סביב הכרויות של כולם !!!חשוב!!!

סביב הכרויות של כולם !!!חשוב!!!

אוקי אז בגלל שאני חדשה חשבתי שזה יהיה נחמד אם נעשה סבב הכרות כול אחד ירשום מי הוא מיאםו כמה פרטים ואזה דמות הוא הכי אוהב ולמה (אפשר לצרף תמונה)

adva g

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אני אדווה, בת 18 מראשון. אל "אחוות הטבעת" הלכתי בקולנוע בלי לדעת הרבה על הטרילוגיה, ופשוט התאהבתי. אחרי שראיתי את "שיבת המלך" בקולנוע קראתי את הספרים (את הטרילוגיה ואת ההוביט) והתאהבתי בטרילוגיה עוד יותר
הדמות שאני הכי אוהבת היא הדמות של גנדלף. זאת הדמות האהובה עלי גם בסרטים וגם בספרים. אני אוהבת את החוכמה שלו, את הכריזמה ואת כושר המנהיגות שלו. לדעתי זאת דמות מאוד מרשימה,ואפשר ללמוד ממנה המון. אני גם חושבת שזאת אחת הדמויות שהעבירו מהספר אל מסך הקולנוע בצורה המוצלחת ביותר.אני אישית הוקסמתי מגנדלף בכל שלושת הסרטים, ובספרים אפילו עוד יותר (פשוט נהנתי לקרוא כל משפט שלו). אם הייתי יכולה להיות אחת הדמויות, הייתי בוחרת בגנדלף בלי להסס בכלל

g tamir

New member
שלי

אני טמיר בן 17 ממעלות(חור בצפון הארץ) ראיתי את כל הסרטים בקולנוע(אבל מי לא....
) לאחר שראיתי את הראשון קראתי את הספרים השני והשלישי בעיקר כי אם לא הייתי קורא אז חלק מהאנשים שקראו רצו להרוס לי ואחרי זה אחותי שחזרה מארה"ב קנתה לי את כל שלושת הספרים וההוביט באריזה מיוחדת עם תמונות של השחקנים מהסרט. דמות אהובה- סאם אפילו לא צריך להגיד למה מה לא טוב בו הוא השותף למסע המושלם: טוב לב,נאמן,יודע לבשל(כך שלא תישארו רעבים) ומה לא??? לכן את הרקע בתחרות הרקעים עשיתי עליו

g tamir

New member
אותו נושא

רציתי לעשות רשימה כזאת של חברי הפורום(אם למנהלת אין התנגדות) ואחרי זה להעלות אותה למאמרים או משהו כזה אז שכל אחד ימלא את השאלון הקצרצר. ואז לא נצטרך לעשות שרשור היכרות כל פעם מחדש. שם משתמש(לכתוב בהודעה): שם פרטי (ומשפחה מי שרוצה): תאריך יום הולדת: גיל(למרות שאפשר לחשב לפי התאריך): עיר מגורים: סרט מועדף: דמות אהובה: דמות שנואה: משפט אהוב(רק אם תהיה הענות):

shlox

New member
יקירי אני גאה בך!

שמח לגלות שאני לא היחיד שסאם הוא *ה*דמות בטרילוגיה עבורו! אה, אם כבר: שלומי, 21, את הסרט הראשון לא ראיתי בקולנוע אבל את השאר כן.

שלום. אני ענבר

בת 15 מאריאל. הדמות שאני הכי אוהבת היא בורומיר. אפשר לראות למה אני כ"כ אוהבת אותו במועצה של אלרונד ובסיום הסרט הראשון בקרב שהוא נהרג.

naring

New member
ממממ...

אני נעם ממעלות (פנינת הגליל) כמה פרטים... טוב, אני בן: cos60*(10*0.7073^2)-3^2 למי שאין כח לחשב, תשובה בסוף ההודעה... אני גאה בכך שקראתי את הספרים לפני הסרטים... (אני אחד מאלה שרצו לגלות לטמיר). ו... הדמות האהובה היא... סארומן. בגלל הסצינה שהוא מפיל עליהם שלג מההר.

naring

New member
והגיל שלי הוא:

17 בטעות כתבתי 3 בחזקת 2, זה אמור להיות הפוך.

naring

New member
damn it. זה לא חישוב נכון.

זה אמור להיות... לא משנה........

