סבב שני

ליתלת

New member
סגרנו בסוף בבקתה ביער

ואנחנו מאוד שמחים כי זה גם קרוב לנו יותר, גם יש מקורה ולא רק גן (מאפשר אירוע משולב), גם אוכל מעולה שמבשלים במטבח של המקום (קצת הלחיץ אותנו שמביאים את האוכל במשאיות...), גם רישיון, גם מזג אוויר טוב מאוד (כשבכל מישור החוף 70% לחות, למעלה בכרמל נעים), וגם מחיר הרבה יותר סביר מאשר בשרון (הטיול לניו-זילנד יותר חשוב...). בקיצור, אנחנו שמחים כי אנחנו לא מרגישים שהתפשרנו על שום דבר חשוב...

ליתלת

New member
לא הייתי אבל ראיתי באתר

כוכב הים נראה מאוד מאוד יפה. אבל - שמעתי שהמקום מאוד מאוד יקר. למי שסוגר שם הייתי ממליצה על אירוע משולב (ארוחה וריקודים בפנים) כי בקיץ על הים הלחות יכולה להיות קצת לא סימפטית... וגם אין להם רישיון.

אני ממליצה כמובן על המקום שלי

"גן הורדים" מקום מדהים ואלגנטי, עושים שם מבצעים ואת הדי ג'י את מקבלת דרכם + הצלם, כדאי לבדוק...כנסי לאתר שלהם.

kp12

New member
ה-Q

שלום שלום ממליצה על הקיו (ברור, סגרנו שם..). היינו גם בהרבה מקומות - המקום מיוחד, כפרי, מיקום מצויין, וכל מי שעבדנו ועמדנו מולו- היה נחמד ונתן שירות מצוין. הייתי שם בחתונת ערב ביוני שעבר והיה מקסים ועל כן הלכנו גם אנחנו על מקום זה. אשמח לתת פרטים נוספים. אם תחליטו לסגור שם - תוכלו גם לקבל מאיתנו הנחה קטנה.. בהצלחה!

למעלה