סדנאות להורות - מה דעתכן?

פלגיה

New member
אני עברתי סדנת הורות בבית

כל מה שאני יודעת - זה מה שאמא שלי עשתה כשהייתי ילדה (או כשהאחים שלי היו קטנים), ומה שהילדים שלי לימדו אותי. כמובן - חושבת המון, קוראת הרבה (מכל הספרים. עם חלק מסכימה ועם חלק לא) ומתייעצת בפורומים, גם חינוך לגיל הרך, וגם זה החדש שפתחתי להורים לילדים גדולים יותר "חינוך לילדים ונוער".

בימבילי

New member
אני התחברתי במיוחד לכותבות

הספר "איך לדבר" ואם הייתי צריכה לבחור סדנא, הייתי רוצה ללכת לסדנא שהן מעבירות. בנתיים אני קוראת הרבה ומקווה לטוב. בכל מקרה - ביני ובין בן זוגי אין מחלוקות מהותיות שקשורות לחינוך, יש לנו את אותה השקפה ומכיוון שהוא קורא את מה שאני המלצתי לו - אנחנו מתואמים להפליא...

מעיןבר

New member
לנו אין סדנאות

אנחנו פשוט מדברים על זה. אנחנו כל הזמן דנים, מתלבטים מנתחים את מה שאנחנו עושים ביחד. לפעמים מעירים האחד לשני בעדינות אם נראה לנו שהגבנו באופן נוקשה/רך מדי. אבל היות שיש לנו לשמחתינו דיעה מגובשת דומה מאוד, אנחנו כמעט תמיד מציגים חזית אחידה. היחידה שאני שומעת ממנה היערות לפעמים זו אמא שלי ואני נותנת להן לחלוף לי מעל הראש - יש לנו דגשים שונים לגמרי באורח החיים (לאו דווקא החינוך - היא פשוט חולת ניקיון ואני לא אז קשה לה עם הבלגאן והלכלוך שנלווה לילדה קטנה
) ואני ממש לא מתרגשת ממנה
.

מעיןבר

New member
אגב, זה לא שיש לנו מונופול על הידע

אנחנו עדיין לומדים תוך כדי ריצה (ואני מניחה שזה ימשיך לקרות עד סוף חיינו) אבל לשמחתינו אין לנו כמעט חילוקי דיעות בתחום.

עמית@

New member
גם אנחנו, אבל מודה שלפעמים יש

לנו נושאים (בעצם, רק אחד..) שאנחנו "לא יכולים להם" ואז הדיונים מתלהטים.

אנחנו ברוב הדברים מסכימים

ובמה שלא.............. . . . . . . . . . . . . . . אני מחליטה
, . . . . סתם סתם... בדברים שאנחנו לא מסכימים אנחנו מתווכחים עד שמגיעים להסכמה או שאחד מאיתנו מוותר.

למעלה