סבא אליעזר והגזר

קרנובה

New member
זאת רוני

בתמונה הזאת שהיא ישנה מאוד, מצולמת רוני כבילבי ואני שיחקתי את אניקה,עם השנים הבינו בהפקה שמי שהיתה אמורה להיות בילבי מראש וצריכה להיות זאת אחותך לפורום קרן,ועשו שינויים בקאסט,יש תמונה של כול הקאסט באחד מאתרי הצגות הילדים אז תזהה אותי שם כאניקה..חוץ מזה אני משחקת גם בסבא אליעזר,בפיטרפן ובהצגה בנושא השואה האי ברחוב הציפורים..אתה מוזמן לראות אם תירצה..

קרנובה

New member
הי רועי

מה ניצמע?אני צרודה בגלל שהעמסתי על עצמי יותר מידי עבודה ביולי,אני מאמינה שלמרות שאני משתדלת לעשות סוג של חימום קולי לפני הצגות,כול שחקן שעושה 3 או4 הצגות ביום ברצף של כמה שבועות הגרון יתאמץ ויצטרד, מלכתחילה אני טיפה צרודה (זה סקסי כשזה לא מפריע להצגות). אני משחקת בהצגות ילדים גדולות ומוכרות וגם בתיאטרון בובות הפרטי שלי והקיץ שילבתי בין שניהם ובנוסף אני בחורה שאוהבת לדבר,יעני פטפטנית,משמע סייג לצרידות שתיקה..אתה משתתף במחזות זמר אם הבנתי נכון?איזה כככככיף!!!.שיהיה שבוע דבש וצלול...קרנובה.

הי קרנובה

עכשיו אני מבין הכל אז את פטפטנית לא קטנה.. כן זאת בעיה. צריך באמת לשמור על הקול ולא לדבר יותר מדי. דרך אגב את שרה?? אם כן זה נורא נחמד.. צדקת כרגיל, אני אכן משתתף במחזות זמר. זה כיף אך מעייף. כמו כל עבודת אומנות.. אין מה לעשות כל עבודה שהיא כיף יותר קשה.. וכמובן שכמוך אני גם מאמץ את הכל ושר שירה חיה (17 שירים בהצגה) כמובן שזאת לא הצגה אחת ביום וגם מדברים הרבה.. שחקנים לכו תבינו אותם
למזלכם באמת ואני מדבר על כל השחקנים שמשתתפים בהצגות ילדים וממש לא בזילזול, השירים הם פלייבק מלא. כמובן התקציב התקציב איפה הוא??
אני יודע איך זה וממליץ בנוסף על חימום קולי, על מנוחה של שעה לפני הצגה שבזמן הזה לא מדברים בכלל! זה החוק
אני גם מקווה ומאחל לשבוע כיפיי של בשורות טובות ואנרגיות מצויינות!!

קרנובה

New member
מממממזל שיש פלייבק!!

אני שרה בהקלטות של רוב שיריי ההצגות תיאטרון שלי,דוקא תקופת האולפן וההקלטות אהובה עלי ביותר,על העורכים המוזיקאלים בטח פחות,...אומנם יש לי שמיעה מוזיקלית ואני שרה נכון ולפי הסולמות אבל לצערי שירי מיימון אני כבר לעולם לא אהיה...כמה חבל."ואני רק רציתי לשיר"..אם הייתי חושבת שפיתוח קול יעזור הייתי לומדת מהבוקר עד הערב,ייש לי מורה מצוינת,קמילה,מכיר? אני אשמח לראות אותך שר על הבמה,תעדכן על הופעות עתידיות,אני ניזכרת שאמרת שאתה משתתף במחזמר של קשת הצעיר,נכון?את אחותו הצעירה שמעתי שרה עם השכנים של ציץ אם אני לא טועה והיא שרה מהמממם!שיהיה לך המון בהצלחה וננסה לאמץ חלק מהטיפים שלך,תודה קרנובה.

גם אני לא רן דנקר..חח

אני שר כמו שחקן. (איזה תירוץ מאעפן :p) פיתוח קול רק משפץ ומלטש אבל לא עושה את העבודה לבד.. :/ קמילה לא מכיר. אני עבדתי עם אורית פלג, אח"כ אמיר ברנד ועכשיו בני נדלר - בטוח מכירה! נכון, השתתפתי במחזמר שהיה במסגרת פסטיבל הביטלס של חולון שאריאל היה המנהל המוסיקלי שלו.. המחזמר נגמר :( אבל עכשיו עובדים על משהו חדש דנדש..אסור לספר. שקט זה סוד!! אני לא מכיר את אחותו אישית, שמעתי אותה שרה וראיתי אותה משחקת.. עכשיו היא בצבא- "להקה צבאית" (פרוטקציות?!) כשההצגה תעלה אני כמובן אעדכן את כולם זה בסביבות נובמבר (עוד לא התחלנו לעבוד
מלחיץ) לילה טוב

קרנוניקה !

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני " ביליתי " את שתי שבתות ברציפות ב"היכל לאומנויות הבמה " בהרצליה ( אחרי שלושה שבתות בתיאטרון גבעתיים ואתמול סיימתי את השבתות לקיץ זה במוזיאון תל אביב ) ובאמת ראיתי את המודעות של בילבי וסבא אליעזר וחשבתי עלייך מקווה שהשארתי לך אנרגייה טובה בחדרי ההלבשה ובעיקר על הבמה!
תודה על המחמאה
ברור שאם נהיה באזור ( בטח יקרה רק מספטמבר\אוקטובר ) אני אודיע וגם אזמין את ליה וליעדי...נו טוב, גם אותך בשמחה גדולה גם בלי שתיקנו כרטיסים
כמי ששותה כחמש כוסות קפה ביום מכיר את הצרה ( לא הבנתי זה נשאר מההרגל עם הסיגריות או שהסיגריות כבר אינן חלק מחייך ורק הרגל הקפה נשאר...אצלי ה
בוערת והרבה... חוץ מזה תפסיקי להטיח הבטחות שאת לא יכולה לעמוד בהן, תהיי "ילדה טובה" -ממש...
אכן סיפור מחריד ואני מאחל לידידך החלמה מהירה והכל יעבור בשלום ובקלות, אמן ואמן לתשומת ליבך - גם אנחנו אוהבים אותך שבוע טוב ומוצלח

למעלה