|סביון הפינה החמה של שיר חוזרת...

JBR

New member
נראה לי שזאת היתה דרך התנסחות

והכוונה זהה למה שאני הסברתי... אולי שירס תבהיר את כוונתה?

אין לי מספרים מדוייקים אז אני לא

אצא בהצהרות: "98.2% מ..." וכן הלאה, אבל רוב הריבים הגדולים ביותר בעולם החלו מפני שצד אחד היה בטוח שהוא מדבר בצורה מאד ברורה, וזה נכון... הוא דיבר בצורה שהייתה מאד ברורה, לו עצמו. לרוע המזל היא גם הייתה מאד ברורה לצד שכנגד, אבל במשמעות הפוכה. רוצה לומר: כשמפרסמים משהו בפומבי צריך לחשוב פעם ופעמיים איך מתנסחים ואיך נמנעים מכפילויות ודו-משמעויות. נכון, הפורום הזה עוד לא חורץ דיני עולם (טפו-טפו) אבל אתם יודעים, Practice makes perfect.

זכוכיות

New member
בדיוק. מה הבעיה עם המשפט הזה?

גבר שמסוגל לא לדבר איתי 5 פעמים ביום (לכאן ולכאן, אתה יודע) הוא לא בשבילי. נקודה. הנה אני, קיצונית יותר. אמרתי שגבר שלא מסוגל לדבר איתי 5 פעמים ביום לוקה בנפשו? אמרתי שגבר שלא מסוגל לדבר איתי 5 פעמים ביום לא אוהב אותי? אמרתי שגבר שלא מסוגל לדבר איתי 5 פעמים ביום טועה טעות מרה? לא. אמרתי, שגם אם לדעתך אני תלותית רצח- זאת אני, ופחות מזה לא עושה לי טוב, ויש אנשים שפחות מזה גם לא עושה להם טוב- לכן הם אלו שמתאימים לי והגבר המדובר לא.

באז באז

New member
אני לא בטוח שהבנתי אותך

את מנסה להגיד שאם זה מסתדר לשניהם זה טוב? כי אני לא מבין איך יכולה לצמוח מזה מערכת יחסים בריאה.

התשובה מאד פשוטה...

מי שמרגיש את הגעגוע יותר, מי שהעזר כנגדו כל כך חסר לו כאן ועכשיו שלפחות שיחת טלפון תשכך את המכה עד הפגישה. (אם כי אני מרשה לעצמי להניח שזו לא התשובה לה ציפית. לא נורא).

cheshire9

New member
ספין אוף על הנושא

היינו היום במידרחוב נחלת בנימין. בשבוע שעבר קניתי לעצמי שם טבעת מדליקה - 4 טבעות נירוסטה עם ברגים מוזהבים בינהן. אז היום קניתי לה אותו הדבר - אבל בשחור. מתאים לה מאד. והיו שני עדים. ואמרתי הרי את מקודשת לי ...... אז למעשה אנחנו עדיין לא נשואים כהלכה כי : 1. אני קניתי בכספי את שתי הטבעות - והיא אמורה לקנות בעצמה אחת אם אינני טועה. 2. הטבעות פתוחות למעלה - והטבעת צריכה להיות שלמה. בקיצור - עוד שנייה והחתול שלכם היה נשוי פה כדת משה וישראל ...... וכזכור לפי היהדות אני בכלל רווק כי נישאתי לגויה בנישואים אזרחיים.

3 שרונית

New member
אל דאגה אתה לא נשוי, רק מאורס

שלב ענידת הטבעת ואמירת מקודשת הינו שלב האירוסין, אנשים נוטים לטעות בגלל העובדה שבימינו האירוסין והנישואים נעשים תחת החופה.

מזל טוב מותק

ע"פ ההלכה הגבר בכלל לא צריך טבעת אין חוקים למבנה הטבעת כל עוד היא נקנתה ע"י הגבר בקיצור, אם היו שם 2 עדים, יהודים, זכרים, מעל גיל מצוות, אתה נשוי. (לא בדיחה) מזל טוב

cheshire9

New member
תודה לכולם

עכשיו לא נותר לנו אלא לעשות את המסיבה..... וכמובן להזמין את כל חברי הפורום. רעיונות לגבי הירח דבש ? משהו פשוט בבקשה ..... לא הקוטב הצפוני. אולי קפיצה ללונדון ? נ.ב : בדיוק פגשתי מישהי שיצאתי איתה בשנה שעברה - טסה עם החבר שלה להתחתן בניו יורק. מסתבר שצריך להירשם 48 שעות קודם וזהו. כמה רומנטי ...

Star_Dust

New member
../images/Emo13.gif

אני מניחה שברור לך שרק משפט אחד בהודעה שלך מיד קפץ לי לעיניים
אני ממליצה על ירח דבש בפריז. מצטערת על הפסימיות אבל נראה לי שלקשר שמתחיל בחתונה בדייט שני יש סיכוי טוב להיגמר בגירושין בדייט רביעי. ואז... You'll always have Paris...

cheshire9

New member
אל תהיי כזאת פסימית

ני יורק, לונדון, פריז - החיים יפים ....... וכמובן שהיתה בהודעה "מתנה" קטנטונת בשבילכם ....... אני כזה טיזר. אבל אתם כל הזמן עסוקים כל כך .... שלא תגידו שלא הזהרתי מראש. הדייט הרביעי כבר היה בעצם. מתקדמים לאט אבל בטוח. וכמו שלא מפחידים יונה בנער (אני אוהב את הטוויסט החדש הזה על המשפט) אי אפשר להפחיד אותנו בגירושין. היינו שם עשינו את זה. לא פוחדים.

נו, ברור שלא מפחידים יונה בנער

יונה מפחידים בציר תפוזים ביין, כמו שאומרת ידידה שלי לפקולטה: "משהו בסט!" :) :) :)

Star_Dust

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאת ניו יורק כבר מיציתי
האמת היא שהקשר שלכם נשמע ממש מוצלח
אני מחזיקה לכם אצבעות

למעלה