סדנא מצולמת-קדירת אוסובוקו ירקות וניוקי

bigjack

New member
לא כדאי להתאפק../images/Emo9.gif עדיף ל../images/Emo160.gifלשם

תאמיני לי שזה כלום עבודה והטעם................גן עדן
אם הגיברת אוכלת מזה כבר יום שני ברציפות זה אומר דרשייני
 

clcl

New member
אגש לשם על הבוקר... בשעת הפתיחה...

מכיוון שהיום יום חמישי מ פ ו צ ץ שם בד"כ ומגרש החנייה הענק מלא ובחום הזה.... לא בא לי לקלקל את ההנאה שבדרך... להכנת מטעם זה... ב"הליכה".... ואני באמת גרה ממש במרחק 2 רמזורים פנים עירוניים משם..... אגב, יש לי ניוקי כבר מוכנים, שאני הכנתי, בהקפאה..... אני מניחה שאני יכולה להוסיפם בהתאם!?
 

bigjack

New member
יכולה להשתמש בהם בהחלט

אני פשוט מתעצל להכין ניוקי אבל באמת הגיע הזמן שאתחיל כי זה כלום עבודה אני אוהב את הניוקי בתבשילים עתירי הרוטב כי זה מזכיר את הבצקניות בתבשילי הגולש של פעם הניוקי סופג את הרוטב ונשאר עסיסי וטעים. אשמח לשמוע תגובות אם תכיני את זה
ובהצלחה מחר בטיב טעם באמת עמוס שם מאד לקראת סוף השבוע...בפעם האחרונה הייתי שם בשבת בבוקר ולקח לי שעתיים עד שיצאתי משם
מזל שהגיברת היתה שם כדי ל"גרד" אותי מהדלפקים ולנגב לי את הריר
אוהב שופינג קולינרי במקומות כאלו
 

clcl

New member
../images/Emo6.gif כשפתחו את החנות הסתובבנו שם 4 שעות!!!

בלי יכולת להתנתק... ובעקבות סיבוב זה פעמיים בשבוע רק "לשטוף את העיניים"... וכרטיס האשראי עבר הרבה גיהוצים ....
... אבל אין מה לאמר... ממש תערוכה... אוהבת לקנות שם והכי כייף שלא חייבת למלא את הפריזר... ולקנות במקום מבלי הצורך להקפיא.... אבל נראה לך שהתא ההקפאה לא מפוצץ....
...... מתי בן-זוגי מאושר???? בסוד אגלה... כשמקרר ריק... אז הוא כנראה ממש שבוז
 

bigjack

New member
ככה בדיוק זה אצלי

בנוסף לפריזר קניתי דיפ פריזר קטן שהמקרר יוכל קצת לנשום אחרי הקניות. אבל יצא שעכשיו שניהם תמיד מפוצצים
 
bigjack

בהצלחה בפורום החדש. ושאלה, ראיתי אתמול תאגין מפורצלאן , יש לך מושג אם משתווה למקורי? ושאלה נוספת, היכן ניתן להשיג מעים של פרה או עגל טריים למילוי, פעם היה אצל פרידי בשוק, לאחרונה לא מצליחה למצוא. אם לא, אולי גרונות של הודו או תרנגולות? תודה אתי
 

bigjack

New member
תודה אתי ../images/Emo39.gif בקשר לטאג'ין

אני לא מכיר כזה מפורצלן אבל לא חושב שזה ישנה בהרבה את הטעם. קדירה טובה תצליח בכל סיר או כלי אחר לתנור.....הרי במקור את הטאג'ינים היו מכניסים במרוקו למדורות שמשמשות לחימום הטאבון בחצר המאפייה....ואנחנו אופים בתנור ביתי
לגבי מעיים וחלקי פנים מיוחדים אני מאמין שהשווקים כמו התקווה והכרמל עדיין המקומות הכי טובים לזה רק צריך לברר. ובעידן האינטרנט הכי פשוט לחפש קצבייה בגוגל ולהתקשר לשאול אם יש ואם יכולים להשיג. לגבי גרונות הודו ועוף אפשר בכל קצבייה רגילה או ברשתות השיווק, אני קונה בחורף המון למרקים בחצי חינם.
 
