סאם 41

wind and fire

New member
FUCK U

yaka

New member
sum זה פופ-פאנק

לינקין זה פאנק??? ודך אגב גם גרין דיי נחשבת ללהקת פופ פאנק גם "הניו סקול"

punk

New member
מה איזה שטיות

הרמאונס והסקס פיסטולס התחילו עם הפאנקרוק וסאם 41 הם פאנקרוק אבל גרין דיי לא התחילו עם הפאנקרוק אני חושב שפופאנק יותר טוב תשמעו את השירים של fenix tx ולינקין פארק זה לא פאנק בכלל ואליין אנט פארם זה משהו אחר את לא יודעת להבדיל ואת חושבת שאם יש את המילה פופ אז זה חרה סאם מושפעים מבלינק בלה בלה בלה בלהצבהצסלהצ

oishnu

New member
מה´תהאומר

אבל אבל אבל חשבתי.. הסקס פיסטולז היו ראשונים קודם כל וגרין דיי וסאם41 הם פופאנק, אין מה לעשות .. הם פשוט פופולרים ולמרות שאני די בטוחה שזאת הייתה המטרה שלהם בכל העסק- הם פופ כי הם גימיק שיווקי כזה קפיש

yaka

New member
נכון הם לא

נכון הם לא הם רק היביאו את זה לתודעה

punk

New member
הם לא התחילו את הפאנק

הם התחילו את הפאנק רוק

Manic Subsidal

New member
הסקס פיסטולס...

היו הראשונים אולי בבריטניה כי אני חושב שהרמונז היו לפניהם, וגרין דיי זה יותר סקייט פאנק מפאנק פופ

j i m m y

New member
תקשיבו לFat lip ואז תבינו ממה הם-

מושפעים "Maiden and Priest were the Gods that we praised" זאת אומרת ש - - הם מושפעים מIron Maiden וגם מ Judas Priest וזהו . ואפשר לשמוע את זה בסאונד שלהם.

Josie182

New member
אני חושבת

לדעתי שזאת להקת פאנק ואם ממש לדייק straight edge punk אני מורידה את השירים שלהם ב- kazaa בדיוק עכישו אני שומעת in too deep

wind and fire

New member
לי יש את הדיסק

הייתי בארה"ב בחופש הגדול בדיוק שהם יצאו וקניתי את הדיסק שלהם שם!!! דיסק מעולה!!! ממליצה בחום!

Deville

New member
WTF?

Sum 41 לא קשורים לפאנק והם גם לא פופ פאנק, הם רוק פופולארי,מה שהופך אותם לפופ(אפילו הם עצמם אמרו שהם רוק ולא פופ פאנק). ולמי ששאל אז פאנק מאופיין ברית´ם גיטר בולט ורועש , דבר שלא נמצא בשיריהם של סאם 41. ופופ פאנק זה פאוור פופ ,שניכר בהשפעות פאנק. נ.ב- סאם 41 היא חרא של להקה.

Deville

New member
WTF?

Sum 41 לא קשורים לפאנק והם גם לא פופ פאנק, הם רוק פופולארי,מה שהופך אותם לפופ(אפילו הם עצמם אמרו שהם רוק ולא פופ פאנק). ולמי ששאל אז פאנק מאופיין ברית´ם גיטר בולט ורועש , דבר שלא נמצא בשיריהם של סאם 41. ופופ פאנק זה פאוור פופ ,שניכר בהשפעות פאנק. נ.ב- סאם 41 היא חרא של להקה.

wind and fire

New member
טוב....

נראה לי שאתה סתם מישהוא על POWER TRIP שחושב שהוא הגורו של הפורום של הפאנק!!! עם אתה באמת כך אז אני משתחווה לך, אבל אם לא אז עדיף לשמור את הדעות שלך לעצמך, או פשוט לחשוב לפני שמדברים...

Deville

New member
well..

אני מצטער אם העלבתי מישהו,אני לא מחשיב את עצמי כמבין גדול כל כך בפאנק,אבל השיוך של סאם 41 לג´נר הזה נראה לי מגוחך,ועל זה כל אחד עם ידע מינימלי בתחום יכול לחתום.

voodoo

New member
in the mirrors on the wall...

סאם 41 הם כן פאנק, רוק או פופ ..זה כבר תלוי בגישה .. או בשיר, אבל הם ללא ספק פאנק .. גם לא קשה לשמוע ת´אמת ... לא כל פאנק צריך להשמע כלכך בנוי תבניתית על 3 אקורים בצורה מקפיצה 70´ לייק..אולי מישהו יכול להסביר יותר ממני ? בכל מקרה, פאנק הם כן

Deville

New member
תגובה

תשמע, ע"פי ההגיון שלך אני יכול להגיד על כל להקה שהם פאנק,אפילו על ג´וליאנה ת´אורי ועל רייג´ אגיינסט דה משין; אבל זה לא עובד ככה,מצטער. הם עצמם אומרים שהם לא פאנק,כל העולם יודע שהם לא פאנק, מה עוד אתה רוצה? אתה יכול להמשיך לחשוב מה שאתה רוצה מצדי...

Josie182

New member
../images/Emo31.gif

הם כן... ולפני שאתה בטענות לאחרים שתבדוק קצת על עצמך במקום להגיד what the fuck כל היום אבל אני לא מתכוונת להכנס פה לשטיות have a nice day :)

Deville

New member
תגובה אחרונה בנושא.

ע"פי שם המשתמש אני מבין שאת\ה בטח חושב שגם בלינק פאנק... אז לא מפתיע אותי שאתה חושב שגם סאם 41 פאנק.. ואם רוצים להיכנס להגדרות אז פופ פאנק זה להקות כמו NOFX,All,descendents וכו´; ולמה שאתם קוראים פופ פאנק קוראים פאוור פופ.

למעלה