סאנגו vs קאגומה

ליסאן

New member
סאנגו vs קאגומה ../images/Emo41.gif

ושוב פינת הvs השבועית והפעם סאנגו היפיפיה והמוכשרת מול קאגומה המתוקה והרגישה... פרטו והסבירו...

metuka15

New member
קגומה

כי היא אוהבת את אינו ולא נזיר חרמן
אני חולה גם על סאנגו האמת..גם לה יש מתקפה מעולה והיא חמודה והכל אבל אין על קגומה..היא יפה,מתוקה,ויש לה מיני

ליסאן

New member
סאנגו צ'אן ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

היא כלכך יפה וחזקה . היא לא מוותרת היא פשוט סמל האישה האולטימטיבית באנימה. חוץ מזה היא גם מצחיקה ורגישה .... קיצר סאנגו מושלמת

למה זה תמיד כל כאך קשה?!

אוקי.......בתור מוצא אחרון...להעלות טיעונים בעד ונגד (חבל שלא אוכל להגיש למורה שלי בותר שיעורי בית בלוגיקה.... החיים קשים!) 1.קגומה תמיד חמודה ונחמדה לאחרים 2.היא חכמה 3.היא חזקה 4.אינו אוהב אותה וזה כבר שווה שני טיעונים 5.היא מרפאת אנשים 6. היא פצעה את נראקו קשות 7.היא מצחיקה 8.רגישה מאוד...ועדינה עם רגשות של אחרים (שלא כמו גילגולה הקודם אשת פרעה הרשעית/ *רעשן רעשן*) 1. סאנגו מגניבה! 2.היא חזקה 3.היא יפה... 4. היא תחזיר את מירוקו למסלול הנואמאלי של יחסי בחור/בחורה 5.יש לה את קירארה 6. היא מציחקה 7. אחיה קיבל "טיפול" מנראקו והיא מסכנה מאחר ויש יותר טיעונים לטובת קגומה עוד טיפה ההכרעה..... עוד קצת מתח רק עוד טיפה
קגומה!!!!!

Stinki Winki

New member
סאנגו!

אמנם קגומה ראשית וזה אבל היא די קרצייה... סאנגו יפה, אמיצה, רגישה, חזקה, יש לה את קירארה (
), אכפת לה נורא מאנשים (משפחה שלה, אנשי הכפר), היא מן הסתם תהיה עם מירוקו וזה כבר שווה!
יש לה את הבומרנג... אממ וזהו^___^ חוץ מזה שהיא לא גלגול של קיקיו><

Buyo H

New member
סאנגו

כי יש לה היראייקוטסו וקירארה והיא מאגניבה וחזקה

17סיסי

New member
קאגומה צ'אן!!../images/Emo9.gif

אפילו שאני חולה על סאנגו אני בוחרת בקאגומה צאן... כי היא מתוקה ובלעדיה הסידרה ריקה..

saharman

New member
קאגומה

כי היא יותר כוסית וחזקה חוץ מזה יש לה אחלה ביצועים (המבין יבין)

ממ.. התלבטות קשה..

אבל, קאגומה.. ^_^ היא מתוקה יותר, רגישה יותר.. חוצמזה שאני הרבה יותר מעדיפה אותה מסאנגו, למרות שסאנגו מגניבה למדי!~

קשה, קשה...

אממ קאגומה.
היא יותר יפה.
יותר רגישה וחמודה.
אינו איתה אז צריך להיות בקירבתה.
היא מקובלת.
יפה.
עדינה. לא כמו סאנגו. היא יותר רעשנית מופרעת כזו... אגב, אני שונאת את ה"פאות לחיים" האלה שיש לסאנגו. (מלפנים לאוזניים). מי עוד חושב כמוני?

ShiraChan

New member
לא יכולה לבחור... במיוחד בין חברות

טובות שניהן מאמי ושניהן נשמות טובות (לעומת כמה אחרים בסדרה אהמ.. אהמ...)

קגומההההההההההה

גם אם נארקו היה קגומה למי איכפת אינו אוהב אותה ואני בוטחת בטעם שלו(חוץ מאהבתו ה*מצה מומיה* קקי-קיו...

J e i n

New member
אמ אמ אמ אמ... לא יכולה לבחור!

שתיהן יפיפיות ומתוקות ומגניבות וחכמות ומצחיקות... טוב, לסאנגו יש קול יותר יפה, והיא קצת יותר יפה לדעתי... והיא יותר חזקה.. טוב, בחרתי בסאנגו צ'אן!

למעלה