סדנא לבניית קוף

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתודה לכם.

וואו אם כזה פירגון אני מכינה כל יום סדנא כדי שזנב הטווס שהתרומם מאחוריי לא יסגר...... תודה לכם על הפירגון...לחגית,פיולה,ענבר,נועלין, דודי ,עומרי ,מאור "נמשי כפרה עליק"
ולאילנננננננננננה שנכנסה לבקר אותנו...הסבתא הכי מקסימה בעולם.... הנה האתר שלה: http://www.hagigat-gan.com/ דודינקה תודה על כל המילים והעזרה בשעות לא שעות .......
נפגש בסדנא הבאה הנה תמונה ראשונה.......................

אופס שכחתי את ליאור קסם חממה......

תשובה על הספוגים קיבלת מחגית ...קדימה חפשי מרפדיות בסביבתך וספרי מה עלה בחכתך....

shir300

New member
תודה רבה!!

את חרוצה ומדהימה! ההוראות והתמונות כל כך ברורות ומלמדות במדויק... כמה שלבים... המון עבודה. המסיכה היא יופי של רעיון לקראת פורים... תודה גדולה גדולה!

היי עומר שובב שמת לב לביצה שמגולפת מקל קר....

ובכן בדרום ת"א מריה קונה קל קרים בגושים גדולים .....אני אשאל אותה ביום א'. כשבקרתם אותי בגג יש לי פינה לכל הספוגים ו"השטויות" שאני אוספת בדרכים ובאזורי תעשיה..... לדנה [בתי] היה שרפרף בחדר , יום אחד נמאס לה ממנו והיא זרקה אותו.......הסקרנות שלי לגבי התוכן שלו השתלמה לי.....חתכתי את הסקאי [בד דמוי עור] ומתחת לדיקט ולספוג הסתתר לו ריבוע גדול של קל קר ,למעשה כל השרפרף היה עשוי מקלקר ספוג דק ושני דיקטים. הרווחתי.
הביצה נוצרה ממנו.

גליתוי

New member
../images/Emo140.gifדבי יקרה

איזה יופי של סדנא! כל הכבוד על ההשקעעה והרצינות! בקרוב אצלנו קופיפים קטנים.
גלית

וואו איזו סדנא מושקעת

כרגע לא אכין - אני עדיין מרגישה בוסר לגבי המון מושגים שם אבל זה בהחלט מדגדג באצבעות. תודה דבי את מיוחדת!!

למעלה