סאנגו vs קאגומה

סאנגו

כי היא חמודה חזקה יפה ומעמידה את מירוקו במקומו, וחוץ מזה אתם יודעים מה אני חושבת על קאגומה ><

למה זה חייב להיות כזה קשה????

שתיהן נורא נורא נורא חמודות!!!! ושתיהן בשבילי אותו דבר אז זה מזה קשה בשבילי....

I LOVE LEN

New member
../images/Emo85.gifברור שקגומה

למרות שסאנגו מוכשרת, אמיצה יפיפיה וכל זה את קגומה אני אוהבת יותר. קגומה היא יותר.. יותר.. לא יודעת בעצם מה יותר.. אבל בטוח יותר.. חוץ מזה היא ידעה את מי לבחור (אינוישה!! דה!!!)

Sesshoumaru

New member
אולי...

אולי נכריז על תיקו וזהו סאנגו מגניבה אבל קגומה היא קגומה למרות שהיא פאקצה אי אפשר בילעדיה

זה אחד קשה.../images/Emo19.gif

מצד אחד סאנגו, שהיא, טוב, כל כךךך מאגניבה. ויפה, ועצמאית, וחזקה, וטובת לב, ודי מושלמת בעצם. אולי קצת יותר מידי מושלמת. אה, ויש לה קירארה ובומרנג מאגניב. ומירוקו.
מצד שני קאגומה, שמה לעשות - היא הגיבורה של הסדרה, והיא חמודה ומצחיקה, ורגישה ומבינה אנשים (ויוקאים והניואים למיניהם). היא גם מאוד אנושית - יש לה קו אפל, הקנאה בקיקיו. היא מודעת לרגשות שלה, ויש לה בעיות שקל להתחבר אליהן - חברות פקצות ובעיות עם השלמת חומר לימוד, בלהבלהבלה. הדבר היחיד בה שמעצבן הוא שהיא קצת...עלמה במצוקה כזאת. כל הזמן חוטפים אותה.~_~ הבחירה שלי היא קאגומה, כי היא חמודה אבל לא בצורה מעצבנת, מאוד אנושית כזאת, וקרובה יותר לי כצופה ממה שסאנגו קרובה אלי.

NOYMAN12

New member
ק-ג-ו-מ-ה-!

לדעתי קגומה כי היא גם היתה בתחילת המסע והיא נחמדה ומתוקה ...

y a m i girl

New member
סאנגו!|מדוזה|../images/Emo82.gif

ברור שסאנגו! מה השאלה אפילו??? מה פרטו? איזו שאלה!

עוריט

New member
קגומה!!!

היא יותר חמודה,ותמימה,ויפה,ומצחיקה,ויש לה טעם טוב *אינויאשה כמובן*

Moly Moon

New member
אמממ... *התלבטות*

שתיהן מקסימות אבל אני מחבבת את סאנגו יותר... כי קגומה די נדחפת לפעמים וסאנגו יותר רצינית ומוכשרת :]

Hadassmn

New member
קגומה

את סאנגו אני לא משו מכירה אבל אני מתה על האישיות של קגו!

קאגומה ברור

קאגומה חמודה ומתוקה והיא גם חולה על אינויאשה אז ברור שהיא למרות שגם סאנגו מאוד חמודה אבל קאגומה יותר!!!

FireZeroX

New member
אם הייתי בת והייתי חושב על זה...

לא הייתי יכול לבחור! שתיהן קאוואייות כלכך! לעומת זאת, כשאני חושב על זה כבן... אני גם לא יכול לבחור... לקאגומה יש חצאית קצרה כזו... אחחח... ואני אוהב את האיפור של סאנגו... אבל כגלגול של אינויאשה (עאלק) אני אאלץ לבחור בקאגומה!

Fay Wood

New member
חחחחחח... ואיזו חתימה יפה...!

מאיפה זה? או שאתה המצאת...?

Sakura Kinomoto

New member
קאגומה

כי סאנגו ממש חמודה ומוכשרת אבל קאגומה יותר חזקה מבחינה אחרת... ~.^

למעלה