אנא עשו גם לנו סדנא עם רונית. אני מוכנה לארח בביתי הרבה בנות. כמובן שהוצאות נסיעה עלינו. רונית גם יכולה להשאר ללון אצלי וכך גם בנות המגיעות מרחוק יש מספיק מקום לכולן.
נימת הדברים כאילו יש כאן התנהגות לא הוגנת לדעתי אינה במקומה. אפשר לבקש את רונית להגיע למקומות נוספים בארץ אם היא יכולה ומוכנה אבל כאן עניין של פייר או לא פייר. רונית מקדישה ממרצה ומזמנה ללא תמורה רק מתוך נתינה וחברות ועל כך מגיעות לה תודות רבות ולא ניגון על המצפון.
sara יקירתי לא זו כוונתנו . . . ברי לנו שרונית עושה זאת בהתנדבות ומעריכות זאת מאד. . . אך מה לעשות וכל הסדנאות מתקיימות בצפון כי המוכשרות ביותר הן צפוניות. . .כפי ששרון אמיר היקרה כתבה לי פעם שהמפעלים הכימיקליים יוצרים את המוכשרות שבפימו. . . וזה לא קל לנו להצפין לכל סדנא. . .
להצפין. תאמיני לי שבפעמים שעשיתי זאת, נסחבתי ברכבת, אוטובוסים ומוניות וזה אכן היה לא קל (אבל שווה כל מאמץ!!!!). אבל כמו שאמרתי, לגיטימי לבקש בצורה מנומסת ובוגרת. מה שלא לגיטימי זה "לנגן על המצפון" עם מילים כמו לא פייר או טענות על קיפוח של איזורים אחרים בארץ. סליחה אם הרגזתי מישהו.
אני בטוחה שאף אחת מהבנות כאן לא התכוונה לומר ש"אנחנו לא בסדר"...על כך שלא מארגנות סדנאות במרכז. באופן טבעי גם הדרומיות רוצות וזה לגיטימי לחלוטין. אני מסכימה עם כך שהפעלת לחץ על רונית הוא מיותר- חברים: רונית בחרה להעביר סדנא בהתנדבות וזה אקט בכלל לא טריוויאלי ומאוד מוערך על ידינו. במידה והיא תהיה מעוניינת להעביר סדנא נוספת באיזור אחר- זה נתון לשיקולה בלבד. אנחנו כולנו נאמר תודה לרונית ומי שחשוב לה בעתיד להיות בסדנא כזו או אחרת תעשה את השיקולים שלה אם היא מוכנה ליסוע גם למקומות מרוחקים, או לא... באופן אישי אני יכולה לומר שבעבר אני השתתפתי בסדנת נגצים במודיעין (ומחיפה למודיעין זה לא שעה נסיעה...) ואצלי בחיפה- השתתפו בסדנאות בנות שהגיעו מתל-אביב, ירושלים ואפילו שדה בוקר!!! אם יהיו מתנדבים נוספים באזור המרכז שיהיו מוכנים להעביר סדנאות- כולנו נהנה, עד אז נחכה בסבלנות או שניסע למרחקים
1 אתי רז 2 שרון+נעמה 3. איריס מישלי 4.HOCH 5.מחייכת 6.כבשה2000 7 רוני גור 8 אוסף פרטי 9 אפרתים אם למישהי לא מסתדר להגיע נא להודיע לי בבקשה- רשימת ההמתנה ארוכה מאד