הרמאונס והסקס פיסטולס התחילו עם הפאנקרוק וסאם 41 הם פאנקרוק אבל גרין דיי לא התחילו עם הפאנקרוק אני חושב שפופאנק יותר טוב תשמעו את השירים של fenix tx ולינקין פארק זה לא פאנק בכלל ואליין אנט פארם זה משהו אחר את לא יודעת להבדיל ואת חושבת שאם יש את המילה פופ אז זה חרה סאם מושפעים מבלינק בלה בלה בלה בלהצבהצסלהצ
אבל אבל אבל חשבתי.. הסקס פיסטולז היו ראשונים קודם כל וגרין דיי וסאם41 הם פופאנק, אין מה לעשות .. הם פשוט פופולרים ולמרות שאני די בטוחה שזאת הייתה המטרה שלהם בכל העסק- הם פופ כי הם גימיק שיווקי כזה קפיש
מושפעים "Maiden and Priest were the Gods that we praised" זאת אומרת ש - - הם מושפעים מIron Maiden וגם מ Judas Priest וזהו . ואפשר לשמוע את זה בסאונד שלהם.
Sum 41 לא קשורים לפאנק והם גם לא פופ פאנק, הם רוק פופולארי,מה שהופך אותם לפופ(אפילו הם עצמם אמרו שהם רוק ולא פופ פאנק). ולמי ששאל אז פאנק מאופיין ברית´ם גיטר בולט ורועש , דבר שלא נמצא בשיריהם של סאם 41. ופופ פאנק זה פאוור פופ ,שניכר בהשפעות פאנק. נ.ב- סאם 41 היא חרא של להקה.
Sum 41 לא קשורים לפאנק והם גם לא פופ פאנק, הם רוק פופולארי,מה שהופך אותם לפופ(אפילו הם עצמם אמרו שהם רוק ולא פופ פאנק). ולמי ששאל אז פאנק מאופיין ברית´ם גיטר בולט ורועש , דבר שלא נמצא בשיריהם של סאם 41. ופופ פאנק זה פאוור פופ ,שניכר בהשפעות פאנק. נ.ב- סאם 41 היא חרא של להקה.
נראה לי שאתה סתם מישהוא על POWER TRIP שחושב שהוא הגורו של הפורום של הפאנק!!! עם אתה באמת כך אז אני משתחווה לך, אבל אם לא אז עדיף לשמור את הדעות שלך לעצמך, או פשוט לחשוב לפני שמדברים...
אני מצטער אם העלבתי מישהו,אני לא מחשיב את עצמי כמבין גדול כל כך בפאנק,אבל השיוך של סאם 41 לג´נר הזה נראה לי מגוחך,ועל זה כל אחד עם ידע מינימלי בתחום יכול לחתום.
סאם 41 הם כן פאנק, רוק או פופ ..זה כבר תלוי בגישה .. או בשיר, אבל הם ללא ספק פאנק .. גם לא קשה לשמוע ת´אמת ... לא כל פאנק צריך להשמע כלכך בנוי תבניתית על 3 אקורים בצורה מקפיצה 70´ לייק..אולי מישהו יכול להסביר יותר ממני ? בכל מקרה, פאנק הם כן
תשמע, ע"פי ההגיון שלך אני יכול להגיד על כל להקה שהם פאנק,אפילו על ג´וליאנה ת´אורי ועל רייג´ אגיינסט דה משין; אבל זה לא עובד ככה,מצטער. הם עצמם אומרים שהם לא פאנק,כל העולם יודע שהם לא פאנק, מה עוד אתה רוצה? אתה יכול להמשיך לחשוב מה שאתה רוצה מצדי...
ע"פי שם המשתמש אני מבין שאת\ה בטח חושב שגם בלינק פאנק... אז לא מפתיע אותי שאתה חושב שגם סאם 41 פאנק.. ואם רוצים להיכנס להגדרות אז פופ פאנק זה להקות כמו NOFX,All,descendents וכו´; ולמה שאתם קוראים פופ פאנק קוראים פאוור פופ.