סגידה לחציל מחמד של דורין |סוגד|
D dark warrior New member 16/4/06 #1 סגידה לחציל מחמד של דורין../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif |סוגד|
D dark warrior New member 16/4/06 #5 זה לא סוגדת../images/Emo70.gif זה |סוגד|ת או |כלג| או |סגי| או |סגי2| או |סיגי|
C Charmed Or New member 16/4/06 #11 |כלג| זה רק לטוליק../images/Emo46.gif../images/Emo112.gif טוב אז |סיגי|
D Dead poets society New member 16/4/06 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יו מה הזכרת לי../images/Emo6.gif יש לי חברה שהיא גם אובססיבית לחצילים, אז ליומולדת הבאתי לה חציל מחמד והיא נתנה לו שם ואז אבא שלה טיגן אותו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יו מה הזכרת לי../images/Emo6.gif יש לי חברה שהיא גם אובססיבית לחצילים, אז ליומולדת הבאתי לה חציל מחמד והיא נתנה לו שם ואז אבא שלה טיגן אותו
D dark warrior New member 16/4/06 #8 תשאלי אפילו את דורין../images/Emo70.gif זה רצח../images/Emo70.gif
D Dead poets society New member 16/4/06 #10 אני יודעת! אבל זה כמו בשר, זה רצח, ועדיין יש כאלה שאוכלים את זה :\
D dark warrior New member 17/4/06 #17 דווקא בקושי יש כאלה שלא אוכלים בשר. יש כאלה אפילו שקוראים לעוף ציפור, ולפרה חיה, אוכלים "ציפור" וקוראים לזה "צימחוני".
דווקא בקושי יש כאלה שלא אוכלים בשר. יש כאלה אפילו שקוראים לעוף ציפור, ולפרה חיה, אוכלים "ציפור" וקוראים לזה "צימחוני".
D Dead poets society New member 17/4/06 #20 לא, לזה קוראים דוגמנית זן נדיר של בני אדם, אם אפשר לכנות אותן ככה בכלל. ויש ממש הרבה שלא אוכלים בשר, וזה מעולה אנחנו מתרבים לאט לאט
לא, לזה קוראים דוגמנית זן נדיר של בני אדם, אם אפשר לכנות אותן ככה בכלל. ויש ממש הרבה שלא אוכלים בשר, וזה מעולה אנחנו מתרבים לאט לאט
D dark warrior New member 17/4/06 #22 אני לא אחד מכם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מחכה שזן ה-'לא אוהבי זיתים, פירות וירקות, עוגיות קוקוס ובוטנים' יתרבה. אבל אני סתם הוזה
אני לא אחד מכם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מחכה שזן ה-'לא אוהבי זיתים, פירות וירקות, עוגיות קוקוס ובוטנים' יתרבה. אבל אני סתם הוזה
D Dead poets society New member 17/4/06 #24 אתה לבד במערכה אתה לא אוהב בערך כל מה שאני אוהבת, ואוכל כל מה שאני לא אגע בו.
D dark warrior New member 17/4/06 #26 יא את מזכירה לי.. אימא שלי עשתה מלא לטקס לא יודע איך לקרוא לזה.. לביבות תפוחי אדמה והיה בזה מזה מלא שמן וכולם כזה לוקחים 1 או 2..מזה הדיאטה הזאת
יא את מזכירה לי.. אימא שלי עשתה מלא לטקס לא יודע איך לקרוא לזה.. לביבות תפוחי אדמה והיה בזה מזה מלא שמן וכולם כזה לוקחים 1 או 2..מזה הדיאטה הזאת
D Dead poets society New member 17/4/06 #27 יש לך מושג איזה משמין וממלא זה?? אני אישית לא הייתי מעיזה לאכול יותר מ3...