סגירות וכמויות

אמחייה

New member
אחרי הניתוח!!

כעת בביה"ח אסותא רמת החייל שוכב בקומה 6 עם כאבי חזה חזקים ודקירות.

מקווה שהיה שווה לעשות ושזה יוריד אותי במשקל!
אגב אביונוח נראה כמו ילד תוסס ומצחיק לפני הניתוח קפץ על המיטה שלי מצחיק. אז תודה לכולם על העזרה העתידית!!

אמחייה

New member
כמה שאלות למומחים היקרים

|1 |כמה זמן יכול להחזיק טבעת מבחינת שנים ?

||2|| אני כעת ביום שני לניתוח, אני יכול לשתות חלב ? וממתי אני יכול לאכול גרבר ?

||3| | וממתי אני יכול לאכול ירקות וכדומה ?

||4|| ומה לגבי מרקים ? צחים או לא, כי קיבלתי הוראות סותרות מאבינוח מביה"ח מהוועדה ומהדיאטנית ככה שאני מבולבל.

||5|| עוד שאלה, הרופא שלי התעקש שאני אעשה שרוול, אני עשיתי טבעת. ואילו הרופא של אח שלי שכנע אותי לעשות טבעת.
מה פשר העניין ? הם שניהם רופאים מאותה קופה. (מאוחדת)

אמחייה

New member
היי שאלה למוטבעים לגבי סוגי אוכל

אני חמש יום אחרי, ניתן לאכול חביתה ?! אבוקדו מרוסק ? גרבר ? ירקות מבושלים ? במבה אוסם ?

תודה ! כי אני רעב מאוד.

עוד שאלה, יש לי כל הזמן גרעפסים מעצבנים, איך מנטרלים את הבעיה.

תודה..

קוביd1

New member
בשעה טובה

מאחל לך החלמה קלה ומהירה ,כאבים חזקים לבקש מהאחיות משכחי כאבים ,לא צריך לסבול

בהצלחה

קובי

dudi 25

New member
תשובות

1. אין לי מושג, לי יש את הטבעת שנה + , לגבי אחרים, שמעתי על אנשים עם טבעת כבר כ-15 שנה, אם אני לא טועה מנהל הפורום קובי כבר עם טבעת כ-15 שנה, נראה מה הוא יענה לך, ד"ר אבינוח עצמו אמר לי שלדעתו הטבעות החדשות שהוא שם, (בפרט אם שדרגת את הטבעת ב-900 ש"ח כמו רוב המנותחים) יחזיקו מעמד עד סוף החיים בעזרת השם כמובן, תמיד יכולות לצוץ בעיות וזה קורה, אבל אם מתנהגים עם הטבעת כפי שצריך לא אמורות לצוץ בעיות.

2. חלב בטוח שאתה יכול לשתות, אני שתיתי קפה למחרת הניתוח עוד בבית החולים כפי הוראת הרופא.. שאלתי בפירוש את הרופא אם אפשר לשתות קפה והוא ענה לי שכן, כך שתשתה לך חלב בכיף, לדעתי ממחר בבוקר אתה יכול להתחיל כלכלה רכה מאוד כדוגמת גרבר דליל (אפשר לדלל אותו עוד יותר עם מים או מיץ.)

3. ירקות וכדומה זה רק בעוד כמה ימים, נניח בראשון או שני, תכין לעצמך מרק ירקות (או שאשתך או אמא שלך תכין לך) עם ירקות מרוסקים או חתוכים דק דק.

4. כל רופא סבור אחרת, לדעתי הטבעת מצוינת.

אופירA

New member
מנהל
חביתה לא!!! כל השאר כן.

אחרי 5 ימים מי שרעב מאוד יכול לעבור לשבוע הכלכלה הרכה.
להתחיל עם פירה תפוחי אדמה, שאם שמים בו הרבה שומן, הוא גם משביע מאוד מאוד. מוצרי חלב וכל מה שאמרת. גם במבה ופתית ופריכיות - מפני שזה נחשב כלכלה רכה.

