תודה לתשובה, אז כך,
בשנותי הוותיקות בנושא אוכל(-: וקרניבוריה בפרט(-: קשה מאוד להשיג היום בשווקים בהם אני מטיילת הכרמל התקווה פתח תקווה ואחרים כולל רמלה, הקצביות שאני קונה בהן לא מעוניינים להחזיק מטעמים "ויטרינאריים". אולי מי מהגולשים ידע . גם להשיג נתח קצבים צריך היום להיות חבר קרוב של (-: כמו להשיג זנב שור(-: אני גרה בתל-אביב רתוקה לכסא גלגלים, ובכל זאת מתרוצצת. גם אצל חינאווי לא מצאתי, כל רעיון או מידע יתקבלו בברכה. לגבי טאגין, נתקלתי במקרה, מקורי, יש לי בבית. עלה כהוגן, ובהחלט אפשר לבשל בישול ארוך בסיר עם מכסה הפוך מחורר שהיו פעם בתחתית הסיר. כך לא נדבק(-: פשוט המחיר היה טוב וחשבתי לרכוש מתנה למי שאין בלי להכנס להוצאות מיותרות. אין סיבה שפורצלן לא יעשה את העבודה. בתנאי שיהיה בטמפרטורה נמוכה עד 175 מעלות עם זכרוני טוב. אחרת עשוי להסדק. שאלתי כי להוציא מיותר, אין לי. שיהיה בהצלחה בפורום, ובטוח נפגש כאן ושם. מוזמן לבלוגיה הקטנה שלי. בהצלחה אתי