סבב שני

שירה239

New member
סבב שני

אז אחרי שהיינו בכל המקומות שרצינו לראות לא סוגרים עם אף אחד וכבר די מתוסכלים... רוצים חתונה בספטמבר ולא רוצים לדחות לנובמבר (כמו שהרבה מקומות ניסו לשכנע אותנו כשביקשנו גמישות במחיר) המקומות שהיינו: סטואה- החלטנו שמסיבתי מדי וגם המחיר די גבוה Q, שדות, גן הפקאן, חצר נצר, הגןהשקוף, מנחת עין ורד, ג'ילת- לא התחברנו. ביער בחדרה- מדהים אך יקר שונית- אם לא היה כלכך צפוני לא הייתה התלבטות. בעיקרון יש לנו 350 מוזמנים ומוכנים לשלם עד 250 שח על המקום (כולל קייטרינג מעמ ומלצרים). בבקשה הצעות! אנחנו כבר ממש מיואשים.

טוטסי

New member
את יכולה לומר על עוד איזשהו מקום

שאהבתם ? אני פשוט לא ראיתי את היער, אז אני לא יודעת מה הסגנון. בכל מקרה, אני מתחתנת בג'ויה מיה בקיבוץ נחשונים. לדעתי המקום מדהים (באופן לא מפתיע...), ובערך בתקציב שלכם.

שירה239

New member
שכחתי לכתוב..

מחפשים בעיקר באיזור השרון. על נחשונים לא חשבנו אבל תודה אני אבדוק.

טוטסי

New member
כשאנחנו הגענו למקום, כבר היינו

די מסכנים. ראינו 12 מקומות, התאהבנו בגבעת ברנר, ואז ברגע האחרון נתפס התאריך שרצינו. לגמרי במקרה שמעתי על הג'ויה והייתי צריכה להכריח את הבחור ללכת לראות, כי כבר הבטחתי לו שלא רואים עוד גנים. למרבה המזל זה היה המקום הנכון בשבילנו...

שירה239

New member
אני בדיוק מסתכלת באתר שלהם

ונראה באמת מקום יפה ובסגנון שאנחנו מחפשים. הם עובדים עם קייטרינג מסויים, שלהם או רשימה? מציעיים "דילים" או שכל דבר בנפרד? אשמח לשמוע (או יותר נכון לקרוא) קצת פרטים.

טוטסי

New member
הם עובדים עם קייטרינג שלהם. לפי

הטעימות שאנחנו עשינו וגם לפי ביקורות של אנשים שהיו באירועים - האוכל מעולה. הם עובדים גם עם בר שלהם - barB, שגם הוא אמור להיות מצויין. אני לא יודעת איזה דילים הם מציעים עכשיו, כי אנחנו סגרנו מולם בספטמבר הקודם... דבר אחד שכדאי שתדעי היא ששמעתי שיש מכיוונם בעיות של יחס, מעין תחושה כזו שהם עושים טובה בכל דבר, ושעל הכל צריך לריב איתם. חייבת לציין שאני לא נתקלתי בזה באופן אישי, אבל שמעתי את זה כבר יותר מאדם אחד או שניים, אז אני מניחה שיש דברים בגו...

batz6

New member
געשים

המחיר באפריל בערך 205-210 אז נראה לי בקיץ זה בערך המחיר שאתם מחפשים יש בבית ברל גן ששמעתי כי הוא יפה במאי המחיר 205 בערך . אבל כדאי באמת לראות את שרונית כמו שציינתי קודם לכן. אה ויש את פוקט מקסים מיוחד במינו תצפית בהרצליה מחיר של 185 כל השנה או משהו כזה המקום מאוד יפה רק שהם מתים טעימות בסגירת חוזה

assafliza

New member
פעמונים בבית ברל!

