נתניהו לא רוצה עסקה, הוא רוצה לשרוד....

Harrington

Well-known member
מנהל
השמצה די מטומטמת בלי תוכן ממשי.
ובכל זאת עולה כאן בקביעות עם שרשור 'חדש' ו'חדשני' דרך קבע :). ככה זה כשהאטרף להשמיץ את רוה"מ בכל מחיר גובר על עניינים זוטרים כמו אמת, עובדות ומציאות. פעם זה היה מגיע בדרכים מתוחכמות, בדרכי עורמה. כיום ההשמצה תיכתב גם אם לכל קורא (שאינו שטוף שנאה ו/או שהינו אדם כן, ישר והגון) ברי שמדובר בדברי שטות והבל. מסממני הדור.

אלפיני

Well-known member
השמצה די מטומטמת בלי תוכן ממשי. לא מובן למה הכוונה "אינטרסים אישיים"
אפשר לבקר את גולן. קשה להגיד שהוא לא מדבר ישירות. במשפט הפתיחה גולן הבהיר בדיוק את הכוונה.
לא ברור האם הביקורת היא על זה שביבי מסרב לוותר עוד ומעכב הכנסת עוד שופלים , או שהביקורת היא על זה שהוא מוותר יותר מידי והכניס קצת שופלים לעזה .
הביקורת על כך שהוא סוחר בחיי החטופים על מנת לרצות את סמוטריץ' את בן גביר.
לא ברור האם יאיר גולן דורש לעצור את העיסקה ולהציב אולטימטום לשחרר את כולם עכשיו תוך כדי הידוק המצור על עזה עם סיכון לחיי החטופים, או להיפך - להמשיך בעיסקה הנוכחית שמשחררת רק חלק קטן מהחטופים במנות קטנות.
לא לעצור את שלב א. להיכנס מהר לשלב ב ולהוציא את כולם בבת אחת.
השמאל יודע רק לברבר ולקשקש עם מסרים עמומים שלא ניתן להבין מהם מה הוא בעצם מציע לעשות במקום מה שנעשה כעת.
השמאל מפגין את הרצונות שלו ברחוב. יאיר גולן חוזר על דבריו שוב ושוב. למפלגות השמאל יש מצעים מדויקים בזמן בחירות.

הפרבולה1

Well-known member
למען גילוי נאות היית צריך להוסיף אולי פרשנות עכשווית ולהוסיף למען ממשלה המשרתת את האינטרסים של קטאר.

הטענה שלי היא לא לתוכן של דבריו אלה להעדר תוכן ממשי בדבריו, הוא אפילו לא דיבר על קטאר.
הפרשנות שלך היא סתם עוד הכפשה מיותרת ( מותר לממשלה לנהל מגעים מדיניים עם כל מדינה בעולם כולל מדינות אויב ), אבל כמו שאמרתי אני רוצה לשמוע מה לדעתו של יאיר גולן ביבי עושה או לא עושה נכון , וזה אין בכלל בציטוט שהבאתה למעט המסר ש"ביבי הוא פויה".

אלפיני

Well-known member
הטענה שלי היא לא לתוכן של דבריו אלה להעדר תוכן ממשי בדבריו, הוא אפילו לא דיבר על קטאר.
הפרשנות שלך היא סתם עוד הכפשה מיותרת ( מותר לממשלה לנהל מגעים מדיניים עם כל מדינה בעולם כולל מדינות אויב ), אבל כמו שאמרתי אני רוצה לשמוע מה לדעתו של יאיר גולן ביבי עושה או לא עושה נכון , וזה אין בכלל בציטוט שהבאתה למעט המסר ש"ביבי הוא פויה".
אתה רוצה לדעת, כנס לפוסטים שלו ברשתות החברתיות . הוא אומר שם הרבה.

נסיך.333

Well-known member
אני לא מבין למה הוא לא בכלא על הסתה או באישפוז כפוי,
אין לו חסינות, למה הוא לא נעצר ונחקר על הסתה??

נערך לאחרונה ב:

אלפיני

Well-known member
אני לא מבין למה הוא לא בעלא על הסתה או באישפוז כפוי,
אין לו חסינות, למה הוא לא נעצר ונחקר על הסתה??
תאשפז את עצמך לפני שאתה מציע זאת לגולן. הדברים שהוא אומר אינם הסתה אלא ביקורת לגיטימית במדינה דמוקרטית שפאשיסטיים בדמותך תומכים במיסוס שלה דרך הרפורמה המצ'וקמקת שלכם.

נסיך.333

Well-known member
כי הדברים שהוא אומר אינם הסתה אלא ביקורת לגיטימית במדינה דמוקרטית שפאשיסטיים בדמותך תומכים במיסוס שלה דרך הרפורמה המצ'וקמקת שלכם.
הרפורמה תעבור למרות אנרכיסטים נבערים כמוך..
הדברים שלו הם הסתה, זה מפעל הרעל שלכם

נערך לאחרונה ב:

אלפיני

Well-known member
הרפורמה צעבור למרות אנרכיסטים נבערים כמוך..
הדברים שלו הם הסתה, זה מפעל הרעל שלכם
אתם קיימים פוליטית על אדי הסירחון האחרונים. הרפורמה שלכם תיזרק לפח מפני שאתם מנסים לפורר את עקרון הפרדת הראשויות ולמוסס כל ניסיון ביקורת על הממשלה המצ'וקמקת שלכם. ואם חס וחלילה תצליח, יגמר הטקס של לגיטימציה לממשלת ישראל עקב בית משפט עצמאי וכל מנהיג מצ'וקמק שלכם לא יוכל לצאת את גבולות מדינת ישראל בלי חשש שיוסגר למשפט.

נסיך.333

Well-known member
אתם קיימים פוליטית על אדי הסירחון האחרונים. הרפורמה שלכם תיזרק לפח מפני שאתם מנסים לפורר את עקרון הפרדת הראשויות ולמוסס כל ניסיון ביקורת על הממשלה המצ'וקמקת שלכם. ואם חס וחלילה תצליח, יגמר הטקס של לגיטימציה לממשלת ישראל עקב בית משפט עצמאי וכל מנהיג מצ'וקמק שלכם לא יוכל לצאת את גבולות מדינת ישראל בלי חשש שיוסגר למשפט.
בוא נראה מי יכנס לכלא, אני מהמר על אנשי שמאל דווקא...
הרפורמה לא תיזרק לפח, בינתיים מי שנזרק לפח זו מפלגת מפא"י..

נערך לאחרונה ב:
למעלה