נתפלל לכל הפצעים בעזה והרוגים ושלום יגע!

1ysrat

New member
נתפלל לכל הפצעים בעזה והרוגים ושלום יגע!

תפילה למרים ר' לוקס א, 28-38 שִׂמְחִי, מִרְיָם, בְּרוּכַת הַחֶסֶד, ה' עִמָּךְ, בְּרוּכָה אַתְּ בַּנָשִׁים וּבָרוּךְ פְּרִי בִּטְנֵךְ, יֵשׁוּעַ. מִרְיָם הַקְּדוֹשָׁה, אֵם הָאֱלֹהִים, הִתְפַּלְלִי בַּעֲדֵנוּ, הַחוֹטְאִים, עַתָּה וּבִשְׁעַת מוֹתֵנוּ. אָמֵן

למה רק לפצועים בעזה? מה עם תושבי הדרום?

לא עם בשר ודם אנו נלחמים כי עם רשויות ושלטונות רעים בשמים. המלחמה הזאת מתרחשת גם בעולם הרוחני. זאת מלחמה נגד רוח האיסלם שמתנגד לדבר אלהים, ורוצה לשלוט על שטח האדמה שניתנה כהבטחה לעם ישראל.

1ysrat

New member
../images/Emo9.gifאמן

אנחנו לא מדברים על איסלם כלל יש לי הרבה חברים מוסלמים הבעיה שלנו בעולם לגם מצרים שלהם מוסלמים יש לנו אותו בעיה הארגון החמס שרצה לכבוד את כל העולם האירופים לא מבינים זאות מזלנו שמצרים לא מוכנים לוותא על ארצם לטובת החמס

Thoma

New member
מלחמה רוחנית?

אם היית מוסלמי הייתי מבין על מה אתה מדבר, אבל ביהדות המלחמה הרוחנית היחידה היא מלחמה על התורה.

1ysrat

New member
../images/Emo140.gifנקווה לשלום

אני נוצריה אבל אני ישראלית שגם שירתי בצבא המלחמה זאות היא נגד ארגון אחד שהוא חמס

מלחמה רוחנית!

זאת הבעייה של היהדות הרבנית, הם נלחמים על התורה עד כדי שכך שהם שוכחים את עיקרי התורה. יש עולם רוחני, ומלחמה רוחנית מתרחשת בין אם אתה מודע לה או לא. אני מעדיף להיות מודע.

ד ר א ל

New member
האם "רוח הנצרות" שמביאה את הכנסיות

השונות ללחום זו בזו מלחמת חורמה, לטבוח באי אילו עמים בעלי דת אחרת - האם לא ניתן להגיד עליה שמתנגדת היא לדבר באלהים? דבר האלהים אהבה הוא. ואין ספק שהדת הנוצרית על כל פלגיה, לא ממש עומדת באהבה. איך ניתן לקבוע שהאסלאם מתנגד לדבר האלהים? כלומר, ניתן גם ניתן. אך באותה מידה ניתן לטעון זאת גם על הנצרות והיהדות וכו'. רוב רובם של המוסלמים לא מיישם דבר האל, כמוהם היהודים והנוצרים, אפרופו נדמה שאם היה כן יישום של דבר האל בוודאי שלא היו פה מלחמות. ולא דכאונות ולא עצב, לא יאוש ולא מוות.

רוח הנצרות?

אם רוח הנצרות היא רוח הקודש, אז זאת לא רוח הנצרות שמביאה את הכנסיות השונות להילחם זו בזו מלחמת חורמה. אני מסכים איתך, הדת(כל דת), לא עומדת באהבה ובטח שלא בישוע. מעצם היותה דת. אלהים לא נתן דת לבני האדם, אלהים כרת בריתות. זה משהו אחר לחלוטין. האמונה בישוע המשיח היא לא דת. ישוע לא בא לייסד דת חדשה או לשנות דת כלשהי. ישוע בא בכדי להפר את פעולת השטן, ולהשכין שלום בין אלהים לבני-האדם, באמצעות דמו המכפר המטהר והמשחרר. דת היא מערכת חוקים שבני אדם המציאו בכדי להגן על עצמם מעצמם מתוך פחד. והרי האהבה השלמה מגרשת את הפחד מהלב.