פעמונים בבית ברל! אנחנו סגרנו איתם והמחיר כמו שדרשת.. מקום מדהים לדעתנו.. תנסו

batz6

New member
אם לא משנה לכל היום

תחכו לרגע האחרון נשארים מספר תאריכים ואז יש יותר גמישות במחיר כמובן בכדי לסגור את כל התאריכים. הQ מקסים בעייני אנחנו ביררנו באפריל והמחיר היה 220 כך שאני חושבת שם תזוז קצת לאוקטובר יתכן שהמחיר ירד. האופציה השניה היא להתפשר כמו שאנחנו עשינו וסגרנו באולם. בכל מקרה יש את כל הגנים באיזור רחובות צומת כנות שהם לא יורדים מאלה במרכז והמחירים כמובן נמוכים יותר כמו טופ דוראן מחיר יחסית טוב גם בקיץ כדאי ללכת ולראות גם גני יער לא בשמים המקום ירוק ויפה , שרונית מעט יותר יקר אבל עדין זול מאלה שציינת . לא להתייאש אנחנו ראינו יותר מ25 מקומות ולא רצינו לעבור את ה200 שקלים

ליתלת

New member
ניסיתם את שרונית

אחלה מקום, אוכל מעולה, מקצוענים מאוד. אחרי התמקחות אפשר לדעתי להוריד אותם למחיר שיתאים לכם.

ליתלת

New member
מה עם קצת יותר צפונה?

בוסתן בראשית מקום מקסים, מקום בטבע יפה, ובליד הנחל יש להם איזה מבצע ממש טוב כולל דיג'יי וצלם. ובכל המקומות יש אוכל מצויין.

שירה239

New member
אין בעייה עם קצת צפונה, להפך.

האמת שאת ליד הנחל פסלתי בגלל התגובות שיצאו כאן בחיפוש (יתושים רכבות רייחות), מקום בטבע נראה לי פשוט פחות בסגנון שאנחנו מחפשים ועל בוסתן בראשית באמת לא שמעתי. תודה

ליתלת

New member
בוסתן בראשית

היינו מאוד קרובים לסגור שם ובסוף סגרנו במקום יותר קרוב עם מחיר יותר טוב (וגם מקסים לא פחות אבל לך יהיה רחוק - בחיפה). אבל - המקום ממש מקסים, יש בו אנרגיה מיוחדת, האוכל טוב מאוד (בשרים מלימוזין - יאמי) וזה בהחלט בטווח המחירים שאת מחפשת. נמצא בערך 5 דק' מכביש החוף. הבעלים אוהב לדבר אבל חוץ מזה הוא ממש בסדר וחשוב לו מאוד שהאירועים אצלו יהיו הכי מוצלחים שאפשר. ראיתי פה כמה תגובות לא משהו עליו אבל כל מי שכתב כאן שסגר איתו היה מרוצה וגם אנחנו התרשמנו ממנו לטובה (חוצמזה שהוא מדבר ה מ ו ן...)

Mikey Weiss

New member
ליד רחובות

יש חתונה במשפחה שם בשבוע הבא, אז אפשר למסור רשמים :)

דנה2006

New member
נצל"ש - אוכל מזעזע בגן הורדים

הייתי ביום שישי בצהרים באירוע בגן הורדים, המקום מדהים, אבל האוכל ממש לא, חבל שהכל נופל בגלל רמת האוכל. כדאי לכם לבדוק טוב לפני שסוגרים שם!

אני ממליצה..

על מקום בטבע.. מן הסתם (כי סגרתי שם..) היינו בחלק גדול מהמקומות שביקרת בהם, ואין - פשוט התאהבנו במקום בטבע. מקום יפייפה לדעתי, ועם כמות האנשים שיש לכם, נראה לי שאפשר להגיע לסכום שכתבת.

ליתלת

New member
את חושבת?

לנו נתנו במקום בטבע הצעה אסטרונומית למדי... אבל המקום באמת מאוד מאוד יפה והאוכל שלהם מעולה אז יהיה לכם בטוח מוצלח (ב"ה)

למעלה