נשים

ובכן ....

אני אוהבת גברים שהם עצמאיים עובדים ומתפרנסים בכבוד בעלי סקס אפיל ואנשי שיחה , שידע להחמיא ולבטא רגשות לא חייב להיות חתיך מנסיון הבחורים היפים הכי מאכזבים. דוחה אותי- חיבור מוגזם לאמא , נמוכים ממני בראש , קמצנים ( איכססססססה ) חסרי נימוס או טאקט , טיפשים , נגררים חברתית , גאוותנים , חומרנים מידי , בוגדנים ורודפי שמלות , בעלי ציוד לא תקני ( כלומר "קטן").... שאמשיך ?

RANINA

New member
חח אם היתי עושה תחרות

על התשובה הכי טובה היית זוכה , אני מאוד מסכימה עם כל מילה

ברמודה

New member
גבר בעל אופי חזק . כריזמטי סוחף

אמיץ .גבוה .חבר וכתף .לא קמצן .נאה .ותותח. פשוט אוד גבר לעניין

bulb

New member
ומה בדיוק את מציעה בתמורה?

מלבד האופי החינני ,כמובן.

מה אני מחפשת בגבר? ואני חדשה כאן

ככה אם זה לניצול מיני אז אני אוהבת אותם כאלה שחורים. בריונים. אני מפטנזת על כושים לפעמים. מספיק אמיץ??????

וזאת הסיבה שלא כדאי שנעשה סקר../images/Emo3.gif

סקר ושאלות רק על נשים. לא נעים להגיד אבל קראתי הכל וזו כמו רשימת מכלת. כאילו דה אפשר להזמין את זה? אפשר לבוא עם רשימת מצרכיםן? בואו נהיה מציאותיות או שיש קליק בין אנשים או שאין ולפעמים למרות כל הרשימה והתכנונים בסוף יכולים לתפוס משהו שונה לגמרי. אני אישית נגד רשימות מכלת הן טובות בסרטים בעצם בסרט "גבר לפי הזמנה" חחחחחחחחחחחחח

:ודרך אגב זה מזכיר את הבדיחה../images/Emo192.gif

על האישה שהלכה לכולבו לקנות בעל, עלתה לקומה1 אחר כך לקומה 2 וקומה 3 והגיעה עד ה-4 הקומה האחרונה בתקווה ששם תמצא את האחד היחיד והמיוחד. רק שהקומה ה-4 היתה ריקה ויצאה בסוף בלי כלום. למרות שאני מהצד הנשי יש דברים שאני לא מתחברת אליהם. כמו שאני רואה את החברות שלי שמסננות גברים וזה די משעשע אותי
תמיד אפשר למצוא סיבה למה לא אבל אולי כדאי להתחיל לחשוב למה כן

bulb

New member
הזקרת לי...

אחד פוגש מישהי ברחוב ושואל אותה:תגידי ,את רוסיה? אז היא עונה: כאילו ,דא!

RANINA

New member
אומרים הזכרת ולא הזקרת חחחחחחח

אפילו אתה טועה

נימשון

New member
רנינה מאמי

לפעמים באמת עדיף לשתוק.... תקראי שוב א תוכן ההודעה ואז שוב את הכותרת אני מקווה שבשלב הזה תביני למה הוא כתב הזקרת ולא הזכרת.

RANINA

New member
טובבב זה היה בכוונה אולי

כי יש אנשים שיושבים על הוורידים ומחפשים את הטעויות של האחרים כדי להראות כמה הם מושלמים !!!! הפורום עם כל הכבוד לא נועד לזה

bulb

New member
הזקרת מלשון זקור

כשתגדלי תביני (או שתבקשי מההורים שידברו איתך על הדבורים). ואסיים במשהו יותר קרוב לליבך: פחחחחחח

RANINA

New member
כשתגדלי תביני

מעניין בן כמה אתה 48? או 27 אני באמת לא יודעת

bulb

New member
ובאותה הזדמנות תשאלי אותם על בגרות

נפשית (לא ,זה לא עושה חצ'קונים). נ.ב. אני בן 16 ,אבל אל תגלי למנהלת.

למעלה