ד ר א ל

New member
ערב טוב יעקב

הגבת לכמה תגובות שהגבתי, בעצם הגיוני כי הגבתי בעיקר לדבריך אך לא רק. כידוע דיעות שונות דבר נפלא הוא בחסד אל. ואני רואה בשיחה זו החלפת דיעות. איני רוצה כלל לשכנעך בצידקת דרכי או דיעותי וכו'. יכול להיות שאני טועה במחשבתי זו שאין זה ויכוח, ומדובר בויכוח לשמו. וידוע שלאו צ'ה כתב בחיבורו טאו טה צ'ינג: "הנעלה אינו מתווכח, המתווכח אינו נעלה". אך מאחר שאיני נעלה כל כך.. למרות שאשתי אומרת מדי פעם, שאני ארוך כמו שרוך וטיפש כמו נעל - אנסה להגיב לנקודות הנראות לי. כתבת "לא עומדת באהבה ובטח לא בישוע" והרי ישוע אלהים הוא, ואלהים הוא אהבה, אז בעצם המילה בטח מיותרת. מוזר שאתה כותב שישוע (אלהים) בא להפר את פעולת השטן. הרי השטן פועל ברשותו המלאה של אלהים. ואם מישהו בא וטוען אחרת, אז זה מוזר. כלומר, אלהים לא שליט העולם הוא? ויש חלקים שבשליטת השטן וחלקים בשליטת האלהים - הווה אומר - שהשטן שווה ערך הוא לאלהים והם מנהלים מלחמה למי יהיו יותר נתינים? קצת מוגזם.. אבל מעביר את הנקודה. בעצם, אם אגיב על כל נוסח משפט שלא נראה לי זה לא יקדם אותנו. בדרך הביתה הערב ראיתי שהגבת ונדמה לי שאמרת משהו יותר עמוק על האמונה בישוע. אבדוק שנית ואם לא אגיב על תגובה זו.

אלהים יותר גדול ../images/Emo203.gif

הרבה יותר גדול. השטן יחסית לאלהים, הוא מיקרוב וגם זה בקושי. הסיבה שאלהים מאפשר לשטן לפעול הוא החטא. אך אלהים שונא ומתעב את פעולותיו של השטן ואת החטא, לכן הוא שלח את בנו יחידו את ישוע המשיח, לשאת ולכפר בדמו על כל חטאי האנושות. ובכך הוא הפר את פעולת השטן. אם כך, תשאל השאלה, מדוע עדיין יש חטא ומוות בעולם. הסיבה היא שהעולם לא קיבל את ישוע המשיח, רק מי שמקבל את ישוע המשיח כמלך ואדון על חייו, מקבל שחרור מלא מהחטא ומהיכולת של השטן להשפיע על חייו. אין חלקים שבשליטת השטן וחלקים בשליטת האלהים. הכל בשליטתו של אלהים, רק שלשטן בגלל החטא ישנה סמכות על העולם. השטן לעולם לא יהיה שווה ערך לאלהים. אלהים הוא הריבון. ישוע המשיח בא להפר את פעולת השטן. הוא השיג זאת בדמו, בסבלו ובמותו המכפרים, ובתקומתו מבין המתים.

ד ר א ל

New member
תמוה מאד משפט כמו "אלהים שונא ומתעב"

כאשר קוראים פסוק באיגרת יוחנן "אלהים אהבה הוא" ופסוק זה מופיע פעמיים. איך ניתן לומר על אלהים שהוא שונא ומתעב?

