סדאם חוסיין - תשס"ג - קודים בתורה !

אני מתקדם, אתה תוקע

אתה חוזר שלושה צעדים אחורה כל פעם. שאלת אותי את השאלה הזאת, ואמרתי לך שהיא *לא רלוונטית* (ברור שהדבר נעשה בכוונה, אבל אין לזה *שום* קשר לדילוגים). שאלת אותי מה פתאום לא רלוונטית, והתחלתי להסביר לך. אני מסביר ושואל אותך כמה שאלות פשוטות, ואתה שוב מתחמק. אם לא היית נמנע בפחדנות כזאת מלהתייחס לדבריי, היית רואה שתשובתי כוונה מלכתחילה להסביר *במדויק* את ההבדל בן מציאת שם באקרוסטיכון לבין מטריצות הדילוגים הארוכים. אבל לא, אתה חייב לברוח מכל חצי-דיון שיש לו סיכוי לחשוף את בורותך בסטטיסטיקה. מה הבעיה שלך? אם אינך יודע סטטיסטיקה, תודה בכך וזהו. הרי אנו כבר יודעים שלא אתה מנסח את מסמך המובהקות המהולל שלכם שעין לא שזפתו כבר חודשים. ואם אתה כן יודע, למה אתה עושה כל מאמץ להסתיר זאת? דרך אגב, יש לי השערה: התגובה הבאה שלך לא תכלול בשום אופן התייחסות רצינית למה שאמרתי בהודעה כאן, אלא שוב תסטה מהנושא.

בוא נפשט את התשובה לכן או לא.

השאלה כאן. התשובה הנדרשת היא : כן - או לא. הערות לתשובה זו יכולות להתקבל בהמשך - אך בכל מקרה יש לענות ראשית בכן או לא כאמור !

בגלל התשובות הללו איננו מתקדמים...

לא ענית על השאלה שם - השאלה הייתה : "האם אתה טוען שהדבר נעשה ללא כוונת מכוון ?" התשובה היתה: *כל* חישוב סטטיסטי הוא אפוסטריורי, כלומר לאחר מעשה, כי רק לאחר מעשה יש את הנתונים. אני צודק, עילוי סטטיסטי שכמוך? בקיצור - השאלה לא נענתה.

למעלה