אנה01

New member
אני

שלום אני אנה בת 14 מנשר אני ראיתי את שני הסרטים הראשונים אצל חברה שלי קודם השיני ואז הראשון ואז השלישי בכולנוע חחח וממש אהבתי ועכשיו אני קוראת את הספרים ובינתיים אני מאוד נהנת אמממ אני אוהבת כמעט את כל הדמויות אבל במיוחד את לגולאס לויודעת למה, אולי כי הוא חתיך ואולי כי אני אוהבת את הדמות שלו בתור עלף. חברות שלי אומרות שאני גנדאלף (אני ממש לא דומה לו) אין לי מושג למה...אולי הן חושבות שאני חכמה כזאת *לא מתלהבת ולא משויצה* אני לא שויצרית לויודעת למה סיפרתי את זה...עזבו. אבל בכלליות אני אוהבת את כל הדמויות חוץ מדנתור ה.....ביפ לא סובלת אותו (סורי על ההתפרצות חחח מצתארת על המגילה שלי חחח

אנה01

New member
אופסיק

כלנוע=קולנועה שיני=שני...אין לי כוח לתקן נווו בטח הבנתם כבר

אלרוס

New member
בסדר (וברוכה הבאה)

אני ליאור, בן ½14 ממקום נידח אי שם ברחבי הגלקסיה (זכרון) ואני הגעתי לסרטים בעקבות קריאת הספרים (אני גאה בכך) שאותם התחלתי לקרוא אחרי ההוביט שאותו התחלתי לקרוא כי אמא שלי הכריחה אותי... (ואני עדין מודה לה על זה)

LeAnNe

New member
../images/Emo62.gif

אני ליאן בת 14 בהתחלה שמעתי על הסרט אז החלטתי לקרוא את הספרים, כשסיימתי את הספר הראשון ראיתי את הסרט הראשון במחשב והוא היה ממש שאווה אז סיימתי את הספרים 2,3 וראיתי את שאר הסרטים (הפעם בצורה יותר חוקית). הדמות היא ביל! הפוני הפוני שהלך איתם עד מוריה!, עכשיו ברצינות, הכי אהבתי את לגולס, פשוט יש לי משיכה לאלפים, וכמובן שהשחקן האהוב עלי הוא אורלנדו בלום (
) כי איך אפשר לא לאהוב אותו? אהה, אני נמשכת לפיצול אישיות של גולום..

אממ...

שמי דני זרביב. אני בן 15 מירושלים ו... זהו :p אין לי ממש אישיות לספר עליה
הדמות האהובה עלי? פיי... זה קשה! יש כל כך הרבה... אבל אני חושב שאני אבחר בסאם. הוא פשוט נהדר, ומייצג בתוכו כל מה שטוב ונאמן!

אורי עכשו אני...

טוב אז עכשו תורי לא? אני נעה מראשון בת 15 אני ראיתי את כול הסרטים וקראתי את ההוביט ואת הספר הראשון מקווה לסים אותו בקרוב (עוד 5 עמודים וסימתי יש!!!) והדמות האהובה היא ארורגון כי הוא טוב לב אבל גם סגור מופנם לא מדבר הרבה עושה את כול מה שמוטל עליו רוצה לעזור לכולם אבל לא מכון לקבל עזרה (דומה לי קצת טוב קצת הרבה) וגם אני אוהבת את גולום כי הוא חמוד ורע בוב בזמן ויש לו פיצול אישיות חמוד (גם דומה לי גם לי יש פיצול אישיות אני חושבת ואני גם רע וגם טובה בו בזמן) אני חושבת שזהו......... אז יום טוב לכולם!!!

Nimst

New member
*משתפת פעולה*

סתיו, בת 18 מת"א (
). קראתי את הספרים לפני שיצאו הסרטים (לפי הסדר -> ההוביט, אחוות הטבעת, שני הצריחים ושיבת המלך). אין לי דמות אהובה, זה קשה מדי. כולם נפלאים.

../images/Emo13.gif

אני כרמל, בת 15 ממושב במרכז.
קראתי את "הוביט" לפני כמה שנים, אבל לא סיימתי אותו, לא זוכרת למה.
אני אוהבת מאוד את גולום ואת פיפין.

aniviel

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני לירון, בת 17 וחצי (טוב נו, אהיה בת 18 באוגוסט). התחלתי לאהוב את שרה"ט אחרי שראיתי את "אחוות הטבעת" בקולנוע. אהמ... אני הכי אוהבת את פיפין וגאנדלף... פיפין בגלל שהוא פשוט חמוד חח (כאילו, בילי בויד פשוט חמוד) וגאנדלף כי אני... לא יודעת, פשוט מאוד אוהבת את הדמות שלו
לא משנה, קשה לי להסביר את עצמי היום. ככה זה אחרי מתכונת במתמטיקה

Eowyn of Rohan

New member
עכשיו תורי

אני דנה בת 16 וקצת מהרצליה. שמעתי על הסרטים, קראתי את הספרים ורק אז ראיתי את הסרטים. הדמויות האהובות עלי הן אאווין גנדלף וסם.

למעלה