אז יש לך מזל ועדיין קיבלת פחות נקודות ממנו
K kalay New member 26/10/05 #16 לא הבנתי משהו אם מישהו ענה נכונה על שאלה 1 יכולים עוד 3 אנשים לענות אחריו על אותה שאלה?
V vand New member 26/10/05 #17 שאלה 4 walker, אפרת מה קורה אתכם? מגרש ביתי - לוקאס אמר: "brooke gave me that necklace" באחד הפרקים. למי הוא אמר את זה?
שאלה 4 walker, אפרת מה קורה אתכם? מגרש ביתי - לוקאס אמר: "brooke gave me that necklace" באחד הפרקים. למי הוא אמר את זה?
V vand New member 26/10/05 #24 שאלה 5 the oc - ריאן אמר "?how exactly is this going to be ok" באחד הפרקים. למי הוא אמר את זה?
T TheCharm New member 26/10/05 #28 לא בטוח, אבל... אני חושב שהוא אמר את זה להיילי בפרק השנה החדשה. או לסת'. אני כמעט בטוח שזה היה אז, אחרי שהיילי נעלה אותם.
לא בטוח, אבל... אני חושב שהוא אמר את זה להיילי בפרק השנה החדשה. או לסת'. אני כמעט בטוח שזה היה אז, אחרי שהיילי נעלה אותם.
V vand New member 26/10/05 #26 שאלה 6 עדיין the oc - באחד הפרקים מישהו אמר "I am doing you a favour man". מי זה היה?
V vand New member 26/10/05 #34 שאלה 7 כש-yesweekend התחיל לשדר בשידורים יומיים מה הייתה הסדרה הראשונה ששודרה ב-22:45?
V vand New member 26/10/05 #35 שאלה 8 אחד ממש קל... סמולוויל - "you wont find the answers by looking in the stars". מי אמר את זה?