שתייה מרובה וקבועה של מים לא עוזרת לפתרון בעיית הגרעפסים? איך הם באים לידי ביטוי?

אופירA

New member
מנהל
שרשור קודם

קוביd1

New member
שלום אמחייה

אין פה מומחים ,יש פה חברים שעברו ניתוח ויש להם ניסיון ומוכנים לעזור ולייעץ מניסיונם
בעיקרון טבעת יכולה להחזיק עד 120 ,אני מטובע מעל 12 שנה ותודה לאל הכל תקין .
הוראות מה לאכול מקבלים מהדיאטנית זה תפקידה .ד"ר אבינוח עם כל הכבוד ואני נותן לו הרבה כבוד הוא כירורג ולא דיאטן
יש פורום של אופירה שתוכל לראות את הכתובת בחתימתה העתקתי בשבילך משם "

בשבוע הראשון לאחר הניתוח, ההוראה הרפואית היא צריכת נוזלים בלבד. כאשר ביומיים הראשונים הנוזלים צלולים בלבד (תה, מים, מרק צח מסונן, מיץ פירות מסונן, קרטיב, ג'לי), ובימים הבאים מצטרפים משקאות חלב (נס קפה, חלב, שוקו, מוקה, רוויון), ובהמשך גם מעדנים חלקים, לבן, יוגורט.
אם מרגישים טוב, חזקים ורעבים – אפשר לקצר שבוע ראשון ל-4 ימים, ולעבור ביום החמישי לכלכלה רכה
כל רופא ממליץ על סוג אחרי של ניתוח כל אחד מתאים לו סוג אחר ואני מקווה שהרופאים מתאימים לכל אחד את סוג הניתוח ,הרופא יכול לייעץ ההחלטה שלך בלבד
בוא ואומר לך שלא תמיד השיקולים הרפואיים הם נר לרגלי הרופאים .וחבל.....

חג פורים שמח

קובי

אמחייה

New member
תודה

אני מכיר את האתר שלה, עברתי עליו כמה פעמים, רק רציתי לשאול מנסיון, אלו מאכלים ספיציפיים מומלץ לאכול. המוזר הוא שאני בכלל לא רעב.

אמחייה

New member
--עוד שאלה דחופה --

כל גיהוק שאני עושה, יש לי כאבים בפנוכו בחזה או רום הבטן, זה טבעי ?!

אופירA

New member
מנהל
טבעי להפליא. גרעפס זה בדיוק המצב לחוש כאב

וכמובן, יעבור.

לשאלותיך:
1. נבואה ניתנה לשוטים. אין נביא בעירו.
2. מהיום השלישי אפשר לשתות חלב ומשקאות חלב ואפילו מעדנים חלקים.
גרבר = כלכלה רכה. תיזהר כי זה פירות. אל תקדים את המאוחר. עדיף מעדנים חלקים כרגע.
3. ירקות אפשר לאכול בשבוע הכלכלה הרכה. קודם ירקות מבושלים מעוכים.
4. מרק צח אפשר לשתות כרגע וכמובן בכל ימי הנוזלים.
תקבל הוראות סותרות מכל גורם, ככה זה. אל תאמין לאף אחד, רק למה שכתוב באתר שלי
.

5. מה זו השאלה הזו? אתה לא יודע שבכל מקצוע רפואי לכל 3 רופאים יש 4 דעות רפואיות שונות בתכלית?
רפואה אינה מדע מדוייק. לא לומדים אותה במחלקה של המתמטיקה והפיזיקה באוניברסיטה, אלא במדעי החיים. זו תורה של דעות של בני אדם.
מאיפה באות הדעות האלו? אם היית יודע על אילו סמוכות רעועות הן נשענות, היית מתפלץ שכך נקבעת הבריאות שלנו.
לכן ההמלצה שלי שאנו נחליט על הבריאות שלנו לפי נתונים שנתקבלו כתוצאה מהעצמת ידע.

