סדאם חוסיין - תשס"ג - קודים בתורה !

סדאם חוסיין - תשס"ג - קודים בתורה !

רבותי , טבלה ראשונית בלבד המסתירה יותר ממגלה, עודכנה לאתר קודים בתורה. ניתן למצוא את הטבלה במדור אקטואליה בדילוגים באתר הידברות. גילויים נוספים השייכים לטבלה זו - נמצאים בידינו אך לעת עתה, בחרנו להסתירם מעיני הגולשים. כמובן, ברגע המתאים נחשוף את גילוינו אלו. ערב טוב, בועז מצגר

עמלק

New member
מה זו הבדיחה הזו?

מילה אחת בת ארבע אותיות? זה ה"גילוי" המדהים שלך? הסדאם שלך - הוא מינימלי מספר טריליון בתורה... (מינימלי 318 אם איני טועה בחישוב)... וזה כבר ממש מצחיק : "ההמשך יפורסם אי"ה בכפיפות לאירועים העתידיים המתקרבים ובאים !". --- זה אומר שחיפשת אופציות לכל מיני תרחישים - מדוע אינך מפרסם את *כל* התרחישים ????? איזה מן מחקר הוא זה, ממש "מדעי"....

הבדיחה היחידה היא התגובה שלך...

וזאת מדוע : מכיוון שהתוכנה שבה אתה משתמש להבדיל מהתוכנה שאנו משתמשים בה - אינה יודעת לחשב מפגשים מינימליים בין שני ביטויים. אבל אם בכל זאת היא יודעת לחשב מפגשים מינימליים - אז הייתי מציע לך לבדוק את חריפות המפגש של צמד הביטויים שמוצג בטבלה: "סדאם" ו - "חוסיין" . אם אין באפשרותך לגלות זאת - הריני להודיעך כי זהו המפגש עם הקרבה מס' 3 בתורה בין שני ביטויים אלו. כמו כן הטבלה מציגה את המפגש המינימלי בכל התורה בין : "חוסיין" ל- "תשס"ג" וזה רק כפתיח לשאר הנתונים. אם תבדוק את הממצאים שלנו היטב - לא יהיה קשה לך לזהות בעצמך חלק מהממצאים שאנו עתידים לפרסם ! וזה עונה על שאלתך לגבי האופציות לכל מיני התרחישים. עד כאן תשובתי - שתוציא אותך מהערפל שבו אתה נתון במקרה של הטבלה הנ"ל. לגבי הסיבה מדוע איננו מפרסמים את כל הממצאים : כי הפעם החלטנו לנסות שיטת פרסום אחרת לממצאים שלנו !

עמלק

New member
לא, הדבר היחיד במצחיק הוא

אופן ביצוע ה"מחקר" שלכם... ואגב, עדיין אנו ממתינים לתשובתך- מי או מה אתה, אתה מתנהג כזיקית במנוסה, בורח מכל שאלה... ואגב, אחד הקריטריונים במחקר מדעי הוא האובייקטיביות - מדוע אינך מפרסם את *כל* ממצאיך בנוגע לטבלה זו? התנהגות נחשית למדי.... ואגב, התוכנה שלי יכולה למצוא מפגש מינימלי בין מילים אולם לא להציג רשימה של כאלו... וזה רק מדגים כמה שהתוכנה שלכם היא קלה לשימוש ומאפשרת למצוא כל דבר... הרי בעצמך אתה מודה כי מצאת כל מיני דברים בטבלה זו... פשוט ירית לעצמך ברגל והוכחת את כל הטענות נגדך. יפה מאוד מר בועז/מצגר/אוהד/טיברגר/מי/שלא/תהיה... (ועכשיו אני גם מבין מדוע היית כל כך חשדן כלפי אחרים והאשמת חזור והאשם את איגרא, גובנר ו-0000 בזהות משותפת - מכיוון שאתה זה שמחליף צורות, שמות ומתסתתר תחת שמות בדויים... אפילו לא היתה לך הכנות לומר שאין זה שמך האמיתי).

בהחלט ! התוכנה שלנו קלה לשימוש.

היא נבנתה במיוחד לצורך המחקר. בתור שכזאת דאגנו לצייד אותה בכלים המתאימים. מדוע לא תדאג לשפר את התוכנות שלך ?

G ove rn or

New member
"בהחלט! התוכנה שלנו קלה לשימוש. היא

נבנתה במיוחד לצורך המחקר. בתור שכזאת דאגנו לצייד אותה בכלים המתאימים. מדוע לא תדאג לשפר את התוכנות שלך?" !Wrong answer ממש ירית לעצמך ברגל. אתה מזכיר יותר מכל את האלכימאים של ימי הביניים, אשר הונו בעקביות את פטרוניהם בהתימרם להפיק זהב ממתכות פשוטות. אחד הסמנים המובהקים למחקר מזויף הוא מעטה סודיות. בנוסף, נראה שאינך דובר אמת. לא אתם כתבתם את התכנה, גם אם זה לא חשוב. אתה משתמש ב- CodeFinder Millennium 1.22, ואתה מתחמק מהודות בכך. כל מחקר ראוי לשמו מוכפף לבקרת עמיתים. לא שלכם. אולם, זה לא יצילכם. אין קודים בתורה...

