גמרתי יוצא משגעתודה טליה הסבר מצוין
W wildspirit New member 27/2/06 #23 בבקשה לנוחיותכם קובץ הקובץ מגיע עם התיקון של החרוזים מצטערת על הבלבול קפץ לי בטעות הפוך מחכה לראות תוצאות נא לא לשרשר לכאן תודה
בבקשה לנוחיותכם קובץ הקובץ מגיע עם התיקון של החרוזים מצטערת על הבלבול קפץ לי בטעות הפוך מחכה לראות תוצאות נא לא לשרשר לכאן תודה
T talilim1 New member 28/2/06 #34 יצא לי , יצא לי !!! אומנם לא היו לי החרוזים המתאימים, אבל בכל זאת לא יכולתי להתאפק... תודה טליה היה לי ממש כיף.....
יצא לי , יצא לי !!! אומנם לא היו לי החרוזים המתאימים, אבל בכל זאת לא יכולתי להתאפק... תודה טליה היה לי ממש כיף.....
L limush1 New member 28/2/06 #29 חחחחח:] המצלמה כרגע אצל אחי כי נולד לי אחיין חדש והוא לא מפסיק לצלם אותו אבל אני מבטיחה שברגע שהיא תחזור אני אצלם את כל העבודותתת!!:]]
חחחחח:] המצלמה כרגע אצל אחי כי נולד לי אחיין חדש והוא לא מפסיק לצלם אותו אבל אני מבטיחה שברגע שהיא תחזור אני אצלם את כל העבודותתת!!:]]
W wildspirit New member 28/2/06 #30 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif המון שמחה ואורש עם האחיין החדש
ע ע נ ב ל ו ש י ת New member 28/2/06 #32 תודה אם היית ייודעת שזה כזה פשוטט פשוט מדהים יפה וק ל לביצוע