נ
יפה היום בפורום

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif עאעאעאעא הדיוידי של אול טיים לואו הגיע

~מעתיקה מקומונת אול טיים לואו ~ קיבלתי את הדיוידי שלי אעאעאעא כאילו זה שהזמנתי XD הוא כזה מושלם וסקסי *-* ישר שהוא הגיע הודתי לחנה XD [שהדיוידי שלה אמור להגיע בקרוב P: ] ואז רציתי לסלון ובניסיון כושל ניסיתי להעביר לערוץ של הDVD ולא היה לי אף אחד בבית אז אף אחד לא הצליח להסביר לי מה לעשות XD ואז ניסיתי לחבר את הדיוידי הנייד לטלויזיה בנסיון כושל XD ואז רצתי למחשב וזה לא עבד לי ואז בדיוידי הקטן זה רשם לי שהדיסק שגוי ועוד שנייה בכיתי XD קיצר בסוף זה פעל XD והתלהבתי בטרוף XD וזה התחיל עם הדוקו והיה כזה קורע ! אני לא אספליילר אבל היוא קטעים מצחיקים בטרוף והיה קטע קורע שזאק אמר על למה הם לא נותנים לג'אק לנהוג " קוז וי דידנט וואנא דיי סו וי דונט לאט ג'אק דריבינג " XDDDDD [הוא דיבר על ההתחלה שלהם בטורים הראשונים XD ] ויש קטע שהם צוחקים על מאט ועל זה שהוא אוהב מיקי מאוס XD ושממש מפחיד להיות בחדר שלו XD ואז התחלתי לראות את ההופעה אבל כל שנייה נכבה לי הדיוידי הנייד כי לא הייתה בו בטרייה XD ועכשיו יש לי כנראה דלקת בעין אז אני יושבת כמו טיפשה עם צמר גפן תבול בתה X D ואני אראה את הדיוידיD: ואוי ! אתמול הגיעה הטלויזיה החדשה והסקסית שלי לחדר *-* אני אשים תמונה שישימו לי אותה XD בתמונה - הדיוידי הסקסי שלי *-* אה וכמעט בכיתי שהוא הגיע XD התחלתי לצרוח XD ולחשוב שבבוקר הכנסתי יד לתיבת דואר אבל לי אין מפתח לתיבה אז ניסיתי להוציא בשיטת האצבע [ 2 אצבעותכמו פינצטה = תמיד עובד XD ] והרגשתי משהו מוזר ולא יעתי מהזהאבל לא הצלחתי להוציא6 ואז אמא שלי אחרי צהריים הביאה מעטפה חומה שכתוב עליה באנגלית אבל מרחוק זה היה נראה כאילו קיבלתי עוד זימון לצבא XD ובהל XD ואז היא התקרבה והייתי בטוחה שזה לא קשור אליה כי היה כתוב לאבא שלי ואזהוא הציא את זה וצרחתי XDDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

הרגעת אותי עם ההתרגשות שלך וכל האנרגיה הזאת XD תתחדשי

e t a

New member
../images/Emo118.gifוואו יש כבר כמה להקות שאני חייב לשמוע..

אול טיים לואו, בייז לייק גירלז, אינקובוס, דיסקו קארטיס.. חח אני פשוט סומך על זה שיש לכולנו טעם דומה במוזיקה (ע"ע 30STM)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח

את אטל בלג ודיסקו קארטיס את חייב לשמוע |ריר| כאלה חמודים *-* ולהשלים פערים למה עוד מעט לאטל ולדיסקו קארטיס יוצאים אלבומים חדשים P:

orensieg

New member
מחר צילומי הופעה לקליפ! בואו להיות חלק ממנו!

הי חברים אני מנגן בהרכב נויז רקיד בשם סנאגנאבין. ההרכב מכיל אותי ואת אינסומניאק שמנגנים בבס, תופים, ושרים. לא מזמן הקלטנו סינגל ראשון שמוקסס ע"י מאט באיילס, שעבד עם פרל ג'אם, בלאד בראד'רז, אייסיס, הלמס אלי, וכו' ניתן להקיש לסינגל פה למטה, בלינק למייספייס שלנו: snaganubbin - "earworm" http://www.myspace.com/snaganubbin ביום שישי הקרוב אנחנו מצלמים קליפ הופעה חיה לסינגל הזה, שישוחרר לרחבי העולם, כאשר אנחנו מתחילים לעשות בוקינג להופעות בחו"ל נשמח מאוד אם תאהבו את השיר ותרצו להצטלם ולהיות חלק מהשיר. מה צריך לעשות? קל מאוד! רק להגיע עם מצב רוח טוב וסבלנות לרח' המקצוע 4 בתל אביב, שעה 8 בערב. חשוב רק לא לבוא בחולצות כהות (שחור, כחול כהה, אפור). תבואו בחולצות צבעוניות "שמחות" (ירוק, אדום, צהוב, תכלת,סגול וכו') יהיה שתייה וחטיפים - וביקיצור, מאוד כיף!, הצילומים לא יערכו הרבה זמן, ובינתיים נטחן לכם את הסינגל בלייב אם אתם בטוח מעוניינים, או ביום שישי תהיו בדרך, תוכלו להשיג אותי במספר הזה: 052-5703130 נתראה שם! -בירדמן

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif Sex and the city- ביקורת מפי....

