סדנא שהכנתי לעתיד הרחוק -אני מבקשת להיות

סדנא שהכנתי לעתיד הרחוק -אני מבקשת להיות

האחרונה בתור, יש לי הרבה סבלנות -אני מוכנה לחכות אפילו עד שנה הבאה עם כל הסדנאות שיעלו פה לפני שיגיע תורי בובונת קטנה ליבוד רטוב וליבוד יבש

shukpuck

New member
אה... סליחה!

בפרופיל יש פנים... תבילירות (תביאי לראות) את הפנים מקדימה! נראה לי שהן מוסיפות מאד! מקסימה!

יפה לך מאוד-תשומת לב כזאת! היו לה פנים

כשצילמתי אותה וכבר אין לה מפני שפרמתי אותם היא נהייתה כל כך שונה שממש לא מצאה חן בעיני כל אחד, בבוא העת, יחליט אם לרקום תווי פנים לבובתו או לא אז אני לא יכולה לבילךלירות

ולאמונה-תיקון סרוג מהסדנא החמודה שנתת

סרגתי אותו בנסיעה וחשבתי שאני זוכרת את ההוראות בע"פ, כשראיתי את התוצאה הבנתי שזכרוני לא ממש עשה את תפקידו בנאמנות וחלו שינויין קטנים מהמקור השתמשתי בחוט מחליף צבעים

סמדר ר

New member
אין לי לצערי דיגיטלית.....

מקווה לרכוש במהרה בימנו, אמן ...... אבל בזכות השקיקים המקסימים האלה זכיתי להכיר את EMUNA ....... איזה כיף לי!

e m u n a

New member
../images/Emo13.gif באמת כיף

סמדר בהזדמנות ראשונה אני עוברת אצלך עם הדיגיטלית. (היום הייתי קרובה אבל נורא מיהרתי לחזור) ואורית, איזה יופי! גם החוט מקסים.

סמדר ר

New member
תודה! אפשר לפתות אותך בעוגיות רחת לוקום, עוגת

טורט עם וודקה לימון ומיץ תפוחים ????? חחחחח

e m u n a

New member
רק באורז אפשר לקנות אותי ../images/Emo98.gif

בפני כל המתוקים והבצקים והאלכוהולים אני עומדת בגבורה (מכורה בגמילה
) אבל תעשי טובה אל תכיני אורז כשאני בסביבה!

סמדר ר

New member
יש אורז שנשאר מאתמול ..... חחחח

מבטיחה להכין לך סיר אורז כשתבואי..... צנועה העלמה .....

אני מגיעה גם ../images/Emo6.gif

סתם... אבל פתאם קוסם לי הרעיון לאיזו סדנא גלילית שכזאת. מה דעתכן?

e m u n a

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif

רואה את האוהל הזה?
השבוע (ובשעה טובה!) התחלנו בהקמה של משהו מאוד דומה לזה בחצר הגלילית שלנו. בדיוק מקום לסדנאות גליליות. סדנאות מלאכה וסדנאות אחרות, מפגשים, מעגלי הקשבה, מוזיקה, תנועה, ועוד הרבה דברים טובים. יקח עוד כמה חודשים עד שהוא יראה בדיוק כפי שאני מפנטזת אותו אבל בכל מקרה - ראי את המקום הזה כבית הגלילי לסדנאות הליבוד שלך!

מעבר לכך שאני מאד שמחה בשבילך על הקמת האוהל

המדהים הזה, התמונה עושה לי צביטה בלב וגעגוע עמוק למקום שהוא דוקא בכיוון השני של הגלובוס. אני לוקחת הימור ומנחשת: נכון שזה החוף של סעיד, בראס?

למעלה