מה גורם לך לחשוב שאני קורא לחיוכים שלי בחיים על שמך?תעשה טובה, נסה להתעלות על עצמך ולמחוק את החיוך הדבילי כשמדובר בחיי אדם.
לא טרחתי לקרוא את ההמשך. סומך עליך שהיה מרתק.
מה גורם לך לחשוב שאני קורא לחיוכים שלי בחיים על שמך?תעשה טובה, נסה להתעלות על עצמך ולמחוק את החיוך הדבילי כשמדובר בחיי אדם.
על שמי בוודאי לא. לי אכפת מהחטופים. לך לא עושה רושם שכזה. ממש בלשון מועטה כי אני מתאפקמה גורם לך לחשוב שאני קורא לחיוכים שלי בחיים על שמך?
לא טרחתי לקרוא את ההמשך. סומך עליך שהיה מרתק.
ובכל זאת עולה כאן בקביעות עם שרשור 'חדש' ו'חדשני' דרך קבעהשמצה די מטומטמת בלי תוכן ממשי.
אפשר לבקר את גולן. קשה להגיד שהוא לא מדבר ישירות. במשפט הפתיחה גולן הבהיר בדיוק את הכוונה.השמצה די מטומטמת בלי תוכן ממשי. לא מובן למה הכוונה "אינטרסים אישיים"
הביקורת על כך שהוא סוחר בחיי החטופים על מנת לרצות את סמוטריץ' את בן גביר.לא ברור האם הביקורת היא על זה שביבי מסרב לוותר עוד ומעכב הכנסת עוד שופלים , או שהביקורת היא על זה שהוא מוותר יותר מידי והכניס קצת שופלים לעזה .
לא לעצור את שלב א. להיכנס מהר לשלב ב ולהוציא את כולם בבת אחת.לא ברור האם יאיר גולן דורש לעצור את העיסקה ולהציב אולטימטום לשחרר את כולם עכשיו תוך כדי הידוק המצור על עזה עם סיכון לחיי החטופים, או להיפך - להמשיך בעיסקה הנוכחית שמשחררת רק חלק קטן מהחטופים במנות קטנות.
השמאל מפגין את הרצונות שלו ברחוב. יאיר גולן חוזר על דבריו שוב ושוב. למפלגות השמאל יש מצעים מדויקים בזמן בחירות.השמאל יודע רק לברבר ולקשקש עם מסרים עמומים שלא ניתן להבין מהם מה הוא בעצם מציע לעשות במקום מה שנעשה כעת.
למען גילוי נאות היית צריך להוסיף אולי פרשנות עכשווית ולהוסיף למען ממשלה המשרתת את האינטרסים של קטאר.
אתה חרטטן כמו המנהיג שלך.למען גילוי נאות היית צריך להוסיף אולי פרשנות עכשווית ולהוסיף למען ממשלה המשרתת את האינטרסים של קטאר.
למען גילוי נאות היית צריך להוסיף אולי פרשנות עכשווית ולהוסיף למען ממשלה המשרתת את האינטרסים של קטאר.
אתה רוצה לדעת, כנס לפוסטים שלו ברשתות החברתיות . הוא אומר שם הרבה.הטענה שלי היא לא לתוכן של דבריו אלה להעדר תוכן ממשי בדבריו, הוא אפילו לא דיבר על קטאר.
הפרשנות שלך היא סתם עוד הכפשה מיותרת ( מותר לממשלה לנהל מגעים מדיניים עם כל מדינה בעולם כולל מדינות אויב ), אבל כמו שאמרתי אני רוצה לשמוע מה לדעתו של יאיר גולן ביבי עושה או לא עושה נכון , וזה אין בכלל בציטוט שהבאתה למעט המסר ש"ביבי הוא פויה".
תאשפז את עצמך לפני שאתה מציע זאת לגולן. הדברים שהוא אומר אינם הסתה אלא ביקורת לגיטימית במדינה דמוקרטית שפאשיסטיים בדמותך תומכים במיסוס שלה דרך הרפורמה המצ'וקמקת שלכם.אני לא מבין למה הוא לא בעלא על הסתה או באישפוז כפוי,
אין לו חסינות, למה הוא לא נעצר ונחקר על הסתה??
הרפורמה תעבור למרות אנרכיסטים נבערים כמוך..כי הדברים שהוא אומר אינם הסתה אלא ביקורת לגיטימית במדינה דמוקרטית שפאשיסטיים בדמותך תומכים במיסוס שלה דרך הרפורמה המצ'וקמקת שלכם.
אתם קיימים פוליטית על אדי הסירחון האחרונים. הרפורמה שלכם תיזרק לפח מפני שאתם מנסים לפורר את עקרון הפרדת הראשויות ולמוסס כל ניסיון ביקורת על הממשלה המצ'וקמקת שלכם. ואם חס וחלילה תצליח, יגמר הטקס של לגיטימציה לממשלת ישראל עקב בית משפט עצמאי וכל מנהיג מצ'וקמק שלכם לא יוכל לצאת את גבולות מדינת ישראל בלי חשש שיוסגר למשפט.הרפורמה צעבור למרות אנרכיסטים נבערים כמוך..
הדברים שלו הם הסתה, זה מפעל הרעל שלכם
בוא נראה מי יכנס לכלא, אני מהמר על אנשי שמאל דווקא...אתם קיימים פוליטית על אדי הסירחון האחרונים. הרפורמה שלכם תיזרק לפח מפני שאתם מנסים לפורר את עקרון הפרדת הראשויות ולמוסס כל ניסיון ביקורת על הממשלה המצ'וקמקת שלכם. ואם חס וחלילה תצליח, יגמר הטקס של לגיטימציה לממשלת ישראל עקב בית משפט עצמאי וכל מנהיג מצ'וקמק שלכם לא יוכל לצאת את גבולות מדינת ישראל בלי חשש שיוסגר למשפט.
כינו אותי הרבה דברים, אבל משת"פ ביביסטי זה חידוש.אלפיני אתה סתם משת"פ ביביסטי שפותח פוסט כדי שרק ביביסטים יברברו כאילו שאין להם איזבסטיה14
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.