נתחיל מתמונה ממש יפה...

Miss CB

New member
נתחיל מתמונה ממש יפה...

שמצאתי בחיפושי האחרון בGOOGLE. סתם, ציור יפה, כהכנה להודעה הבאה... (חכו שניה שאני אעלה אותה!)

Miss CB

New member
נו כבר

פעם רביעית שאני מנסה להעלות את ההודעה! קיצר זה מיני משחק, אני אתחיל ואשים תמונה ואתם תגידו מה המופלאים חושבים/אומרים... ואז מישו אחר ישים תמונה... לדעתי, ג'ון חושק בבחורצ'יק עם העניבה!

אשף

New member
הנה עוד משחק, מי מהגיטרות של פול ?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=212&msgid=17899835 האקוסטית או הבס ? של מי הרגל הסקסית המיסתורית ? המשך בשבוע הבא... (רמז: צולם בישראל, ליד המיטה שלי)

Miss CB

New member
בואו נשחק...

לא להפריע באמצע משחק! חחח סתם... משחק שלישי וקצרצר, ואחרון, מספיק 3 לשרשור - זהה את הביטל. ומכיוון שאתם ישר תדעו מי זה, אני פשוט אוסיף תהיה: אתם קולטים בן כמה הוא היה כשהוא התחיל לנגן איתם? הוא היה קטנצ'יק! חלק פה יכולים להגיד, כמוני, "עכשיו הייתי מצטרף ללהקה???" ואחרים - "כבר פיספסתי את ההזדמנות!" זה פשוט לא יאומן...

seafox

New member
זה ג'ורג' ב100%.אין על זה וויכוח.

גם רואים את זה לא?

tin ker bell

New member
טוב,אני! אני! חחח...

רינגו- מנסה להיראות יפה,כדי שתהיה לפחות תמונה אחת כזאת (וסליחה מראש לכל הנעלבים) ג'ורג'- בריאן- מנסה לתת חיוך מאולץ למצלמה,כדי שיראו שהוא נחמד ג'ון- מנסה לסמן למישהו שלום עם העיניים,כי הצלם מתעכב עם התמונה,ואין סיכוי (מצידו) שתהיה תמונה של הביטלס בלעדיו... פול- "היי אמא!" (אף פעם שאני אגיע לרמה כזאת של שטחיות..)

tin ker bell

New member
חחח..אני מכירה רק את הביטלס..

ואין לי מושג איך נראה בריאן אפשטיין,ראיתי רק תמונה אחת שלו וזה היה מזמן... חוץ מזה,אנלא מכירה ת'תוכנית שלו.. שמעתי עליה בפעם הראשונה כשהתחלתי להתעניין בכל הנושא הזה של הביטלס. למישהו יש באמת תמונה של בריאן אפשטיין?

אממ...אני עצלנית ארורה.

אבל אם יש לך את Free as a Bird על המחשב, הוא זה ששם את הצעיף לפני שהוא עוזב, כי הוא לא רוצה לSpoil the Party...זה לפני שרואים את התוף של Sgt. Pepper's.

tin ker bell

New member
חחחחחחחח ואני חשבתי שאד סאליבן..

זה בריאן אפשטיין.......... חחח לא נורא... עכשיו אני יודעת דבר חדש! בעצם שניים.. תודה על התמונה

Another Girl

New member
אוקיי,ככה:

חושבים
: רינגו:" הממ...מעניין איפה זה..אני כמעט בטוח שראיתי את זה על השידה לפני שיצאתי בבוקר..."(ארנק,חבילת סיגריות,חרב נינג'ה,אנארף) ג'ורג':"אולי הייתי צריך בסוף לעשות גבות?...אררר..." ג'ון:" חי חי,מעניין מתי הוא יקלוט את השלט Kick me שתקעתי לו על הגב?"...
פול:"תגידו מה שתגידו,אני הכי שווה כאן..אז נה!" אד:" פעם אחרונה שאני תוקע מנת צ'ילי על הבוקר...פאדיחות"

למעלה