האופנה הבריאטרית כרגע היא שרוול, לכן כל רופא ימליץ לך על שרוול. פשוט נמאס למנתחים מהטבעת עם כל הבעיות שלה, ובמקום להבין מאיפה הבעיות באות ואיך פותרים אותן, הם בנו בית חולים מתחת לגשר (ניתוח אחר, שפותר את הבעיות של הטבעת ומביא איתו בעיות הפוכות), והפכו את כולם לשפני ניסיון. זה לגיטימי ברפואה, כי רק כך מתפתחים ולומדים.
הקבוצה החרדית מעדיפה יותר את הטבעת גם כי הם מכירים בעיקר מנותחי טבעת, וגם כי זה ניתוח הרבה פחות מסוכן ללא הלוויות (והיהדות לא רצה לעשות ניתוחים וחיתוכים מסובכים אם לא צריך, מתוך הבנה שהטוב שברופאים לגיהנום, והכי טוב זה מה שהקב"ה ברא במקור), וגם כי יותר אפשרי לצום עם טבעת מאשר עם שרוול, וגם כי בד"כ הם לא מחפשים להיות דוגמנים ולהתחפש בפורים באיזו תחפושת חושפנית, וגם כי הם מעוניינים בבריאות, והרבה יותר בריא לגוף ולנפש לרזות בתהליך הדרגתי ולא דרסטי (בשרוול הירידה מהירה ודרסטית).
וגם כי האופנה אצל החרדים תמיד מגיעה מאוחר יותר מאשר אצל האוכלוסיה הכללית בארץ. ולראייה, הסיפור הדמיוני שד"ר אבינוח חולה בסרטן במוח וצריך לעבור ניתוח בחו"ל הגיע לחרדים רק השנה. אצל החילוניים הוא רץ לפני כ-4 שנים, ושם כבר סופר מזמן שהוא עבר את הניתוח בחו"ל... ולפני שנתיים זה עבר להם והפסיקו לדבר שטויות.

אופירA

New member
מנהל
א-מחייה! בשעה טובה

עברת התחלה של תהליך מיוחד מאוד.
אם תשקיע בו - תקצור הרבה רווחים.
אז לא להפסיק לשאול שאלות, ללמוד, להבין, לצבור ידע. בטבעת - ידע הוא נכס. הוא ההבדל בין הצלחה לכישלון.

האבינוח לא נראה כמו ילד תוסס ומצחיק. הוא ילד תוסס ומצחיק. כולו מלא אנרגיות, הוא אנדורפין אחד גדול.
לכן הישמר והיזהר לך, אם אינך כמוהו בדיוק - מלשמוע לעצותיו בנושא תזונה. הן מתאימות רק לטיפוס האבינוח, לאנדורפין הזה.

dudi 25

New member
בהצלחה

הכאבים זה נורמלי, זה קורה לכל אחד, למרות שלא זכור לי שכאב לי במיוחד, הרגשתי ממש טוב יחסית.

אני גם עברתי את אותו תהליך בקומה 6 בבית החולים אסותא, בדיוק לפני כשנה, היום אני עם 30 ק"ג פחות והרבה יותר מרוצה מעצמי.

אבינוח אחלה רופא, מדבר איתך בגובה העיניים, אדם נפלא שמתייחס אל כל אחד כאילו הוא היחיד שעשה אצלו ניתוח.

רק שתדע שהכאב של הניתוח חולף, אבל הטבעת תהיה בך תמיד ואתה צריך לדעת איך להתמודד איתה, וזה ממש לא קל..

בהצלחה.

אמחייה

New member
תודה ר ב ה

מקווה מאוד שאכן בסופו של דבר זה ישתלם לי, ולא בזבזתי זמן ואנרגיה לשווא.

ליבי3617

New member
העיקר שעבר

את קומה 6 הכרתי כששכבתי שם אחרי הניתוח הפלסטי אז אני יכולה להגיד לך שזכית

עכשיו הרבה שתיה ומנוחה ולאט לאט תכיר את הטבעת שלך.

למעלה