בצדדים של הבטן התחתונה, אם יש להם (לא לכולם יש), אממ... אני אוהבת ג'וחים. לא ממש מסורקים, לא ממש מטופחים, לא ממש מגולחים למשעי, עם ג'ינס וטי-שירט, שרירים, אבל בקטנה... כלומר לא מחדר כושר אלא מעבודה בשטח כזה, טבעיים. אני גם מאוד אוהבת גברים שחורים עם ראסטות. לדוגמא הבן של בוב מרלי. מה דוחה אותי? כפות ידיים לא אסטטיות. זה הפטיש שלי. אם הן קטנות מידי, שעירות מידי, עקומות מידי, מלוכלכות מידי, עם ציפורניים אכולות מידי וכו'... זה ממש, ממש דוחה אותי.

RANINA

New member
ואלה כפות ידיים אני לא ממש

מסתכלת על זה, בקשר לטיפוח אני אוהבת גבר לא מגולח ( אבל לא בהגזמה)בעיני זה מאד סקסי

bulb

New member
נשים זה "אתן אוהבות" ,לא אתם אוהבים

עד כאן פינתו של אבשלום טחור

RANINA

New member
טוב חכם גדול יופי לך ! הית צריך

לצאת מורה ללשון

bulb

New member
אם יצאתי עם מורה ללשון ,זה נחשב?

מצטער ,לא ידעתי שעלגות היא תכונה כל כך נחשקת. מעתה אשקוד על עיוות ושיבוש לשוני מעת לעת ,רק בגלל שזה עושה לך את זה.

RANINA

New member
טוב לך חפש לך משו אחר לעשות ולא זה

לא עושה לי את זה

bulb

New member
העברית הצחה שלך גורמת למים בברכי

גרומות לבעבע. אין ספק שאת המסמר בארון הקבורה של הבדיחות בכל ערב חברה.

RANINA

New member
עזבי אני אפילו לא מתייחסת

כי כשמתייחסים לשטויות שהוא אומר אז הוא מקבל את התשומת לב שהוא צריך

bulb

New member
אוי ברמודה יקירתי ,פיך שופע מרגליות

ומפיק פנינים. אפרופו פנינים ,רבי שואל את התלמידים בחדר אם הם יודעים את ההבדל בין פנינה לאישה. לאחר דקת דומיה ואין עונה ,משיב הרב: אישה אפשר להשחיל רק בכיוון אחד ואילו פנינה ניתן להשחיל בשני הכיוונים. מרים שלוימה את ידו ואומר: אבל כבוד הרב ,את אשתי אני משחיל בשני הכיוונים. אדיוט ,מרעים הרב בקולו ,יש לך בבית פנינה ,לא אישה. ברמודה ,אם תוציאי את האצבע מהתחת אולי תצליחי תרגישי יותר משוחררת. בחברות ,יא?

shaniza

New member
רגיש, ספונטני, עם חוש הומור

אני אוהבת שהם מגלחים (את הראש) או משאירים ממש קצת אוהבת כשיש להם חיוך כובש וממכר, כזה שקשה להתעלם ממנו אוהבת ידיים גבריות וחזקות (בעיקר חשובות כפות הידיים והאצבעות)- אין לי בעיה לדחות גבר על סמך כפות הידיים שלו. מעצבן אותי לראות גברים שלובשים מכנס עם שוליים צרות, שלא מתלבשות יפה על הנעל ובעצם נראות כמו מכנס רכיבה על סוסים דוחה אותי שומות/נקודות חן בולטות על הפנים ויש לי בעיה קלה עם שיעור יתר .

נימשון

New member
מאוד פשוט

כפות ידיים יפות ושיגרום לי לחייך ולהרגיש נוח לידו, זה מרשם דיי בטוח לכבוש את ליבי.

למעלה