דבי ממש ריגשת אותי עם הסדנא המצולמת, איזו השקעה ונתינה! אני משתתפת סמויה ויותר קוראת משוגעת על התחום וחולמת להיות שם יום אחד... למדתי אצל מריה ובחולון ואז ב4 שנים נולדו לי שלושה ילדים ובנתיים קריירת בובנאות בקיפאון...הקטן בן 4 חודשים... הצילומים ממש גרמו לי לגרד העשייה באצבעות תודה ושוב תודה
מכל ה../images/Emo23.gif ....................../images/Emo24.gif
לכל תקופה בחיים יש את הזמן שלו....לי יש ארבעה ילדים וכשכולם היו"פצלוחים" היו לי תקופות יבשות בתחום היצירה,היום הכל מתפרץ החוצה והתענוג שלי לשתף אתכם ואשמח גם לקבל ביקורת בונה
שאלוהים רק יתן לי את הסבלנות, האוזלת ממני עם השנים, לשבת וליישם..... טוב, אם הוא לא יתן לי, תמיד אוכל להזמין בובות מאלו שהוא לא גוזל מהם את הסבלנות הזאת! איזה מזל!
תודה על קבלת הפנים למטה .. .. . . טוב, אז אני ממש מבסוטה מהסדנה שעשית לנו רק אני לא רואה את התמונוווווווות, אוף, - זה בעיה במחשב שלי? לא מבינה בזה יש איזה שלוש תמונות וזהו.... ההסברים מצוינים אבל אני כל כך זקוקה לתמונות . . . . ושאלה- איפה אפשר לרכוש ספוגים שונים?.
ממש מלמד ומחדד דברים!! תודה רבה על ההשקעה והשיתוף!! אין כמוך יש מצב שתוכלי לעשות לו צילום מקרוב של העיניים? כי זה המקום שאני תמיד מסתבכת איתו ואיכשהו הן אף פעם לא יוצאות לי אותו הדבר, אפילו שאני עושה את שתיהן בשלבים ביחד כמו שצריך...במיוחד בצביעה. אז יוצא "אומנתי" אבל מעצבן אותי שזה לא מושלם.. תוכלי להרחיב לי קצת על העיניים? אפילו על בחירת הצבעים? הגדלים של כמה להשאיר לאישון? כמה מסביב? העפעף וכו'?
עכשיו גם חברינו החדשים בפורום יבינו למה אני קורא לך המלכה האם ( כל האחרים כבר יודעים ומסכימים איתי מזמן ) תודה על סדנא מושקעת, ברורה ומצולמת שלב אחר שלב ועל כך שהחלטת לצ'פר אותנו גם בבונוס מסכת קוף!!! מיסרי בשמי ובשם כולנו תודה ענקית לכל המשפחה שעזרה...לאיציק שדאג לתת לך שקט לעבוד וביצע את מטלותייך האחרות, לגיס שהציל אותנו ועל הדרך הפך אותך לגאון מחשבים ותוכנות ובעיקר לקטנצ'יק שלך שהסכים לשמש כדוגמן למסכת הקופיף ( למרות יופיה של המסכה אני מעדיף אותו כמו שהוא בטיבעי ) המון הערכה וסליחה על הסבל והעצבים שליוו את תהליך העלאתו ( דבי כתבה ודיברה איתי בשלושת הימים האחרונים בלי סוף בניסיונות לפתור את הבעיות הטכניות...אתמול לפנות ערב כשירדתי מתנשף כולי מהבמה להפסקה בסיום המערכה הראשונה כבר חיכתה לי הודעה נוספת ממנה... ) ובעיקר תודה על קופיף שאני בספק אם הקופים בג'ונגל יקבלו אותו בברכה מרוב קינאה ביופיו!!!!! * הערה היחידה שיש לי היא שאני ניגש לדבר עם אלוהים ולבקש ממנו שיוסיף עוד איזה שעתיים - שלוש ליממה...ברור לי שרק אנחנו נרוויח מזה
המסיכה מקסימה ,יש לך גזרה בגודל רגיל? מחכה בקוצר רוח לביצה. תודה רבה על ההשקעה ותודה לדודי על הניהול המוצלח של הפורום הכי הכי . וואו איך הפורום התעורר מאז שאתה המנהל.
מחמם את הלב לקרוא מה שכתבת, כייף לשמוע שאתה אוהב את מה שקורה בו ומעל לכל לדעת שיש אנשים מלאי פירגון כמוך
אז בשמי ובשם דבי הרב גונית והמעלפת תודה ענקייייייייית לך!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אכן באמת הפורום הכי הכי עם החברים הכי הכי וגם אתה שאיתנו הכי הכי יחד אני יודע שכולנו עוד נעורר אותו עוד יותר ונעשה הרבה " רעש " שבוע טוב, מוצלח ומלא ביצירה, אור, שמחה ואהבה גדולה שלך תמיד: דודי