נתפלל לכל הפצעים בעזה והרוגים ושלום יגע!

ד ר א ל

New member
מתנצל, אך כותרת התגובה שיעשעה משהו

להתפלל לשלום המשיח? מוזר, האם אלהים נמצא במצוקה? או שמא יש פה מאמינים ב"שלום" שהוא המשיח? למרות שלא מכיר מישהו ששמו שלום שהתגלות ישוע הוא. שוב, מתנצל אם לא הבנתי כראוי או נפגע מי.

../images/Emo140.gif

שלום המשיח = כשהשלום של ישוע המשיח שולט בליבו של אדם. ישוע הוא שר-שלום. הוא מלך השלום, וכשהשלום שלו ישלוט על הלבבות של כל בני-האדם אז יהיה שלום. עד אז - מלחמה.(אפשר לקרוא למלחמה הזאת, מלחמת השלום, אם תרצה).

ד ר א ל

New member
שוב התנצלות, דילגתי על דברי יעקב

אך פה כבר השעשוע נגמר. פה זה כבר מאד תמוה. איך השאיפה למלחמה יכולה להביא לשלום? תהרגו אותי אם אני מבין (ובעצם לא, אל תהרגו, שבעתי כל מיני ששים לקרב ומוציאים לפועל את רצונו העז של האלהים להרוג את כל מי שמרים פה ראש - וכמובן זו סאטירה למי שלא הבין). מלח הארץ כתבה (נדמה לי) שהאויב הוא השטן. אפשר לחשוב גם ככה. אך כאשר מתחילים לדבר על שטנים ועמלקים זה יכול להיגמר לא טוב. מבחינתי האויב האחד הקיים עבורי הוא אני. הלחימה היא ב"מזוייף" המנצח זוכה ב"אמיתי". וצר לי שוב על זה שאני מביא לכם מ"המזוייף" כלומר - ממחשבותי שלי. פעם קראתי משהו יפה שמישהו אמר: אם אני מדבר, יש שאני טועה, יש שאני צודק, אך אם אני שותק - אני תמיד צודק. רגע.. מזל שכתבתי את זה.. כי פתאום נזכרתי שעדיף לשתוק :)

מלחמת השלום

מאז שהאדם הראשון חטא באי-ציות לאלהים, כשהוא אכל מפרי עץ הדעת, הפחד, המוות והחטא חדרו לעולם. והאדם הפך מאוהב אלהים, לאויב אלהים, וכך התחילה המלחמה. ישוע המשיח בא להשכין שלום בלבבות של בני-האדם, ולעשות ריצוי בין אלהים לבני-האדם ע"י הדם שלו שמכפר על החטאים של כל בני-האדם, של היהודי בראשונה וגם של הלא יהודי. כל מי שמקבל את ישוע המשיח לחייו כאדון וכמלך ועוזב את חייו הישנים, כלומר חוזר בתשובה אמיתית של הלב, נולד מחדש, ומקבל את האהבה הקדושה של אלהים לתוך חייו, ואת השלום של אלהים. הפחד מתפוגג, והחטא מאבד את אחיזתו בחייו של האדם שנושע. כיוון שרוב האנשים לא נושעו לשטן יש אחיזה על העולם הזה עקב החטא, ואנחנו במלחמה נגדו. המלחמה היא גם נגד המלאכים שלו, שדים ורוחות רעות ששולטים על בני אדם שמוסרים את חייהם לשיעבוד לשטן. והמלחמה היא נגד החטא והבשר שלנו שמתנגד לרוח. ונגד כל מה שמתגד לבשורת השלום של ישוע המשיח. הכלים של המלחמה שלנו מתוארים בברית החדשה באל-אפסים ו': 10-17. שוב, חס ושלום מלפגוע בגופו או בנפשו של אדם אחר. המלחמה שלנו עם מושלי חשכת העולם, וכוחות רוחניים רעים בשמים. ולא עם בני אדם. למרות שכוחות אלו משתמשים בבני אדם. גדול כוחה של תפילת האמונה.