G ove rn or

New member
"הפעם החלטנו לנסות שיטת פרסום אחרת

לממצאים שלנו" האם כוונתך לשיטה זו? אני מתיר לך לעשות בה שמוש לזכוי הרבים. ישכוייח, חזק וברוך, ושיהיו לך צאצאים תלמידי חכמים _לשם_ _שנוי_. אגב, האם הבנת את תשובתי לשאלתך הרטורית לסייברדין?

G ove rn or

New member
'כמו כן הטבלה מציגה את המפגש

המינימלי בכל התורה בין : "חוסיין" ל- "תשס"ג"' סליחה! מה הקשר? תשס"ג זו שנת 763 לבריאה, ואילו אנו מצויים בשנת ה'תשס"ג. הרי לא היה עולה על דעת איש לומר שאנו בשנה שלוש למנינם. אנו בשנת 2003. לחלופין, אם תטען שלא מקובל לציין את מנין האלפים, אלא רק את המאות, העשרות והיחידות, עדיין תשס"ג יכולה להיות אחת משש השנים: תשס"ג א'תשס"ג ב'תשס"ג ג'תשס"ג ד'תשס"ג ה'תשס"ג כלומר אותה תשס"ג ש"מצאת" בקודים היא inconclusive. והעיקר... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

G ove rn or

New member
הי, ר' מצגר'ל,

אילו הייתי בנעליך הייתי מנתח את המצב, ומנסה להכין מבעוד מועד מטריצה (עם wording מתאים ובטויים קשורים בקרבה מרשימה כנדרש), לכל תרחיש אפשרי בעירק (למשל, סדאם יודח, לא יודח) ובארץ (למשל, כן טילים, לא טילים). ס"ה ארבע מטריצות. את ארבע המטריצות הייתי מאחסן בארבע כספות שונות שהייתי שוכר בארבעה סניפי בנק שונים. לאחר שוך המהומה הייתי נגש בנוכחות עתונאים וצלמים ומשקיפים אוביקטיביים, אל הסניף בו מצויה הכספת שבה אוחסנה המטריצה שאני לבדי יודע כי היא המתאימה להשתלשלות הארועים, ופותח את הכספת קבל עם, מצלמות ומקרופונים, ומציג לקהל ההמום נבואה שנמצאה בקודים. פקיד הבנק היה מחיש למקום הארוע את יומן חדר הכספות, ומראה לקהל ההמום כי מאז (נניח) התשעה במארס _לא_ נפתחה הכספת ע"י נפש חיה. אתרי הפאגאנית/העכו"מיות/המסיון היהודי היו מציגים בתרועה את הנס כאות וכמופת למקורה השמימי של התורה. רק אתה ואני היינו יודעים כי אין ממש בקודים. מה דעתך על הרעיון?

נא לא להתחמק מתשובות

היה בינינו דיאלוג. שאלת שאלה, עניתי תשובה ושאלתי אם אני צריך להסביר. אמרת שכן. אני מתחיל להסביר - ואתה משתתק ונעלם. אני ושאר הפורום מחכים בקוצר רוח לתשובתך, מר מצגר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=12740114

והאם עליי לחזור ולהדגיש

שככל שתתחמק יותר ממתן תשובה, תלך ותתחזק הידיעה בקרב הקוראים בעלי השכל שהשכלתך הסטטיסטית היא אפס, ושמטריצות הדילוגים הארוכים שאתה מתפאר בהן כל-כך הן הבל הבלים, קשקוש חסר משמעות?

מאוד פשוט - אנו עדיין מחכים לתשובה

האם לפי דעתך מבנה המזמור "אשרי יושבי ביתך" הבנוי על סדר הא' ב', נכתב בכוונת מכוון או בצורה אקראית ?

G ove rn or

New member
'האם לפי דעתך מבנה המזמור "אשרי

יושבי ביתך" הבנוי על סדר הא' ב', נכתב בכוונת מכוון או בצורה אקראית' השאלה הוצגה פומבית, וכל אחד רשאי לענות. עניתי לך. הלא כן?

G ove rn or

New member
ירשם נא בפרטיכל כי קושית המשיב

נענתה במלואה ע"י העותר, וכי המשיב נוקט כעת טכסיסי התחמקות מבישים...

הרי אנו יודעים שאתה לא מטומטם

קראת את מה שכתבתי כאן, ואתה יודע שהתחלתי לענות שם *בדיוק* על השאלה שאתה שואל כעת. מדוע אתה מתחמק באמצע התשובה, וממשיך וטוען שאינני עונה לך?! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=12740114

בגלל התשובות הללו איננו מתקדמים...

לא ענית על השאלה שם - השאלה הייתה : "האם אתה טוען שהדבר נעשה ללא כוונת מכוון ?" התשובה היתה: *כל* חישוב סטטיסטי הוא אפוסטריורי, כלומר לאחר מעשה, כי רק לאחר מעשה יש את הנתונים. אני צודק, עילוי סטטיסטי שכמוך? בקיצור - השאלה לא נענתה.

למעלה