סבב הכרות פורום

New member
עכשיו גרמת לי להיות הרבה יותר מסוקר

ן. איזו להקה וולשית מסויימת??

Bufreak

New member
אני מציע לך לישון עם עין אחת.

אה..זאת אומרת-עין אחת פקוחה.
דוד.

Bufreak

New member
היי, אם כולנו כבר פה,

בואו נעשה אורגיה! ביורק תוכל לשיר לנו שיר ברקע. דוד.

mrulcer

New member
בוא ניראה

שם:דורון גיל:19 ישוב:באר שבע מכיר את ביורק מאז האלבום הראשון

featherhead

New member
בואו נגבש:p

יאללה. אני אסף גר בקיבוץ במרכז (שכמו שאבי אמר על מקום מגוריו- אין סיכוי שתכירו את השם שלו.
), איפשהו ליד רחובות ומזכרת בתיה. עוד כמה חודשים בן 18, מכיר את ביורק מאז כיתה ז' (הפעם הראשונה ששמעתי את "it's oh so quiet"- זה היה באחד הלילות הראשונים בבית החדש שלי, ממש לפני שנרדמתי. השיר הזה ממש הצחיק אותי:) אבל רק איפהשהו בכיתה ט' התחלתי להביע בה עניין.. חיפשתי קליפים שלה, הורדתי שירים מהאינטרנט. את הדיסק הראשון שלה קניתי באמצע כיתה י', כשהבנתי שפיג'יי הארווי לא תעלב אם לא אקנה את שבעת האלבומים שלה אחד אחרי השני ושאני יכול "להקדיש" את עצמי גם לאומנים אחרים:)

י ל ד ה

New member
היי אני קצת יותר חדשה מכולם

אהלן אני רעות מהצפון, בת 16 עוד חודש וקצת. (קטנה) זה נהדר ששפנפן כתב בנקבה
אני שומעת ביורק בערך שנתיים, אצלי היא חלק מהשילוש "הקדוש" - ביורק-ברי סחרוף-המכשפות. מישהי שעושה מוסיקה אמיתית. ככה מוסיקה צריכה להישמע. זהו זאת אני התקבלתי?

שפנפן

New member
נשכול זאת בחיוב ../images/Emo3.gif

את זה שלפניך יותר אהבתי....(מן הסתם הוא היה זכר..:p ) הוא מבחינתי התקבל. אנחנו נעשה מיון ויהיו מתחרים!! ויהיה כזה חשמל! ונביא שופטים! ואת צביקי פיק ומתי קעספיק ואת רוני סופרסטאר! ויהיה כזה שולט , זה יהיה כמו חב"ד נולד! ונבחר חברי הפורום
שיו.... אני כבר רואה את זה
*דור מבייץ* ויהיה טקס מגניף ורק הטובים יבחרו! ואני אתקשט לכבוד האירוע (לפני
אחרי
)

Human Nature

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif.

מבחינתי, התקבלת (ואני הדיקטטור כאן, לא שפנפן
) ^^. גם אצלי ביורק היא חלק משילוש קדוש: ביורק- מדונה- אלאניס מוריסט (שעכשיו החליטה להוציא אלבום ממש נוראי
). בואי נפתח ביחד פורום שילושים קדושים
.

Aldaris

New member
למרות שפתחתי סטעות שרשור למעלה...

אני מת"א... רציתי גם לספר על שאר האמנים שאני מעריך(מאוד): שילה פרבר, ענבל פרלמוטר, פיקסיז...ורוני דואני!!!(סתם..)

למעלה