סבב הכרות פורום

שפנפן

New member
סבב הכרות פורום ../images/Emo3.gif

הווה נגבש את פורום ביורק
שכל אחת תכתוב את שמה ,גילה, איזור בארץ, וכמה שנים היא מכירה ומעריכה(אוהבת) את ביורק.
כמובן שאני ממש לא מתכוון להתחיל כי אני סנוב. אז תתחילו אתן. -לכל מי שפריע לו העובדה שכתבתי את כל ההודעה בלשון נקבה שיתאבד במצדה- יום נהדר לכולם מיאו

Human Nature

New member
-_-.

שם: אבי. גיל: 16.5. אזור בארץ: מושב קטן ליד רחובות. לא תכירו
. כמה שנים מכיר את ביורק: הממ. בערך מאז שהיא התחילה בקריירת סולו. תמיד ידעתי מי היא, אבל סלדתי ממנה כי היא נראתה לי מוזרה. ממתי אוהב: התחלתי לשמוע הרבה את "It's Oh So Quite" הרבה לפני שלוש שנים בערך, אבל חוץ ממנו לא שמעתי יותר מדי שירים של ביורק. לפני שנתיים הורדתי את "Human Behaviour" ו-"Joga" והתחלתי להתלהב. אז גם יצא האוסף שלה, ורצתי לקנותו. ומאז אני מאוהב
.

במטרה להחיות את הפורום אצטרף :)

שם: לי גיל: 18.5 אזור בארץ: הרצליה כמה שנים מכירה: הממ... מאז שיצא הדיסק הראשון שלה מחוץ לאיסלנד אני מניחה... תמיד הערכתי אותה אבל לא עד כדי לפני כמה שנים :) ממתי אוהבת: בסביבות כיתה ו'-ז' עשיתי סדר בדיסקים בבית ומצאתי את הדיסק שלה, עם שיר שמאוד אהבתי באותה תקופה, אז החלטתי לשמוע את שאר השירים גם... והתחלתי מאוד להתעניין בה ולאהוב את הסגנון שלה D: סתם שאלה, למה שאלת את השאלה כאילו יש רק בנות בפורום? P:

Human Nature

New member
אחח, את צריכה להכיר את דור ../images/Emo3.gif.

אני חושב ברצינות שהוא מאוכזב מכך שלא נולד אישה, והוא דואג להזכיר את זה המון (בעיקר כשהולכים אתו לשירותים ~_~). משום מה, הוא חושב שאם לו יש חסר בנקביות, כל העולם צריך לסבול מזה ולהיות נקבי
. והממ. מכתה ז'?! הלוואי והטעם שלי היה טוב בגיל הזה
. אני הייתי תקוע בבריטני @@.

שפנפן

New member
הייי! זה לא נכון!

שקרן אחד
מאז שיש לך פורום תפתה תחת! מה אתה מגלה את כל הסודות שלי
נמ.... זה לא שאני מנסה להפוך את כל העולם לנקבי! אבל מה רע בקצת פמיניזם? למה תמיד מדברים בלשון זכר? זו השתלטות חולנית , ברברית ,גברית על השפה העברית. אליעזר בן יהודה היה שוביניסט . אני אישית , לא הייתי נותן לו רחוב
. תודה על ההקשבה. מו...

חחחחחח איזה חמוודדדד../images/Emo70.gifגאד בא לי ל

לחבק אותי דורי
חחחח צודק למה תמיד כותבים שאלונים במין זכר???חחחחח

Human Nature

New member
המורה הפמינסטית שלי לספרות החליטה

לכתוב את כל המבחנים שלה בלשון נקבה. הרגשתי ממש מוזר עם זה @__@.

חחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאבל עם דור זה שונה

זה יותר מחמוד
היום הייתי בחדר מחשבים ונמסתי מההודעה הזו-הראתי אפילו לחברה שלי שהגיבה ברדישות כזאתי שרציתי להחטיף לה סתירה כולל על ההערה המפגרת שלה כשאמרתי לה שאני רוצה להראות לה שיר ממש יפה שאתה כתבת... אררגג
פוסטמות מעצבנות אותי

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא הייתי נותן לו רחוב. וגם הייתי עושה אותו
. אופס. נושא לפורום אחר
.