אהבת אלהים

נכון שאלהים הוא אהבה, אך הוא גם אלהים קדוש, וצדיק. ובגלל שהוא קדוש הוא שונא את החטא. האהבה של אלהים היא אהבה קדושה, והוא מקנא לאהבתו. "כֹּה-אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל אַתֶּם רְאִיתֶם אֵת כָּל-הָרָעָה אֲשֶׁר הֵבֵאתִי עַל-יְרוּשָׁלִַם וְעַל כָּל-עָרֵי יְהוּדָה וְהִנָּם חָרְבָּה הַיּוֹם הַזֶּה וְאֵין בָּהֶם יוֹשֵׁב׃ מִפְּנֵי רָעָתָם אֲשֶׁר עָשׂוּ לְהַכְעִסֵנִי לָלֶכֶת לְקַטֵּר לַעֲבֹד לֵאלֹהִים אֲחֵרִים אֲשֶׁר לֹא יְדָעוּם הֵמָּה אַתֶּם וַאֲבֹתֵיכֶם׃ וָאֶשְׁלַח אֲלֵיכֶם אֶת-כָּל-עֲבָדַי הַנְּבִיאִים הַשְׁכֵּים וְשָׁלֹחַ לֵאמֹר אַל-נָא תַעֲשׂוּ אֵת דְּבַר-הַתֹּעֵבָה הַזֹּאת אֲשֶׁר שָׂנֵאתִי׃ " (ירמיה מ"ד:4) "וְאִישׁ אֶת-רָעַת רֵעֵהוּ אַל-תַּחְשְׁבוּ בִּלְבַבְכֶם וּשְׁבֻעַת שֶׁקֶר אַל-תֶּאֱהָבוּ כִּי אֶת-כָּל-אֵלֶּה אֲשֶׁר שָׂנֵאתִי נְאֻם-יְהוָה׃" (זכריה ח':17) "דבר שקר ישנא צדיק" (משלי י"ג:5) את האמת לא ניתן למצוא מתוך משחקי מילים(אין לזה סוף), את האמת אפשר למצוא במקום בו שופע החסד. האות ממיתה אך הרוח מחייה.

1ysrat

New member
אִגֶּרֶת פּוֹלוֹס הַשָּׁלִיחַ אֶל־הַגָּלָטִיּ

פרק6 פסוק ו כִּי בַמָּשִׁיחַ לֹא הַמִּילָה תֵּחָשֵׁב וְלֹא הָעָרְלָה כִּי אִם־הָאֱמוּנָה הַפֹּעֶלֶת בְּאַהֲבָה׃

מלחמות של עמים נמולים לא נגמרות לעולם.

הבלים....לאחר שנות מילואים רבות....למלחמה הזאת לא קראו לי אני זקן. מלחמות של עמים נמולים לא נגמרות לעולם.

lion 7

New member
תפילה לשלום באזור

תפילה לפצועים ולנזוקי המלחמה שנכפתה עלינו , תפילה שיהיה כבר שלום , ואם כבר גם כן שדרום המדינה לא יסבול טילים כמו שחוינו כאן בצפון לפני כמה שנים , טילים בלי יעד ובו נפלו הרבה אזרחים בשני הצדדים , תפילה לנפגעים ולמשפחות השכול שישוע יבקר אותם ינחם ויפנימו באוכלוסיה ששלטון הדמים יגיע לקיצו , שהאוכלוסיה המסכנה ובה אחינו הנוצרים יחיו תחת שלטון אחר כמו שבעבר .. תפילה כנה לשלום כולל באזור , כל שנה זה קורה , בכל חג בכל דת מאחלים לשנה טובה , אבל המציאות היא קשה , אני מאמין שרק ישוע יביא שלום כי הוא שר או אדון השלום , תפילה למדינתנו היקרה שתדע רק ימים טובים ושלום ושיהיה לנו שליטים ו``מלכים`` וינהלו את המדינה על הצד הטוב , כי זו חובתנו להתפלל לשלטון הקיים , אחרי הכל אנו כשגרירים חיים זמנית כאן עלי אדמות ..ומחכים לביאת האדון אל מקום אחר ובו חרב ומלחמות אין .אמין

אמין. לחברים הנלהבים בשרשור זה - אין זה המקום

לדבר על מלחמות, אלא להתפלל לשלום.

זה המקום לדבר על מלחמה

כי אנחנו במלחמה! בין אם ישנה לוחמה בשטח. אנחנו במלחמה נגד השטן ומלאכיו, נגד החטא, הבשר שלנו והטומאה. אנחנו במלחמה נגד השקר ונגד כל מה שמנסה להרים את ראשו ולהתנגד לישוע המשיח. זאת מלחמה רוחנית(חלילה לנו לחשוב שעלינו לפגוע במישהו באופן פיזי או נפשי). ישוע המשיח לא היה פציפיסט בחייו עליי אדמות. ישוע המשיח הוא לוחם. לוחם אמיתי. לאיזה שלום את מתפללת? להסכם בין פוליטיקאים שלא שווה כלום? (ראי את מסמך השלום שנחתם בין יצחק רבין, יאסר ערפת וביל קלינטון, שום דבר לא התרחש מהצד של עראפת). השלום שעלינו לרדוף אותו הוא שלום המשיח, בכדי שישרור שלום בעולם על כל האנושות לקבל את ישוע כמלך המשיח, ואז יהיה שלום. עד אז.... מלחמה!

למעלה