lion 7

New member
בגדול אין פחד על אלו שבמשיח

/tapuzforum/images/emo13.gifאפילו שערה או ריס אחת לא תפול אלא ברשות המשיח , ישוע נצח את העולם שבראשותו שולט השטן ופמלייתו , אין פחד על אלה שבמשיח הנקראים על שמו , הכנסיה שהיא גוף המאמינים בעולם מובלת על ידי רוח הקדש , רוח זו היא זאת המונעת שואה בינתיים בעולם , לפי אל התסלוניקים השניה 2: 6 -17 , יודעים אנו מה מונע (המשך ) , וזאת אומרת הכנסיה של ישוע המובלת הנחתמת ברוח הקדש מוגנת ממה שיקרה בעתיד הקרב ובא(מזה 2000) שנה זה יקרה או בכל רגע עוד אנו בחיים או בדור הבא או בעוד אלף שנה , מה שברור שהאהבה במשיח מבטיחה רוח הקדש שנותן חסינות מפני הפחד (פחד השתלטות הרשעים מאז ומעולם , לא רק בתקופה זו , הרי גם מאמינים חוו את הגרוע מזה , נאצים , אמפרית רומי , שואות פה ושם , רדיפות בצל הקומיניזם , ואנו נוצרי המזרח יודעים מזה לחיות במזרח ) , על זה ישוע הבטיח שהגוף ואם יקבל מות פיזי כתוצאה מרדיפות בשמו , מובטח כתרים רבים לחיים הבאים , אשראי הוא זה שיהרג בשם ישוע , כמו חלק מהמאמינים שנופלים היום ובעבר (הרבה עוד לפני 325 לספ`) . אז ההבטחה הגדולה מכל , חזרת החתן אל כלתו(הכנסיה) היא דבר הכרחי בכדי שאם פחד וישנו יוסר מחיי המאמין , הכנסיה עובדת בהשראת הרוח

lion 7

New member
והיא מוגנת בתוך העדר

/tapuzforum/images/emo13.gifישוע הבטיח שמי שמו כתוב או חתום בספר החיים (כמתואר בספר ההתגלות) לא יעבור או יהיה עליו דין , ויש פה ושם תיאורים לגל המכות על האדמה אחרי שהכנסיה תעלה לשמיים כאשר יופיע המשיח בשנית בהרף עין , המתים או היושנים יהיו הראשונים לפגוש אותו בעננים אחריהם החיים , אחרי זה תתחיל תקופת השואה הרצינית עלי אדמות , זאת גם כאשר אין רוח הקדש שנמצאת כרגע במאמינים מזה יום יום החמשים ..

salt of earth

New member
אלה זמנים מאוד כואבים

פשוט נמאס מכל המלחמות. אבל תעשו לי טובה אל תהפכו את הפורום לפורום פוליטי,.... יעקוב אחד האויב היחידי שלנו הוא השטן, ומה שכתבת הוא פשוט מזעזע.... נאחל לשלום ושלווה לתושבי הדרום ותושבי עזה
הגיע אליי במייל מכתב מכומר של עזה, מכתב מאוד מרגש ומצמרר

כל הזמנים עד הגעתו של ישוע היו ויהיו כואבים

לא רק מה שאני כתבתי מזעזע, אלא גם מה שכתוב בברית החדשה. תקראי את ההתגלות ואת המכתבים של שאול התריסי. הדברים שכתבתי תואמים את כתבי הברית החדשה. אם יש למישהו בעייה עם דברים שכתבתי יש לו בעייה עם הדברים שכתובים בברית החדשה. כפי שכתבת והרשי לי להוסיף, האויב שלנו הוא השטן, מלאכיו, החטא והבשר שלנו. מה שעומד מאחרי האיסלם הוא רוח של צורר המשיח(אנטי-כרייסט), הוא השטן.

למעלה