סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים

../images/Emo203.gifסופ"ש נעים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רינת פלג אמיר, גרפולוגית ומנתחת ציורים, תתארח ביום ראשון בשעה 10:00 בפורום למען ועם מצפון וד דרום. הגולשים מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות וציורים, שלהם ושל ילדיהם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1600&msgid=82746478
רוצים לזגות בסינגל של קרן פלס
בשבוע הבא יצא סינגל חדש לקרן בשם "שמעון השכן" ואתם יכולים לקבל אותו. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1575&msgid=82789306
לבקשת גורמים בצה"ל ולמעו לביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים.

סהרסושי

New member
נצל"ש

יואוו!! כמה זמן לא הייתי פה!! טוף אז לעניינינו! הצ'אט! מישהו בכלל מתחבר? טוף אז אני בעד לשנות יום ושעה {רצוי יותר מוקדם}!! מי בעד?

sacrament

New member
נצל"ש-היה בלאקאדר בBBC פריים

איך שנגמר האוס העברתי ערוצים בייאוש... ופתאום...אני רואה את יו לורי...וקולטת שזו העונה השלישית של בלאק אדר...היה מבדר! איזה חמוד הוא עם הפיאה!

Hieros Gamos

New member
בדיוק באתי לכתוב את זה.

בשידור כרגע זה שני הפרקים האחרונים. מי שרוצה, כל העונה (ככככללל ה6 פרקים) משודרת ברצף בBBC פריים החל מ2 בלילה

lovely max

New member
בפעם הבאה התראה מראש.

"עלילות הפתן השחור 3" נשמע כמו עלילות טרזן או משהו, ברפרוף על התוכניות בעיתון. אנא, בפעם הבאה, מכתב רשום 30 יום מראש, פלוס הודעה טלפונית ביום המיועד, פלוס הגעה אישית חמש דקות לפני, יתקבלו בברכה, תודה.

סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים

במסגרת שיתוף הפעולה בין ת.ל.מ. ותפוז, גולשי תפוז מוזמנים לסדנא בנושא : התמודדות עם פחדים ולחצים- חינם בת.ל.מ. מרכז ההכשרה וההשתלמויות של ת.ל.מ. מציע סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים בת"א חינם. מפגש חווייתי דרך תנועה, סיפור ויצירה שנותן מקום לחושך וגם לאור, בהנחיית מנחים ומטפלים מקצועיים. המפגש מיועד לתושבי הצפון הנמצאים במרכז ולכל מי שהנושא מעסיק אותו. יום ג´ 17:00 אחה"צ בחוף קולוני, ליד מלון מנדרין הרשמה מוקדמת חובה בטלפון 03-6995897. (ייתכנו שינויים במיקום הסדנא)

Hieros Gamos

New member
עובדה מעניינת-

לגל אין חיים ולכן היא עשה 108 אייקונים של No Reason (תשע אנימציות) ועוד 24 של A bit of fry and laurie (חמש אנימציות)
אי לכך ובהתאם לזאת, מי שרוצה לראות ולא אכפת לו מספוילרים או שזה פשוט כבר לא ספוילרים בשבילו, זה במקום הרגיל...

neurotica

New member
אני כבר קוראת קבועה אצלך

אפילו עשיתי מנוי לבלוג ^^ you're fun.

Hieros Gamos

New member
*מרגישה מיוחדת*

מגניב לי, אנשים תכלס קוראים את השטויות שאני כותבת שם?

Benjamin Turner

New member
אני שונאת אמריקאים בלי שום קשר

אך מוכנה להישבע אהבה ואמונים נצחיים לכל אחד ואחד מהם אם מישהו מהם יעלה את התכנית לרשת... אני כל כך אבל כל כך כל כך רוצה לראות את זה... אגב
, הגיע במקרה?

Benjamin Turner

New member
inside the actors studio

זו תכנית שמארחת שחקנים לשיחה סמי-מקצועית כשהקהל הוא סטודנטים למשחק, אאל"ט. אצלנו היא משודרת בערוץ 8. יו התארח בה אתמול.

למעלה