סדנא מצולמת-קדירת אוסובוקו ירקות וניוקי

bigjack

New member
סדנא מצולמת-קדירת אוסובוקו ירקות וניוקי

לפתיחת הפורום אני מביא לכם מתכון חדש שהכנתי אתמול הבשר יצא רך וטעים ואפילו הגיברת הבררנית התענגה על התבשיל. קדירת אוסובוקו ירקות וניוקי BIGJACK מצרכים: 1.5 קג' נתחי אוסובוקו (אני השתמשתי בבשר לבן) 1 קג' כנפי עוף נקיות וחצויות ללא השפיץ (לא חובה.....אני אוהב) 50 גר' שומן כבש חתוך לקוביות קטנות 200 גר' בשר שפונדרה 2 בצל גדול חתוך לרצועות 2 גזר חתוך לקוביות או "גפרורים" 4 קישואים חתוכים לקוביות 6-8 שיני שום קצוצות גס חצי שקית אפונה קפואה (אני משתמש בעדינה) 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות חופן כוסברה קצוצה 2 כפות חוואייג' למרק 1 כף קינמון 1 כף פלפל שחור גרוס או טחון מעט שבבי צ'ילי 1 כף פלפלצ'ומה טריפוליטאית או פפריקה חריפה מלח לפי הטעם מעט שמן זית 1 חבילה ניוקי קפוא או טרי ההכנה: מאדים בסיר גדול שעמיד לתנור בצל, גזר, קישואים, שום ושומן כבש במעט שמן זית, מוסיפים את חלקי הבשר והעוף וממשיכים לבשל כ-15 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים ומערבבים טוב, מוסיפים את הכוסברה, מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי, מערבבים ומביאים לרתיחה, מכניסים את הסיר מכוסה לתנור ב-200 מעלות לשעה , מוסיפים את הניוקי ומכסים אותו בנוזלים ומבשלים עוד שעה בתנור, מורידים את הטמפ' ל-120 מעלות ופותחים מעט את המכסה של הסיר, ממשיכים לבשל עוד חצי שעה. מגישים עם אורז לבן.

bigjack

New member
מוסיפים מים רותחים לכיסוי מביאים לרתיחה

ומכניסים מכוסה לתנור

bigjack

New member
לתבשילים כאלו בדיוק נועד המזגן

ככה גם בקיץ אפשר להנות

ninga 3

New member
../images/Emo140.gifניראה נפלא, גורם למיצי הקיבה לפעול...חחח

שיהיה המון בהצלחה.

clcl

New member
לא'כפת לי שחם... רוצה ביס...../images/Emo80.gif

עשית לי כזה חשק.... אולי לא אתאפק... 10 דקות מ"טיב טעם"...... צריכה לעמוד בפיתוי או פשוט ל
לשם

למעלה