נתחיל מתמונה ממש יפה...

Miss CB

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה גדול... מנת צ'ילי על הבוקר!!

Another Girl

New member
אז רגע לא הבנתי...

איזה מהמשחקים אנחנו משחקים כאן?...
אגב התמונה מהממת!

Miss CB

New member
תמשיכו אותו...

כן, התמונה הייתה של ג'ורג' (איך רואים, לא? קטעים שכל כך קל לזהות אותו)! יאללה, מה חושבים או אומרים חיפושיות הקצב בתמונה?

הם חושבים?

אבל בכל מקרה, הנה מה שאני חושב שהם חושבים: רינגו: I'm so-ho-ho-ho tired ג'ורג': *שקט* אד סאליבן: מתי התור אצל השיננית? ג'ון: *מתאמן לקראת שיעור הבלט* פול: ששש... אל תגלו לג'ון שאני מכייס אותו

Miss CB

New member
חחח...

או אולי, פול (מנסה למשוך את תשומת ליבו של ג'ון): "תראה את הבלונדינית בשעה 11!"

Miss CB

New member
עובדת על זה...!

מה לעשות שרוב התמונות שלהם נורמליות-משהו. חכו, כמעט מצאתי... נ.ב. אמרתי לכם שהכינוי יעבוד
כמו THE ROSSATRON למי שרואה חברים... זוכרים את זה? חחח

Miss CB

New member
תראו איזו מהירה אני!

אוקיי תמונה הבאה...
הפעם אני חושבת שג'ון חושק בשיער של רינגו (למה הוא תמיד חושק במשהו???)

מה הם חושבים שם?

ג'ורג': *שקט* רינגו: מאיפה הרוח? פול: אמא'לה... שלא יראו אותי ג'ון: *חושב מחשבה על הקוסמוס או משהו כזה*

Another Girl

New member
בואו נראה...

ג'ון:" ואם בוחנים את העניין על פי תורת הזן אז בלה בלה בלה..." פול:"ג'ון, כוסית בשעה 14:00... מהר,ס'תכל!" רינגו:" ש******נו כולם, יש לי פרופיל קלאסי..." "ג'ורג':" הממ.. אז יש לי את ג'נט בשעה 17:00, מה שנותן לי חצי שעה כי יש את סנדרה ב-17:30..ועוד צריך לחזור לפטי בערב... מה שכוכב צריך לסבול..."

Miss CB

New member
חחח קבלו:

פול: "שיט זאת *עוד* מעריצה מטורפת/מישהו שרוצה לתת לי עוד כסף! תסתיר אותי, רינגו!"

tin ker bell

New member
חחח... מחשבות לתמונה השניה

ג'ורג': אי אפשר לצוטט אותו,הוא נמצא בעולם אחר כרגע... *קרישנה קרישנה* רינגו: "יום יפה היום..." פול: "הינה...אני אתחבא...תיהיה להם עוד הוכחה שאני מת..." ג'ון: דן במחשבות פילוסופיות בינו לבין עצמו

Tomer 123

New member
רק ג'ון ופול

פול: יו, הנה יוקו...רינגו, תחביא אותי! ג'ון: oh, yoko...

Mooa-Numi

New member
אהממ...

ג'ורג': לעזאזל, נראה לי שנתפס לי הצוואר רינגו: כמו הים, כמו בלב הים... פול: אה...? כינה?
ג'ון: יש מצב... זה רק אני או שהעורף של רינגו נראה ט ו ב היום?!

Miss CB

New member
אממ:

מימין - ג'ורג', רינגו, פול (מתחבא מאחורי רינגו...), ג'ון.

למעלה