נ
יפה היום בפורום

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
נ../images/Emo32.gif יפה היום בפורום ../images/Emo9.gif

חח הם פשוט לא נגמרים לי

e t a

New member
../images/Emo118.gifכנסו בנות, מספר דברים:

טוב, האמת שני דברים - אחד חשוב והשני פחות
1. החלפתי את המסנג'ר שלי. כולכן מוזמנות להוסיף: [email protected] 2. לאלו מכן שיודעות איך השיער שלי היה עד עכשיו (ארוך כמו המוות) - הסתפרתי קצוץ
חח האמת נהיה לי ממש ממש חם, וסתם התחיל להציק לי כל החצי טון שהיה לי על הראש.. אחח אני מרגיש לגמרי חופשי ומאוורר

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני אוסיף אותך כשאצליח להתחבר למסן...

בנתיים הוא עושה בעיות. ><" למרות אהבתי לשיער ארוך, תתחדש יקירי!
יותר מזה, איזה כיף שאתה בן ומתי שפשוט לא בא לך אפשר לעשות קצוץ. בנתיים, לי חם מוות ובוא נאמר שגאלח לא בא בחשבון XDDD יחרימו אותי במשפחה XDDDDDDD תתחדש!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הוספתי אותך ../images/Emo8.gif

ותתחדש
אני דורשת תמונה :)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifיאאאא!!

אני רוצה תמונהההההה!!D: ואוסיף אותך עוד מעט.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifטוב, חברים,

נראה לי שאני לוקחת הפסקה קצרה מהפורום. יש לי עכשיו חודש מפוצץ, ולאחרונה די שמתי לב שאת רוב הזמן הפנוי אני מבלה במחשב. אם לא בפורום אז בפייס או במסן או כל דבר אחר.. אני צריכה להתרכז קצת במוסיקה שלי.. לנשום, לעשות ספורט, להתרכז בלימודים ובמשמרות [אם אני רוצה אי פעם להתקדם בדרגות.. -___-] אז עד תחילת יולי, אני נפרדת מכם, או לפחות מראה פחות נוכחות. תהנו וזה.. ובהצלחה למי מאיתנו שמתכונן להיסטוריה ולשון.

FamousLastLies

New member
שלום../images/Emo13.gif

שלום, שמי יערה ובמסגרת עבודת גמר בפסיכולוגיה אני עורכת שאלון, אני מאוד אשמח אם תענו לי!
או שאתם יכולים לשלוח לי לאימייל את התשובות לשאלון - [email protected] ממש תודה לכם!
ובבקשהההה מיכם, לא לשכוח את השאלה על שנות הלימוד של ההורים (במידה ויש תואר אקדמאי ואתן לא יודעים את מספר השנים, פשוט לכתוב מעל 12
) וכמובן שהשאלון אנונימי:) נ.ב אם אתן זוכרות, אני זאת love to hate you לשעבר

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifיערוווש,../images/Emo23.gifאולי במקום רק זה.

תחזרי כזנה?XD

../images/Emo210.gif אומייגאאאאאאאאאאד

כןכן, הנעלמת שלכם פה
כמו שראיתם - כל השבוע כמעט לא הייתי פה, והכול רק בגלל החזרות למופע סוף שנה של התיאטרון והיום זאת ההצגה הראשונה אומייפאקינגאד ואני כ"כ לחוצה תאחלו לי בהצלחה ? :S

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה דנדי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מחזיקים לך אצבעות :)

e t a

New member
../images/Emo118.gifבהצלחה!! תחזרי לספר איך היה ../images/Emo9.gif

../images/Emo210.gif תודה לכולם! עבר בהצלחה

לא היו שום פשלות, היה מצחיק, התגובות טובות, ואני ממש שמחה :) ת'אמת שהיום זה הלחץ האמיתי כי היום זה להמווווווון אנשים. למרות שזאת פעם שנייה, זה הרבה יותר מלחיץ כי זה חברים ומשפחה... אתמול זה היה לאנשי חינוך של העמק. אז גם היום הופעה שנייה ושיהיה בהצלחה כמו אתמול ואני אוהבת אותכם פורום מדהים :)

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo24.gifיאאיי../images/Emo70.gif גאים בך ../images/Emo9.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גאים בך דנדי ../images/Emo13.gif

ושיהיה בהצלחה גם היום

למעלה