סאבלימינל והצל ב-

סאבלימינל והצל ב- ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח Live בפורום סאבלימינל והצל את... הסאב והצל- בכבודם ובעצמם! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום! האירוע ימשך כשעה. אתם מוזמנים לבוא- לשמוע ולראות!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

בהביבו

New member
אין מה להגיב..

ביזבזתי אויל 20 דקות של כתיבה לחינם.. ועוד הודעה שרצוי שייראו. אין מה לכתוב

בן קראתי ת'הודעה שלך...

והיא היתה צבועה לגמרי... אולי שיקרית??? אמרת שאתה נותן להם המון כבוד???? שאתה מעריך??? למה יש שנאה בינם לבין מוקי???? הכל חרטה אחת גדולה לעומת מה שאתה רושם בפורום עליהם, אז למה לכתוב סתם?????? אתה ממש לא נותן להם אפילו טיפה של כבוד או שאתה סתם משחק אותה בפורום כשאתה מדבר עליהם כאן. ולמה יש שנאה בינם לבין מוקי??? כי אנשים כמוך יוצרים אותה. אתם ממציאים ריבים סיפורים עלילות ושנאה הצל וסאבלימינל מעריכים מאוד את מוקי ואוהבים את המוזיקה שלו והם אמרו זאת כמה פעמים. ולא נדבר על זה שהם נהיו חרא של בני אדם כי שנינו נסכים על זה אבל גם למוקי היו קטעים כאלה ורבים!!!!!!! (ואני עוקבת אחרי שב''ק מכיתה ד') מצטערת אל תחשוב שזה בכעס או משהו... פשוט תהיה אמיתי אם אתה שונא אותם תגיד להם בפנים!!! פשוט לא הבנתי את הדו משמעות של כל העסק הזה... מתה עלייך והכל מאהבה אל תחשוב שאני באה להתקיף זה סתם מעניין אותי למה אתה מתנהג ככה... כי הם מפורסמים???

ממ...את כבר הפסקת..

להתרגש ממפורסמים... אולי זה הגיל...אולי זה בגלל שאת רגילה לראות אותם ( גררררר !!) וכל העולם דו פרצופי...איך לא התרגלת ??

אה...

יש לי תחושה שאנחנו לא מדברות על אותו דבר... נו שלחי מסר למה את מתכוונת.

בהביבו

New member
תראי ../images/Emo13.gif

תקראי לזה צביעות או לו, אם כל השינאה (נגיד את זה ככה) שיש לי אל סאבלימינל (שימי לב: לא לצל. אז בלי שטויות מיכל), אני לא אדבר מלוכלך אליהם. הם באו לאירוח, אני לא "ארד" לרמה של קללות או משהו כזה. לפעמים צריך גם לדעת לומר כמה מילות שיהיו במקום. לגביי "אנשים כמוך יוצרים אותה" הממ.. אנשים כמוני? אני יצרתי את זה? לא. את טועה. אבל אני ממש לא הולך להיתווכח על זה.

בהביבו

New member
ולגביי העיניין של ...

העיניין של הכבוד הרב שיש לי אליו בתור זמר במדינה, הוא אמיתי לגמריי! אני חושב שכל זמר שהיום נמצא במדינה שלנו ושורד, ומצליח להיות באמצע הזירה, ובאמת שאוהבים אותו, הרבה כבוד לו. וזה לא משנה אם זה סאבלימינל, מוקי, שלמה ארצי או אבי ביטר.

מצויין בדיוק מה שחשבתי...

שתגיד!!! אז תעריך אותם גם מחוץ לפורום שלהם קושקוש... אם אתה נותן להם כבוד תן כבוד תמיד! אז חדל שנאת סאבלימינל בפורום הזה??? (ויש הרבה)

למעלה