סאם 41

Zoey Z

New member
סאם 41

נחשבת ללהקת פאנק
אבל חוצמיזה- איפה אני יכולה להוריד את השירים שלהם?
מראש, זואי.

Charlotte

New member
לפי מיטב ידיעתי...

הם להקת פאנק (מצד שני.. מה אני כבר יודעת..?) אחד הדרכים הכי טובות להוריד שירים שלהם (ושירים בכלל..) זה בaudiogalaxy.

wind and fire

New member
sum41 rule!!!

אני שמעתי וראיתי את SUM41 עוד לפני שהם הגיעו לארץ ונדלקתי על המוזיקה שלהם מהפעם הראשונה ששמעתי אותה.... הם נחשבים לפאנק רוק , ולא לפאנק פופ בגלל שהם הושפעו מGREEN DAY שהם המייסדים של פאנק רוק והם התחילו לנגן עוד לפני שהגיע הגל של פאנק פופ, כמו הלהקות לינקין פארק ואלין אנט פארם שהם פאנק פופ ואנבי רוק.... SUM41 RULE!!!

KamikazA

New member
לינקין פארק ואלה

לא פאנק פופ הם ניו מטאל וזה לא משנה ממה סאם 41 הושפעו מה שקובע בסוף זה איזה מוזיקה הם יוצרים וזה פאנק פופ

wind and fire

New member
.....

זה שהם יצאו בתקופה שרוק פופלרי זב לא אומר שהם לוקחים חלק מכול הפופולריות.... זה שהם מושמעים בMTV זה לא אומר שהם פופ... פשוט אנשים הפכו אותם לפופ... ובגלל זה הם נחשבים (לפי דעתך) פאנק פופ... אני שומעת פאנק רוק כבר הרבה זמן ואני יודעת להבחין....

KamikazA

New member
גם אני יודע להבחין

והסיגנון נגינה שלהם זה של פאנק פופ-או של פוסי פאנק כמו שנהוג לומר טוב קיצר אין לי כח להיתכווכח

voodoo

New member
לי נראה שהם פאנק רוק...

אבל ממה שהבנתי פעם שפופ צריך לציין אם הלהקה פופלרית או לא ... בכל מקרה, לי הם נשמעים די פאנק רוק והם לא נשמעים כלכך פוסיים..

~BLINK182_gurl~

New member
זה גם מה שאני חשבתי

עקרונית המילה פופ נגזרה מהמילה "פופולרי"... אבל פופ-פאנק (ואני רק אומרת מה שאנשים מהפורום הזה הסבירו לי) הפך כבר לסגנון בפני עצמו- בלי קשר לפופולריות....

KamikazA

New member
פופ פאנק זה סיגנון

יש את הלהקה no fun at all היא לא פופולרית והיא לא באמ טי וי, אבל עדיין המוזיקה שלה ניחשבת פופ-פאנק אגב אחלה להקה, מומלצת

Deville

New member
NFAA

תלוי איך אתה מגדיר פופ פאנק: יש פופ פאנק אמיתי כמו ,Descendents זו הקטגוריה שno fun at all שייכת אליה. ויש את הפופ פאנק של אמטיוי, שזה לא בדיוק אותו דבר. זה בכלל לא קשור לפופולריות. ו No Fun At All להקה מצויינת ,במיוחד באלבום "Out of Bounds" . חבל שהם התפרקו

^NB^

New member
אממ

אפשר להגדיר את זה בקלות מוזיקה של פריקים מוזיקת פריקים מוזיקה שמשתנה על ידי השפעות החברה כמו פופ אבל עם דיסטוריון. נ.ב. אני עושה יותר מדי הודעות עם הכותרת של אממ אממ, חפיף

voodoo

New member
חח...

מוסיקת פריקים היא מוסיקה שמשתנה מהחברה ? תחוי איזה פריקים.. ואיזו חברה, הסצינה הנורבגית שורפת כנסיות או הסצינה האמריקאית שסתם מתלהבת מעצמה ? בכל מקרה זה דיסטורשן, ומוסיקת פריקים לא באה מתוך החברה ( לא שאני מכיר כזאת, אולי זאת שמראים בMTV ) אבל לך ילד לך לנורבגיה ... חח, מה הקשר ?!

^NB^

New member
אתה לא תגיד לי..

איך כותבים דיסטורשן זה מילה בלועזית וכותבים את זה לפי איך ששומעים!! חובב פריקים!

OPERATi0N_iVY

New member
איזה שטויות רצות פה... מה אתם על

סמים, יא היפים מסריחים? פופ-פאנק זה לא סגנון של להקות MTV פופולריות, יש מלא להקות פופ-פאנק שמוכרות רק באיזה עיירה מסריחה בצפון אמריקה... דבר שני, SUM 41 זה איזה FAG-PUNK, POP-PUNK, ולפי ההגדרה שלי בכלל NOT-PUNK... בכל מקרה חרא... STRAIGHT-EDGE PUNK?? אה???? התבלבלת, אולי זה - PUNK-FOR-PEOPLE-WHO-ARE-NOT-STRAIGHT....

voodoo

New member
הופה ... איזה קשוח...

אבל לא הבנתי ... מה גורם ללהקה להיות פופ פאנק ? ואל תגידו סתם דברים כמו סולן הומו או היפים מסריחים... וד"א, אופראיישן אייבי, אתה יכול קצת להרגיע בתגובות שלך ..אבל חפיף, זה היה די מצחיק...ולא נראה לי שזה פגע במישהו

Sham 69

New member
מאפייני פופ-פאנק

סולן עם קול של FAG הקלילות והעליזות בריפים של הגיטרה.. ובכלל, בשיר.. נושאים מסריחים כמו "אוננתי על סבתא שלי אתמול" ויש עוד כמה סימנים..

OPERATi0N_iVY

New member
אני מצטער

אם הייתי תקיף (????) או משהו כזה... והמאפיינים, SHAM 69 כבר אמר אותם בכלליות...

למעלה