Esmena

New member
שלום,אני איסמנה.

אני לא אוהבת לתת הרבה פרטים על עצמי,מה גם שיש כרטיס אישי,ובלוג:) ביורק היא אחת המוזיקאיות האהובות עליי ואף אישה נחשקת עד מאוד
התחלתי מההתחלה,ו-כמה מפתיע ומרגש-המשכתי משם. הפורום הזה הוא שיברון גדול עבורי.בסביבות שנתיים היה בתיכנוני להקים פורום המוקדש לביורק,טורי איימוס ומוזיקאיות אלטרנטיביות.היו לי תיכנונים רבים,אבל מעט זמן,וכעת יש לי בקושי מחשב(הוא מקולקל).בערך הזמן הכי רע בשבילי שייפתח פורום כזה-אך אברכם במזל (ובכל)טוב
,ואקווה שאמצא את הזמן להשתתף בו.

Esmena

New member
ואה,מר מנהל,תאנוס את טל-צ'אן להגיע

לפה: )!פורום ביורק זקוק לקוואלדה באופן טבעי.
|טל|

Human Nature

New member
את מכירה את קוואלדה ../images/Emo99.gif.

עכשיו גרמת לי להיות הרבה יותר מסוקרן לגביך, איסמנה
. 1. מאיפה את יודעת שהיא "קוואלדה"?
2. מאיפה את מכירה אותה? וברוכה הבאה לפורום
. סורי שדפקתי לך את התכניות
.

Esmena

New member
יותר מסוקרן מאז..מתי?../images/Emo3.gif

1.מהאישיות המנומשט עצמה. 2.הייתי מאורסת לאחותה.בערך.(בתקווה שזה לא יוביל לחשיפת פרטים אישיים). 3.נראה לך שדפקת לי משהו.<קוראת לאנשים מהאפייה הרוסית שצועקים ' כן כן נתראה במסרים,מר מנהל!' ומפוררים בייגלה אוזבקי במילוי אוכמניות על כל הקודמת של יוסי שריד.מרננים שיש שם אחלה מאפרה דווקא...חבל חבל).

Human Nature

New member
אהה ../images/Emo3.gif

אני יודע מי את. קוואלדה הספיקה לפתוח את הפה שלה

featherhead

New member
הו, באמת שלום לך.../images/Emo11.gif

איחרת, את יודעת.. (אבל מה לגבי קצת שוקולד מריר?)

Human Nature

New member
../images/Emo7.gif

עכשיו אני מרגיש כמו במחזה של יונסקו. וזה מאוד לא נעים ;;. שמישהו ישתּף אותי כבר!

featherhead

New member
מחזה של יונסקו?!../images/Emo6.gif

[צב! חילזון!] הממ, הגברת איסמנה ואני הכרנו דרך פורום ביורק במקום אחר. אם האיסמנה לא הייתה כל כך פרנואידית (אנחנו לא רוצים להרוג אותך) לא הייתי חושש להגיד איפה. (אבל רמז- זה מרכז הפורומים של ישראל, כפי שהאתר מעיד על עצמו. אההם)

Esmena

New member
האמת היא שאני הכרתי אותך מלפני שאתה

הכרת אותי,ושכדאי לתת להם לינק בפורומים אחרים למען שלום בית. (רק לך מותר להכיר אנשים,אבי?) פארנואידית?של מי הקונספירציה להגיד שאני פרנואידית?של מי הקונספירציה לגרום לי להגיד את קלישאת הפארנואיות הזו?ואיפה נמצאים גיבורי שיר מסויים של להקה וולשית מסויימת בעניין?כל זאת ועוד. (ובאמת למה?:)-אבי,פריטי פליז?או שאף פעם לא תקבל ממני זעתר.לא ,תן לי לנסח את זה מחדש:אני אף פעם לא אשקול לתת לך זעתר).

למעלה