סדנא שהכנתי לעתיד הרחוק -אני מבקשת להיות

e m u n a

New member
מאוד יכול להיות,

נדמה לי שגם חבר אחר שלי הימר על אותו המקום, אני לא יודעת, זו תמונה שדגתי במרשתת לפני שנה בערך כשחיפשתי דגמים שיתאימו לי. זה בסיני בכל אופן, אוהל מאוד מדברי באמת.

סמדר ר

New member
אני לא מפסיקה להסתכל על האוהל .......

ואני חושבת שזה באמת באמת משהו טוב שיצליח. אתן לך דוגמא: יש אצלכם בישוב מקום שנמצא באתר השיחזור, שם גם ערכנו סדנאות ליבוד רטוב עם דורית (ז"ל) וסדנאות נוספות כגון הכנת נייר ממוחזר וכו'. בכל פעם התלהבתי מאוד מהסדנא, ממהותה, מדרך ההעברה שלה, מהחברה. רק דבר אחד צרם לי: סדנאות כאלה לא יכולות להתקיים בחדר סטנדרטי, עם ריצפת קרמיקה ורהיטים מדוגמים!!!! חצי מהזמן דאגנו שחלילה טיפת מים לא תרטיב את הריהוט, שטיפת צבע לא תלכלך את הקיר ובעיקר - לא "להתנגש" האחת בשניה ....... וסה"כ היינו 11 תלמידות + מדריכה ...... את מבינה את כוונתי, ומקום כמו שאת חולמת עליו - יכול לתת מענה גם לדברים האלה. גם, ולא רק - אלא לעוד המון המון רעיונות כפי שכתבת לעיל.

סמדר ר

New member
וואו הרעיון קוסם גם לי!!

e m u n a

New member
יופי ../images/Emo23.gif

בכל מקרה תיכננתי לשתף ולעדכן אתכן בשלבי ההקמה, ועכשיו על אחת כמה וכמה. מגשימה חלום ישן
וכבר מנצלת את הבמה ויוצאת בקריאה נרגשת לכל מי שמתכוונת להחליף השנה מזרונים/ספות/כריות/שטיחים ורוצה להיפטר מהישן - לאותת לי במסרים - אנחנו באים לאסוף!

../images/Emo24.gifאמונה, שיהיה בהצלחה ושיתגשם במהרה

נראה לי ש"נתעלק" עלייך ועל האוהל המדהים הזה הרבה מאד

elloshnimi

New member
אבל אנחנו לא ניתן לך לחכות

שנה שלמה,נראה לך שנצליח להתאפק עד אז?! הבובוניות נראות מתוקות ועושות חשק

חוט כותנה מחליף צבעים, יש כמה גוונים

אני לא זוכרת את שם היצרן, רכשתי את החוט בחנות לחומרים למלאכות יד שנקראת הכל לפנאי בתלפיות בירושלים . אם לא תמצאי את החוט או את שם היצרן היי עמי בקשר

טלושקלה

New member
תודה אורית אני מכירה ויש אותו לכמה

וכמה יצרנים אותו חוט באטיקטים שונים

כבר אמרתי לכן שחינוך לסבלנות הוא החלק

הכי קשה.......... גם בשבילי תאמינו לי שאני כבר רוצה לסיים עם הסדנא הזאת ולהמשיך הלאה אבל יש תור ואני צריכה לחכות בסבלנות אז מה לעשות?

aliner

New member
תודה מראש על הסדנא שתהיה

מאוד מעניין אותי שילוב הטכניקה של רטוב ומחט, מה משמעיד על הגמישות של הליבוד. היא יפה נורא הבובה הזו. מחכה קוצר רוח.

../images/Emo39.gifאורית, קרוב רחוק מחכים לסדנה הבובה

מקסימה ומתוקה והשילוב מעניין טכנית

למעלה