סאנסה - עדיין סטארק?

אני מסכים עם מה שנאמר כאן-

לא רק שסאנסה לא מתרחקת מהסטארקים, אלא להיפך, היא מתקרבת אליהם ככל שהעלילה מתקדמת, וניתן לראות את זה בעיקר בסוף "סופת החרבות", כשהיא בונה את ווינטרפל, וגם באצבעות כשליסה אומרת לה שיש בה גאווה סטארקית. אגב, לדעתי זה שסאנסה בנתה את ווינטרפל משלג מסמל את זה שהיא זו שתבנה את ווינטרפל מחדש. כי בראן יהיה עסוק במלחמה באחרים, אריה תהפוך למתנקשת, ג'ון על החומה (למרות שהיה לו סיכוי לחדש את ווינטרפל אבל כמובן הוא בחר ב"דבר הנכון"...גרר...), וריקון אני לא יודע, אבל משום מה יש לי תחושה שלא ייצא ממנו משהו טוב. נכון לסיום של "סופת החרבות", סאנסה היא היחידה מבין האחים שנמצאת בווסטרוז עצמה ויכולה להשפיע. אולי גם היא זו שתחשוף את התרמית שלאריה המזוייפת?

NJS

New member
"תרמית"?

אני די בטוח שרוב האנשים החשובים מודעים לעובדה שזאת אריה מזויפת ולגבי בראן - אני לא יודע מה יקרה איתו אבל אני לא בטוח שזה קשור לאחרים (יותר סביר שלילדי היער)

loren666

New member
כל עניין ילדי היער קשור קשר הדוק

לאחרים. לדעתי הם יריבים קשים שיהיו מעורבים במלחמה באחרים.

Envinyatar

New member
אני חושב שג'ון יחשוף את התרמית

אני לא רואה כרגע שום סיבה/שום דרך שתביא את סאנסה לצפון - קל וחומר אל רוז בולטון. מי שכן נמצא בצפון הוא ג'ון שלג, וכמו כן, היה לו קשר מאד מיוחד עם אריה, כך שיתכן מאד והוא ירצה לראות אותה ברגע שיתפרסם שהיא חזרה לצפון. ומשום-מה, לא יפתיע אותי עם הבולטונים יטמנו לו מלכודת.

דיאנריז

New member
גם חדשה וגם דעה על סאנסה

קודם כל שלום לכולם, אני נהנת לקרוא את מה שאתם כותבים ומזה זמן שאני סמויה בפורום הנחמד הזה. עכשיו, הייתי חייבת להביע את דעתי לגבי סאנסה אז ככה, לדעתי, סאנסאה עומדת להיות דמות מפתח חזקה מאוד בהמשך. היא דמות עגולה קלאסית. מתפתחת לאט ועוברת שינויים פנימים באישיותה. דווקא סאנסה, שנדדה פיסית הכי פחות, היא זו שאצלה אני מבחינה בשינוי הגדול ביותר. היא מאבדת את האופטימיות, את התמימות הילדותית ועם אלה יעלם לאט, לאט גם היושר הפנימי הקיצוני שמאפיין את בני סטארק. לדעתי, היא תמיד תזכור מאיפה באה, אבל גם תלמד להשיג את שלה ללא כלים מיוחדים (כגון חרב או דרקונים או זאב או מטבע או עיין שלישית, כפי שיש לדמויות מפתח אחרות בספר). וזה כל היופי אצלה וזה ההבדל הגדול בינה לבין האחרים. אצלה לדעתי, תתפתח הערמומיות. את וינטרפול, היא תבנה בעזרת מילים. אני מאוד לא מתחברת לדמות שלה והיא מעוררת בי סלידה - בדיוק כמו שמרטין רוצה. אבל, גם ג'ון המוצלח ואריה השובבה והמרדנית התחילו להתיש אותי לקראת הסוף. סאנסה עוד לא אמרה את המילה האחרונה. זו דעתי. אחלה של דיון!

DIDGIN

New member
אהבתי את מה שאמרת

אני מקווה שגם מרטין חושב כמוך (למרות שעדיף שלא בדיוק כמוך, כדי שתהיה לי עוד הפתעה ושזה לא ילך לפי משהו שכבר שמעתי...)

Envinyatar

New member
ברוכה הבאה + הערה

היושר הפנימי של בני סטארק - יתכן והוא לא יעלם, אלא יותר יתעדן, קרי, המטרות הטובות והגישה הסטארקית ישארו, אבל באופן יותר מותאם למציאות ופחות מוקצן מאשר אצל אדארד.

למעלה