מישל חזקיה!
(הבנתם? כמו ההוא הסאטלות מהחדשות? מלאכי חזקיה? XD) או כדברי קרי בראדשו המהממת (שרה ג'סיקה פרקר): sex on the beach in אבו דאבי XDDDDDD אז, מישל בספונטניות טוטאלית ירדה מהרכבת והייתה עם ידיד טוב שלה בסרט
כל הסרט רק צחוקים, אני לא אספר כלום כי אני ספויילר מהלך, וכל מי שרוצה לראות את הסרט.. חבל בשבילו. :) בתור חובבת נכבדת של הסדרה, הסרט הראשון ועכשיו גם השני, הוא באמת מומלץ בחום. סמנתה מעבירה שם צחוקים מ-ט-ו-ר-פ-י-ם!!! כאילו אנשים עושים פיפי. (למרות שאני עדיין חושבת שהראשון היה הרבה יותר טוב) מראים בסרט יותר איך האמריקאים הדפוקים האלה מתייחסים לאבו דאבי וכל הקקי הערבי שם כמו איזה וואו איזה יופייייי, שתבינו קרי קנתה שם נעליים וזה עלה 100 *משהו* ~השם של הכסף שלהם~ וזה כאילו כמו 100 שקל! והיא הייתה בשוק שזה זול (בשבילה כאילו) XDDD בכל מקרה, מומלץ מה זה בחוםםםםםםםםם, פשוט סרט מטורף D: ולכל אלה ששאלו אותי במהלך חיי מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה, עכשיו אני יודעת שלא משנה אם אני אחיה בגרמניה או ארה"ב, אני רוצה להיות אחת מחבורת הבנות האלה, עם כל הארון בגדים סלאש נעליים סלאש אקססוריז המטורף שהולך שםםם כאילו דברים לא הגיוניים הולכים שם!!!! ~ספוילר~ שארלוט מכינה עוגות עם חצאית של ולטינו והבת שלה הגדולה באה לה עם גואש ופאקינג כאילו דופקת את זה בתחת שלה עם כל הגואש האדוםםםםםםםם ואי בא לי לבכות XD אבל בואו נצא מנקודת האופנה לרגע - עם כל ההומור הגס, וכל הדרכים השונות של כל אחת מהן, הן תמיד ישארו החברות הכי טובות, וזה מקסים בעיניי. שוב, מומלץ!!!! נהניתי בטירוף D:

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח את כל כך מצחיקה אותי לפעמים../images/Emo70.gif

קיבלתי את ההמלצה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif האמת ..

לא ראיתי את הסדרה ולא את הסרט הראשון אבל אני ממש רוצה ... [פשוט אין לי זמן כרגע XD ] אני כל כך הולכת לראות את הסרט הזה [ גם את הראשון אחרי שאמרו לי שהוא ממש מוצלח XD ] התקציב של הבגדים שם הוא פאקינג 10 מליון דולר ! וכל בגד |ריר| [ לפחות ממה שראיתי XD ]

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהאוף למטה ../images/Emo6.gif

אני פה לביקור קצר, רק כי אני חייבת לספר לכם שעכשיו חזרתי מהמשמרת השלישית, ונחשו עם מי הייתה לי?! עם שני המדריכים שלי וידיד מהקורס
היה פשוט ענק, אני מתה עליהם. שני תותחים, בחיי :) חוץ מזה שאופיר ממש מזכיר לי את אבא שלי....
אז אממ... זהו, היה מגניב.. ו...עפתי לאכול ולישון D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הייייייייייייי ../images/Emo13.gif

מישל חזרה לעבוד בפוטושופ, למרות שביל כאן לידי מכחיש כל קשר של פוטושופ לתמונה הזאת. אז, העבודה קצת מלוכלכת, האיכות מזעזעת והמברשות לא כל כך אוהבות אותי, אבל זה ייצא יחסית בסדר, לא? אז נו, מה דעתכם?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אין לי יותר תנ"ך לכל החיים ! !

אין זה פשוט אושר ! אין יותר תנ"ך לכל החיים ! פשוט תודה לאל XD ב4 ימים למדתי יותר מ300 עמודים בהצלחה רבה ! D: היה מבחן סבב D: ד"א לכל מי שתהה לאן נעלמתי זה בגלל שעכשיו שיש לי את הדיוידי ואת הטלויזיה החדשה אני לא יכולה להפסיק לראות את זהXD הדיוידי הכי יפה מצחיק וסוטה בעולם ! :D ותמונה לסיוםD: [ד"א הקירות שלי לא כתומים :S:Sהם בצבע סגול ורוד כזה יפה אה והטלויזיה גדולה יותר במצאיות והממיר על הארון בצדXXD ]

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאממ.. קצת קשה לי לחשוב כרגע,

אז פשוט... כנסו לכל אלה. לא יודעת אם זה יעניין אתכם, ואם תחקרו עוד, כמו שאני התחלתי לפני כמעט שנה והמשכתי עכשיו, או שפשוט תעזבו את זה אחרי חמש שורות. קשה לי, במלוא מובן המילה, קשה לי לנשום. http://yamims.blogspot.com/2010/06/blog-post_08.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3810561,00.html http://www.youtube.com/watch?v=fn1fs5I6EaE לחלק ממה שנאמר בכל הסיפור המאוד מוזר הזה שמתי לב אחרי שמייקל מת.. לגבי כל השאר, יש כמה שהמעריצים המתכחשים מאלצים בכוח להיכנס לרשימה, ויש המון ראיות אחרות שנראות לי הגיוניות לגמרי. אני ממש לא יודעת מה לחשוב.

למעלה