נתון שהרגיז אותי

t i p o

New member
אני בהחלט מסכים עם התוכנית

אני לא חושב, אני יודע כחייל, שאחרי ההתנתקות תהיה לי יותר אפשרות להגן על המדינה ועל אזרחיה.

RED OR DEAD BS

New member
אז בוא נתנתק מהגולן

יהיה לך קל יותר להגן על תושבי הצפון. מצטער אני לא מוכן להתנתקות חד צדדית ללא תמורה, בשביל שלום אני אהיה מוכן להתנתק אבל זה לא מה שיביא לנו את השלום לצערי.

t i p o

New member
שוב אתה חלק ממדינה תרצה בזה או לא

אם תלך כנגד חוקי המדינה תצטרך לשאת בתוצאות, ולרוב מדובר במעצר/מאסר. הגולן בתוך גבולי ישראל, כך שדבריך אינם תקפים.

RED OR DEAD BS

New member
...

גוש קטיף בשבילי, בתוך גבולי ישראל, ובתוך גבולות אנשי גוש קטיף ותומכי ההתנתקות. והרבה אנשים מוכנים לשאת בתוצאות למען אמונתם, ואני נכלל בתוכם.

t i p o

New member
חבל שלא אתה קובע גבולות של מדינות

כל אדם שיעבור על החוק יכנס למעצר ואולי גם למאסר, אם זה רצונך אז בבקשה.

very dark girl

New member
מה?!

אני מצטערת אבל למיטב ידיעתי העולם לא עובד לפי "הכאבת לי? אני אכאיב לך!" בתקופת המכבים קמה מדינה יהודית שתפדה ליותר ממאה שנה! המדינה ההיא קרסה משום שהיהודים בה לא התנהגו כיהודים! חייבים להתחזק באהבת אחים ודרך ארץ! וכמובן גם באהבת ישראל. כזוכר שני גומרים אלו הם חלק ממולש ה"והחוט המשולש לא במהרה ינתק". תורת ישראל, ארץ ישראל ועם ישראל הם שלושה דברים חשובים שאסור שיגיעו למצב שנצתרך לבחור מה חשוב יותר. בשביל ארץ ישרלא לא פוגעים בעם ישראל ולהיפך! אסור שהמלחמה בגירוש תפרוש לקווים של פגיעה ביהודים.

RED OR DEAD BS

New member
אני מתנגד בכל תוקף לפגיעה של יהודי

ביהודי, הרמת יד/אלימות מילולית על חייל או שוטר שמפנים היא חציית קווים אדומים ואני מתנגד לדרך הזו. מה שמפריע לך הם המקרים הבודדים כפי שהזכרת ולא עשרות אלפי היהודים ש"סתם" תקועים בפקק, ואני מקבל את זה והלוואי שהם לא היו נפגעים, אבל אני מוכן לשלם את המחיר על מנת למנוע פילוג אמיתי בעם.

t i p o

New member
אתה מוכן לשלם את המחיר?

באמת כי אני לו, כל שומר חוק לא יהיה מוכן לשלם את המחיר.

RED OR DEAD BS

New member
אני לא מוכן להתנתק

ואני החלטתי שחסימת כבישים אינה שווה ערך להתנתקות.

t i p o

New member
אתה החלטת? חבל מאוד!

כל עוד אתה חלק ממדינה, אתה תחיה לפי החוקים שלה. תלך נגד החוקים? תשא בתוצאות!

RED OR DEAD BS

New member
אז אני מסרב חוק

ומוכן לעבור על ה"חוק" למען אמונתי, מקווה שחיילך יסרבו פקודה.

t i p o

New member
חיילי נחושים בדעתם, למען האמת

כשהייתי צריך לשלוח חיילים לפינוי המלון היה קשה לבחור כי כולם התנדבו. אז תעזור על החוק בבקשה, נתראה כשתצא מהכלא.

t i p o

New member
לא יודע מה איתך אחי

אבל להחליט לפגוע בחוק, ולמען האמת לדעתי גם ביהדות, לא נחשב אצלי כל"התעשת".

RED OR DEAD BS

New member
אני מוכן "לפגוע" בחוק למען אמונתי.

דבר שלדעתי ישמור על אחדות העם היהודי, בטח שלא יפגע בו.

t i p o

New member
אני מוכן לעזור לשוטר להכניס לכלא

פושעים. חסימת כבישים מסכנת, הצפת כבישים בשמן ודוקרנים מסכנת וכן אפילו מטעני דמה יכולים לסכן.

RED OR DEAD BS

New member
סיכון חיים מכוונת כמו שמן על הכביש

מחוץ לגבול בשבילי, זהו מעשה של קיצוניים. כמו שיש ימניים קיצוניים יש שמלאנים קיצוניים, לדוג' ביילין, שאני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא יעמוד בראשות המדינה.

t i p o

New member
אין מקום לקיצוניים בממשלה

לא משנה אם מדובר בימניים או שמאלנים.

לדעתי

מי ששינה את דעתו בגלל שהוא נתקע בפקק, זה אומר שמהתחלה הדעה שלו לא הייתה חזקה.

למעלה