סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים

neurotica

New member
זה בטוח יופץ..

אל תזלזלו ביכולות של האמריקקים להעלות הכל לאיטנרנט.

Hieros Gamos

New member
אני לא מזלזלת, אם אני אזלזל ביכולת

שלהם, מי יעלה לי האוס, GG, NCIS, GA...
אבל אני רוצה לראות אתזה עכשיווווווו ואין את זה

Benjamin Turner

New member
ייייייישששששש!!! תותחית!!!

(וכמובן תותח גם מי שהעלה את זה לרשת) רק עוד שבע שעות וארבעים ותשע דקות!
(בתקווה שהאינטרנט לא יקרוס באמצע)

Benjamin Turner

New member
טוב, זה לא הולך. זה מתחיל להוריד,

ואז אחרי איזה חצי שעה נותן הודעת שגיאה של session timed out. יש קישור אחר? או אולי, אפשר במקום ABOF&L? ראית כבר? איך זה? עונה על הציפיות? אוף עם הרשת אצל ההורים שלי!

Benjamin Turner

New member
יששש! כרגע ראיתי. משעשע ביותר, וגם

מדכא משהו, למען האמת. איכשהו נראה לי שיו ממציא את עצמו כל פעם מחדש בראיונות. הוא כאילו חושף כל פעם איזושהי זווית של אישיותו והופך אותה למרכז הראיון, וכך הוא יוצא פעם מין super cool dude ופעם איזה אנגלי חנוק שאמא שלו שנאה אותו, שאף אחד לא אוהב, דכאוני קלינית, אוהב לסבול וכו' וגו'. אם הבנתי נכון, נזרקה שם פיסת רכילות עסיסית (נרמז מאד בעקיפין שהוא התחתן עם ג'ו כי היא נכנסה להריון עם צ'ארלי, מה שמתאים גם מבחינת הגיל של צ'ארלי ומספר שנות הנישואין של יו, לא?) ו... טל (אם את קוראת), את יודעת אולי מה היחס של רוברט ליו? כי יו אמר על רוברט שהוא absolute and pure delight ואז אמר שהוא חושב שרוברט לא היה אומר זאת עליו אלא היה מוציא אותו (את יו) אידיוט. הוא גם אמר (כמו שגל כבר ציינה) שהוא מוכן למערכת יחסים של האוס/וילסון, אבל הוא לא יודע איך רוברט יגיב

lovely max

New member
איך ראית?

איך הצלחתם לראות? האם מישהו יעזור לי? ואולי הוא לא משחק תפקידים שונים בראיונות, אולי זה לפי מצבי רוח

Benjamin Turner

New member
באיזשהו שלב (נסיון רביעי לאחר שלושה

נסיונות כושלים) הקישור התחיל לרדת במהירות של 100KB, ואז תוך 50 דקות הקובץ היה אצלי על המחשב. אם זה לגמרי לא הולך ואת מאוד רוצה לראות את התכנית, שלחי לי את כתובתך במסר ואני אצרוב ואשלח לך בדואר (כי הבנתי שהאתרים הראשיים של יו לא מתכוונים להעלות את הקובץ). ולא התכוונתי שהוא עושה זאת בכוונה... פשוט כך יוצא, לא יודעת למה.

lovely max

New member
הצלחתי

אבל תודה יקירתי על הרצון הטוב! איזה מותק, יו שלנו, הא? היו שם קטעים מאד אישיים ואינטנסיביים, כשחשבתי שעברנו את הקטע ההיסטורי על המשפחה שלו ופרסונאל סטאף וסוף סוף הגענו למשחק שלו לעזאזל, הגיע באמצע שום מקום, "זה נכון שאמא שלך שנאה אותך לפני שנפטרה יו?" הייתי מחטיפה לו בוקס. לורי ניסה לא לדמוע מול כל האנשים בקהל. אחחח שנאתי את ג'יימס ליפטון. ומצד שני הוא חייך כל כך הרבה, זה היה כיף. אהבתי איך שהוא הסתדר לאורך השאלות, ואני מדמיינת שבשביל אנשים שלא ראו אותו בשום דבר אחר חוץ מהאוס זו היתה שעה של הלם אחרי הלם. "רגע הוא בריטי?" "הוא האבא המעצבן מסטיוארט ליטל??" "הוא החוטף כלבלבים המטורף מ101 דלמטים?!" "הוא ...ה...נסיך המפודר עם הפאה הבלונדינית????" וכן, הבנתי מה שאת הבנת לגבי נסיבות החתונה שלו. לא כ"כ הבנתי למה הוא נידב את זה. אבל אוקיי. אני חושבת שהוא מהווה אינספירציה כלשהי להזדמנות שניה בחיים.

Benjamin Turner

New member
טוב, הוא לא שאל אם אמא שלו שנאה

אותו לפני שהיא נפטרה, אלא רק אם הם היו קרובים בשנותיה האחרונות. לדעתי דווקא ענין הבכי כשהיא נפטרה היה לחלוטין לא לענין (מאוד בלתי ראוי לדעתי לשאול אדם אם הוא התאבל על אובדן אמו. it goes without saying), ונדמה לי ששם יו באמת היה באופן אירוני על סף דמעות. גם ענין הדכאון הקליני היה די בלתי יאה, אם כי יו בכל זאת הצליח להוציא צחוקים מהקהל לגבי זה. מענין אם הוא מטופל בתרופות אנטי-דכאוניות. השיחה באמת היתה קצת חודרנית, אולם חשבתי שבעיקרון האורחים מספקים רקע לתכנית, וליפטון שואל אותם לגבי הרקע הזה. זה לא כך? כלומר, את לא חושבת שיו העלה את הנושאים הללו בעצמו עם התחקירנים של ליפטון? האמת שזו הפעם הראשונה שאני שומעת את יו מדבר על אמא שלו (לרוב הוא מדבר על אביו, ובגאווה עצומה). לגבי 101 דלמטים, גם אני לא ידעתי, וגם כשהעלו את התמונה על המסך לא ממש זיהיתי אותו. הוא מאוד ורסטילי, אין ספק. הזדמנות שניה מאיזו בחינה? ענין הספורט והמונו? ענין הסרטים הכושלים/תפקידים קטנים והאוס? עבורי אישית הוא בעיקר מהווה אינספירציה לחזור לנגן, והאוס-אינספירציה ללמוד (טוב, בערך
).

lovely max

New member
ורסטילי אינדיד

את סטודנטית לרפואה? הייתי רוצה באמת לשמוע יותר על השיטות שלו ועל איך הוא מצליח לשחק את הדמויות המגוונות האלה,ולהיכנס לדמות, מאשר סשן פסיכולוגי שכזה. עוד לא ראיתי ראיון כל כך אישי,מאף אחד, ואני לא יכולה לדמיין את עצמי עומדת במשהו כזה על במה כזאת. אבל שיעשה מה שטוב לו.

lovely max

New member
זה

מסובך מדי למילים. קשור לשינוי, כמעט מטמורפוזה, שאדם יכול לעבור. שאפשר להתגבר מעבר לדברים שעברו עליך בחיים. להיות his own man. ושאף פעם לא מאוחר.

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif עכשיו קראתי את זה

הם באמת חברים טובים מחוץ לסט חחח אבל אין לי מושג מה ייקרה עם המערכת יחסים המוזרה הזאת
הם מבלים הרבה ביחד

למעלה