Interpol - PDA
M milkofamnesia New member 9/7/07 #19 שיר שולתתתת! yours is the only version of my desertion that i could ever subscribe to that is all that i can do
שיר שולתתתת! yours is the only version of my desertion that i could ever subscribe to that is all that i can do
F FallOutGirl New member 9/7/07 #18 ../images/Emo80.gif Lostprophets - Last Train Home [LIVE] מדאונלוד פסטיבל 2004.
O oshriti123 New member 9/7/07 #21 The Hoosiers - Worried About Ray קיבלתי אישור להתחיל להוריד שירים כאן עד שהמחשב שלי יסתדר
F FallOutGirl New member 10/7/07 #29 ../images/Emo80.gif haaaaaaaaaaa i love this song!! ../images/Emo99.gif
O oshriti123 New member 10/7/07 #34 נכון?? ../images/Emo99.gif הקליפ כזה "WTF?" בהתחלה, מהסוג של הקליפים ששמים רק ב-3-6 בבוקרXD אבל השיר מעולה D:
נכון?? ../images/Emo99.gif הקליפ כזה "WTF?" בהתחלה, מהסוג של הקליפים ששמים רק ב-3-6 בבוקרXD אבל השיר מעולה D:
O oshriti123 New member 10/7/07 #33 אותי הקליפ מחרפן >< אין לי מושג למה, הוא לא כזה נורא.. אבל אני אף פעם לא מצליחה לראות אותו יותר מדקה ברצף, אני פשוט מרגישה דחף רציני להעביר אבל השיר
אותי הקליפ מחרפן >< אין לי מושג למה, הוא לא כזה נורא.. אבל אני אף פעם לא מצליחה לראות אותו יותר מדקה ברצף, אני פשוט מרגישה דחף רציני להעביר אבל השיר
M Michalush MI New member 10/7/07 #43 ../images/Emo216.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני.. הוא פשוט נמשך..ונמשך..ונמשך..עד שמיחלים שהילדה ההיא תרוץ בסוף(נו בסוף הקליפ). השיר חביב:]
../images/Emo216.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני.. הוא פשוט נמשך..ונמשך..ונמשך..עד שמיחלים שהילדה ההיא תרוץ בסוף(נו בסוף הקליפ). השיר חביב:]
F FallOutGirl New member 10/7/07 #39 ../images/Emo80.gif Arctic Monkeys - Fake Teals Of San..... /m\ יאאאאאא אין כמו לקום בבוקר - לפתוח MTV2 - ושבדיוק יתחיל ארקטיק מונקיז חחחחחח אוך. עכשיו צריך להתארגן ולצאת להגר אבא לוקח ויש פקקים חחחחח
../images/Emo80.gif Arctic Monkeys - Fake Teals Of San..... /m\ יאאאאאא אין כמו לקום בבוקר - לפתוח MTV2 - ושבדיוק יתחיל ארקטיק מונקיז חחחחחח אוך. עכשיו צריך להתארגן ולצאת להגר אבא לוקח ויש פקקים חחחחח