תודה לתשובה, אז כך,

בשנותי הוותיקות בנושא אוכל(-: וקרניבוריה בפרט(-: קשה מאוד להשיג היום בשווקים בהם אני מטיילת הכרמל התקווה פתח תקווה ואחרים כולל רמלה, הקצביות שאני קונה בהן לא מעוניינים להחזיק מטעמים "ויטרינאריים". אולי מי מהגולשים ידע . גם להשיג נתח קצבים צריך היום להיות חבר קרוב של (-: כמו להשיג זנב שור(-: אני גרה בתל-אביב רתוקה לכסא גלגלים, ובכל זאת מתרוצצת. גם אצל חינאווי לא מצאתי, כל רעיון או מידע יתקבלו בברכה. לגבי טאגין, נתקלתי במקרה, מקורי, יש לי בבית. עלה כהוגן, ובהחלט אפשר לבשל בישול ארוך בסיר עם מכסה הפוך מחורר שהיו פעם בתחתית הסיר. כך לא נדבק(-: פשוט המחיר היה טוב וחשבתי לרכוש מתנה למי שאין בלי להכנס להוצאות מיותרות. אין סיבה שפורצלן לא יעשה את העבודה. בתנאי שיהיה בטמפרטורה נמוכה עד 175 מעלות עם זכרוני טוב. אחרת עשוי להסדק. שאלתי כי להוציא מיותר, אין לי. שיהיה בהצלחה בפורום, ובטוח נפגש כאן ושם. מוזמן לבלוגיה הקטנה שלי. בהצלחה אתי
 

bigjack

New member
אני אנסה לברר לך לגבי זה

יש לנו בפורום את אייל מ"כצל'ה" ואוכל לשאול אותו. לי יש בבית כלי קרמיקה (אלו עם הציפוי המבריק) ואני מחמם בהם אוכל בתנור באופן קבוע על 200 מעלות והם מעולם לא נסדקו.
 
זנב שור , מעיים ?

זנב שור יש הרבה מקומות שמחזיקים, קצבים בשווקים וגם קצביות טובות (כולל אצלנו). לגבי מעיים נקיות קשה מאוד להשיג אותן כעת , אולי בקצביות בשוק. לפעמים ניתן להשיג מעיים סינטטיות בקצביות שיש להן קשרים עם מפעלי מזון .גם אנחנו משיגים אותן לעיתים ללקוחות טובים. גם מעיים כבש ומעיים חזיר אפשר להשיג במפעלי נקניקים למינהם בהצלחה איל
 
איל, כצלה ,תודה רבה לתשובתך

זו הסיבה ששאלתי, לא רוצה סינטטי. ולא מצליחה להשיג גם בשווקים גם בתוכנית ל' גם ברמת אביב. במקומות הטובים (-: חיוך. גם ב-"מזרע" היו ימים(-: לא מתיאשת. בסוף אצליח להשיג. היכן הימים שהיינו מכינים מרק מרגלי תרנגולות, רגל קרושה ועוד. רגלים מצליחה להשיג לפעמים בכרמל . אבל קשה. בסימטאות הקטנות. ואם לא תהיה ברירה מאלתרים מעור של תרנגולת שתופרים עם מחט חייטים עגולה(-: שמחה לראותך כאן. תודה אתי
 

liri לירי

New member
וווואאאאאאאאאאווויוואהה

איזו מנה מאלפת וסדנא מדהימה.
צחי על הסדנא. חבל שאני רואה אותה אחרי הקניות אבל, אאמץ את המתכון. והכי הכי כייפי זו הסדנא המצורפת.
 
למעלה