|סביון הפינה החמה של שיר חוזרת...

שירס36

New member
מי אמור להתקשר למי...

טוב, הפרח (סביון) לא הצליח לי (לא היה מספיק מקום לדחוס).. בפעם הבאה אולי. זאת שאלה מפגרת אני יודעת. ואם הכל הולך חלק אז לא שואלים אותה. בכל אופן מבחינתי, אם אני בקשר עם מישהו אז אין מצב שלא נדבר בטלפון יום שלם. בכלל, גבר שיכול להעביר את היום מבלי לדבר איתי הוא לא בשבילי.

Old Girl

New member
לא הבנתי מה שאלת.

באיזו תדירות מדברים או מי צריך להתקשר?

באז באז

New member
איזה משפט מסוכן

"בכלל, גבר שיכול להעביר את היום מבלי לדבר איתי הוא לא בשבילי."

JBR

New member
אין שום קשר להערצה

היא מדברת על צורך שלו בקשר יומיומי איתה- לא כי הוא מעריץ אותה, כי מעניין אותו לדעת מה איתה/ מרגיש צורך לשתף אותה במה שעובר עליו.

באז באז

New member
את מדברת על הצד הבריא

בעוד "שלא יכול בלי" נשמע לי הצד הלא כל כך בריא. צורך? מאיפה הצורך? מהערצה? מתלות? מחוסר עמוד שדרה? זה לא באמת משנה... אני לא רואה מערכת יחסים כמשהו שצריך להיות כל כך תלותי, כל אחד צריך גם הספייס שלו ואת העצמאות שלו. לא יצא לדבר יום אחד? יש פתאום לחץ בעבודה? אז לא יקרה כלום אם לא ידברו יום אחד. אני גם חושב שכאשר יש מתח בזוגיות (וזה תמיד קורה באיזשהו שלב) היכולת להתרחק ולהירגע בלי סצינות חשובה מאוד.

JBR

New member
...

למה אתה מפרש את הרצון שלה בשיחה יומית כתלות/הערצה/חוסר עמוד שדרה? כל דרישה מזוגיות יכולה להתפרש כך, במידה והמינון הנדרש יהיה מוגזם. אני חושבת שרצון בשיחה יומיומית בשגרה זוגית היא מינימאלית ולא קשה ליישום. השיחה הזאת לא באה מתוך תלות אלא מתוך עיניין ואכפתיות כלפי בן/בת הזוג. לשמוע איך עבר היום, להיעזר אחד בשני, להנות אחד מהשני- בטח אם לא גרים יחד ולא מתראים כל יום. ומה ז"א "לא יצא"- אין דבר כזה באמת. מה? לא הפסקת לעבוד לרגע? לא אכלת? לא נסעת הביתה? תמיד יש חלון זמנים שמאפשר דקת שיחה- גם אם בדקת שיחה הזאת מתנצלים על הלחץ בעבודה ומסבירים שיחזרו מאוחר יותר או מחר- אבל מפגינים אכפתיות וזכר קיום. כשיש מתח בזוגיות- אז יש מתח בזוגיות. מי דיבר על מצב כזה? היא דיברה על שיגרה זוגית, לא על מצב קיצון שבו הקשר גם ככה מתערער ועובר תהליך כזה או אחר- וההתנהלות שלו שונה בכל מקרה. נראה לי שהפרשנות שלך לדרישה שלה קיצונית מידי....

magenta73

New member
אני חושבת שזה תלוי למיקום הקשר

את מדברת על קשר קיים, זוגי. ואולי כאן מדברים ממש על התחלה.או על ציפיות שיש על ההתחלה. אני לא חושבת שזה אותו מצב צבירה...

JBR

New member
מסכימה

אבל נראה לי שבאז באז דיבר על שיגרה של קשר. אולי באז באז יבהיר את כוונתו?

תגיד לי באז באז, אתה חושב על מה

שאני חושב? למה האותיות בצד ימין של השורה הראשונה של המקלדת הן POIUYT? לא! אני חושב על מה נעשה מחר בערב! מה נעשה מחר בערב? את אותו הדבר שאנחנו עושים כל ערב... ננסה להשתלט על הפורום. מה זה העולם לעומת הפורום כאן?! קטן עלינו. :) :) :)

אני, נארף, אומר, פויט...

שאם נצליח להשתלט על ה, זורט, פורום הזה כאן מה זה, אייי-גד, בשבילנו להשתלט על העולם? (אוי, געגועי ל-"פינקי והמוח". ו-"אנימניקס"אם כבר מדברים. פעם היו סדרות איכות בטלוויזיה. :) :) :)).

באז באז

New member
מה שגרם לי להרים גבה

היא לא מדברת על גבר שרוצה לדבר איתה כל יום. היא מדברת על זה שאם גבר מסוגל להעביר יום שלם בלעדיה הוא לא בשבילה,זה כמעט שני קצוות שונים על אותה סקאלה.

למעלה