סאבלימינל והצל ב-

בן. אתה אידיוט

ולא רק בגלל השטויות שאמרת עכשו אלא בגלל כל השטויות שאמרת מהיום שהפורום הזה קם ( ואני קורא רק לא כותב). אתה לא ממש עקבי בדעות שלך וכל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיניך אתה מתחיל להעביר אנשים לפרטי. מה קרה? יש ביקורת, תתמודד. ולא נתחיל לדבר על זה ששנים אתה מבטיח אירוח של מוקי. אז בסדר, זה לא תלוי בך אבל אל תבטיח דברים שאתה לא משוכנע שתוכל לקיים. תמשיך בעבודה הטובה...

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo12.gifA A בואנה בלי קללות!מהמפקדת!

עכשיו הוא לא אמר שום שטויות! ואנלא זוכרת שהוא אמר מתישו שטויות (חוץ מהרגע בו הוא הקליד תהודעה שהיה כתוב את מה שהוא חושב על סאב לפני כמה ימים אבל נשכח מזה:)) ואנלא זוכרת שהוא הבטיח אירוח של מוקי!? תזכירו לי אם אני טועה.... קיצר בנאדם למה לתקוף?!!? כל בני ישראל אחים(מה הקשר
)

בהביבו

New member
../images/Emo13.gif גולש (גם לנקבה) יקר,

בטח פתח ניק חדש. למה אתה שלא תבוא בניק המקורי שלך ותתמודד מולי? אנחנו אויבים? עכשיו להודעה שרשמת. אנשים לפרטי: הפורום הוא מקום דיון ששייך לחברת תפוז אנשים, והוא בימה לכל הגולשים והגולשות שיש להם אותו נושא משותף לאותו נושא הפורום לדבר עליו. מתפקידי כשאני רואה משהו שמתחיל לסטות, או שלא הכי מתאים להיות דיון על גביי הפורום, אני אעביר את הדיון למקום פרטי, וזאת מהסיבה שהסברתי למעלה בקשר למערכת הפורומים, וביגלל הסיבה שיישנם דברים שלא קשורים לפורום, או שקשורים אבל שמראש ניתן לדעת שאלו יהפכו לוויכוח או כל דבר אחר, שאפשר למנוע מעל לגביי הפורום. לגביי הדעות שלי על סאבלימינל: שוב - אני הזכרתי לא פעם אחת, שאני לא מחבב את סאבלימינל - "א-ו-פ-י". לא בתור זמר. אני חושב שהוא עושה עבודה נפלאה, אבל אני גם חשוב שיש לו קצת בעיות במסרים שהוא מנסה להעביר. בתור בנאדם שלא יבוא ויתחיל לקלל, כתבתי הודעה בפורום סאבלימינל והצל שמיועדת ל- סאבלימינל, וכתבתי אותה בצורה הטובה ביותר. אני לא מבין מה עוד לפרט. תרצה, תשאל! לגביי זה שאני שנים מבטיח אירוח של מוקי: נאי פעם אחת הזכרתי את הדבר הזה שמוקי מגיע לפורום? אני פשוט אל מבין אותך. אני פעם כתבתי הודעה שאומרת במפורש שמוקי מגיע לכאן אל הפורום? אם כן, בבקשה תקשר אותי אלייה ואולי אני אוכל למצוא פסיכייאטר שיוכל לטפל בי טוב! אני מימי לא אמרתי שייתקיים אירוח של מוקי בפורום, וציינתי שעומד להיות הפתעה. אם כבר מדברים עלייה, אני יגיד שוב: מתוכנן משהו יותר מ"סתם" הפתעה לפורום. אויל - טעיתי ששיתפתי אתכם, ולא הייתי צריך לעשות זאת, אבל הדברים כבר על השולחן, וכלם יודעים שמשהו עומד להיתרחש. שוב - ביגלל שזה לא תלוי בי, ובזכות כך שההפתעה יכולה להיתפתח, ייקח קצת יותר זמן. תחשוב שנאי עכשיו מוקי שמוציא דיסק. ייקח עוד קצת זמן, אבל לבסופו של דבר לא תצטער על כך. חבל לי שאתה מישהו או מישהו שרושם בפורום והחליט לפתוח ניק חדש ולומר לי הכל ככה. אם תירצה תמיד תהיה מוזמן לדבר איתי בפרטי ולספר לי מי אתה, ואולי תבין אותי אחרת. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

בהביבו

New member
ועוד נושא לא פחות חשוב.

שאתה בא אליי בהאשמות ואומר לי שאני אידיוט, אני ממש לא אוהב את הגישה הזו. לא משלמים לי אגורה אחת על כך שאני אנהל את הפורום, ואני לא מקבל שום חופשה באיטליה על כך שאני אקיים מתנות. אתה עוד בא אליי בקללות והאשמות? אני אומר את זה מכל הלב, בשיא הכנות, ותגידו כולם שאולי אני מזלזל בגולשים שלי, מה שלגמריי אל נכון א-ב-ל: אם יש לך בעייה איתי, אתה מוזמן לקום ולעזוב את הפורום. אני לא חייב לרצות אותך ב- 100%, ולך יש זכויות לבוא אליי בטענות, אבל לא בהגזמות. אם יש לך בעיה איתי ולו הקטנה ביותר, תעזוב את הפורום הזה ודיי. אני לא מיתכוון לחיות כך שיבואו אליי בטענות, על דבר שאני מבצע מהתנדבותי בלבד. ואם כן יש טענות, דאג לומר אותן בצורה יותר יפה.

S w e e t Baby1

New member
:( מרגישה מקופחת

חח סתם אבל אני הגנתי עלייך מגיע לי איזה צל"ש או משו לא?

בהביבו

New member
המממ.. ../images/Emo13.gif

תודה על ההגנה עורכת דין יקרה שלי
אבל אני מאמין שהיסתדרתי לבד.

choul

New member
תגובה על הכל:

קודם כל-מיכל- לא ראיתי את מה שבן כתב ולא את כל ההודעות שלך אבל כל מי שלא אוהב את סאבלימינאל(כמוני) שישמור את זה לעצמו ויראה שהוא בוגר ולא איזה תינוק עכשיו אלה שאוהבים את סאבלימינאל יודעים שכל פעם שמזכירים אותו זה יוצר ריב ומבאס לדעת כמה שהם נהנים מזה....ליצור כזה ריב...ואני לא אזכיר שמות וזה לא צביעות זה דעה בקשר לשני נושאים הפוכים ועכשיו שוב אני חייב להגיד שכל האנשים פה(ויש הרבה כאלה) שמתחבאים מאחורי ניקים הם תינוקות ותתבגרו כבר! יש לכם דעה?לא רוצים שידעו שאתם חושבים ככה??אז תשמרו אותה לעצמכם!!! אם אתם רוצים שידעו מה אתם חושבים תעמדו מאחורי הדעה שלכם

בהביבו

New member
ושוב:

אני מסכים לגמריי עם מה שכתבת בשורות האחרונות של דיעות, ניקים ועוד. .. אבל .. זה מה שקורה שיש בימה פתוחה.. העיקר שמי שכתב את זה םרק לחץ.
(אבל גם חבל שאי אפשר לדעת מי זה, שאולי נול לטפל בבעיה.)

choul

New member
זה יותר גרוע מהטרולים של פגע

צריך ישר למחוק הודעה כשמישהו כותב הודעה ומתחבא מאחורי הדעה שלו

למעלה