סביב הכרויות של כולם !!!חשוב!!!

Galadriel 3000

New member
אוווקיי..

אני מיכל, ביוני בת 15, אממ... אני הכי אוהבת את אראגורן; פשוט התאהבתי בו אחרי שקראתי את הקטע עם בתי המרפא.

FrecCo

Active member
שלוםם

אני דור, 15.5. תמיד ריתקה אותי כל המהומה סביב הסרטים, אבל לא יצא לי לראות את שני הראשונים. כל הסיפורים ששמעתי על העלילה עניינו וסיקרנו אותי כל כך שלא יכולתי להתאפק וקצת אחרי היציאה של שיבת המלך לקולנוע, אירגנתי כמה חברים וראינו ב-DVD ברצף (אותו לילה, היה ענק) את אחוות הטבעות ושני הצריחים. לא יכולתי לתאר במילים כמה אהבתי את הסרטים ואיזה הרגשה הם עשו לי. שבוע אחרי זה הייתי בקולנוע בשיבת המלך ולקח לי חציה שעה לצאת מההלם שהסרט הכניס אותי אליו... הטרילוגיה כולה ושיבת המלך בפרט (למרות שאהבתי את השניים החארים לא פחות) קפצו מיד לראש רשימת הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים ובכלל, בכלליות, בין הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים. הם העבירו בי רגשות ששום דבר אחר כמעט לא העביר בי
הדמות שהכי אהבתי היא לגולאס
הוקסמתי מהאופי, האישיות, ההתנהגות שלו, והוא הדמות שהכי התחברתי אליה וראיתי את עצמי במקומה. ועד היום (ועוד הרבה הרבה זמן..) אני סוגד לטולקין, פיטר ג'קסון, וכל מי שהיה לו חלק ביצירת הסרטים המדהימים האלה.

אמממ|גבינה../images/Emo171.gif

אני שי, בת 16. ראיתי את כל הסרטים, בלי לדעת שומדבר על הספרים, והתאהבתי
קראתי את "ההוביט" ועכשיו התחלתי גם לקרוא את השאר. הדמויות האהובות עליי הם-
אראגורן - ממש אהבתי את הדמות שלו, הוא מנהיג את כולם כזה, עוזר להם, מציל אותם ונאמן והכל..
לאגולס - בגלל שהוא עלף חמוד
, וממש נהנתי לראות את כל הקטעים איתו בסרטים, במיוחד בשלישי, וגם כי אני ממש אוהבת את אורלנדו בלום
.

אוקיי...

אני אלמוג נעים מאוד כולם! אני מת"א ואני מת על טניס! ועל דברים אחרים.. והדמות האהובה עלי היא... אין! אין לי דמות אהובה. אני אוהב את כולם!

KaRiNoooSH

New member
אלמוג כנס...../images/Emo70.gif

גם אני שיחקתי טניס,מקום 9 בארץ..ואני זוכרת את השם שלך,מדורג ממש גבוה לא? או שאני מתבלבלת?=]

...

I WISH!!!!!!!! לצערי כנראה פחדתי מאחריות ומיציאות לכל מיני תחרויות בארץ ופשוט לא השגתי לעצמי טניכרד ואני לא משתתף בתחרויות בארץ. את היית מקום 9 בארץ??? פששששש את בטח תותחית! בת כמה את קרין ומאיפה?

KaRiNoooSH

New member
../images/Emo4.gifלמה חבל??

כן הייתי תותחית,בלי להשתחצן או משו,הגביעים פה מעליי:) היה מישהו בשם אלמוג ממש טוב כשהייתי.. בגלל זה חשבתי..

cobainos

New member
אני.

אני נעם,בן 18 מראשון,אוהב הרבה דברים. הדמות שאני הכי אוהב זאת...המממ אני אוהב את רוב האחווה אבל הכי את אראגורן ואת סאם אראגורן כי הוא מנהיג ענק ואין לי ממש כח לפרט...אתם בטח מבינים לבד וסאם כי לא נראה לי שחברות במושגים כמו אצלו בכלל קיימת.

Anat L

New member
שליייי

אני ענת, בת 17.5 (18 בספטמבר
) ראיתי את אחוות הטבעת וחשבתי שזה סרט חביב, אבל מאז לירון הספיקה לטחון לי את המוח עוד עשרות פעמים עם אחוות הטבעת ושני הצריחים
אז הייתי חייבת להתחיל לאהוב אותם
אז לירון אשמה

Anat L

New member
אה והדמויות האהובות עליי

הם סאם, מרי ופיפין
מרי

KaRiNoooSH

New member
אמממ אני../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

אז ככה,אני קארין,מהרצליה בת 17.. הייתי בבכורה של שלושת הסרטים ואחרי כל סרט יצאתי מהקולנוע עם פה פעור.. אני מאוהבת.. מאוהבת בסרטים,בשחקנים,בכל הקשור לטרילוגיה המדהימה הזו.. ראיתי בבית כל אחד מהם שוב 436357 פעמים...:) בקיצור.. אני אוהבת את כל הדמויות (חכו יש אבל)..אבלללל.... כל שחקן הדהים אותי מסיבה אחרת,בין אם היא קשורה לתפקיד או לא.. הראשון-הבונבון שלי,אורלי(בלומי)..כשראיתי אותו בתור אלף בסרט הראשון,לא ממש התלהבתי,אמרתי לעצמי,עוד אחד..אבל אחרי שראיתי את 2,והבנתי את המשמעות של הדמות,חשבתי אחרת..את אורלנדו אני אוהבת גם בלי שום קשר לעצם היותו שחקן מעולה..(למרות שיש שחושבים אחרת) השני הוא..גנדלף! איך לא,מהרגע הראשון הוא לא מפסיק להפתיע ולתרום להתפתחות העלילה! שחקן יוצא דופן ותפקיד יוצא דופן..! וכמובן שסאם,פשוט נוגע...לא יכלו לבחור שחקן יותר מתאים.. טוב די זו כבר מגילה ואני לא רוצה לשגע אתכם...
בקיצור-כולם מדהימים... ומי שרוצה-איי סי-277621620 קאריני
(בלונדינית אמיתית-נדיר!)

rakefet1989

New member
שלום!

אני רקפת בת כמעט 15 מחשמונאים. התחלתי לאהוב את שר הטבעות אחרי שראיתי את אחות הטבעת ואז קראתי את כל הספרים.. וחרשתי על כל אחד מהסרטים.. דמות אהובה - אראגורן וגנדלף - שניהם דמויות מדהימות.. ו... זהו!

cutieliji

New member
אוקייי

נופר בת 13 ממושב נידח באיזור ירושלים, הדמויות האהובות עליי (פששש.. טוב, זאת היתה שאלה קשה.) פיפין (סקוטי חמווווד!!!), מרי, פרודו, סאם, לגולאס, אאווין, ארוון והמפלצות שהנאזגול רכבו עליהם אחרי שטבעו להם הסוסים המגעילים. אין לי כל כך תמונות מהסרט אז אני אשים תמונה של אורלנדו חונק את הסקוטי שלנו.

שלומות../images/Emo58.gif

קוראים לי ארי אני בן 16 אני חושב ששר הטבעות זה הטרילוגיה הכי שווה ומגניבה והדמות אהובה אליי היא גנדלף ווווווווווווווווווו.......זהו

למעלה