אממ.. הברווז שלי יוצא די גדול,זה אמור לצאת ככה
K kajal New member 13/3/06 #21 תלוי באיזה גודל חרוזים עשית אותו אני עשיתי בגודל בינוני ומנסה עוד אחד בחרוזים גדולים
מ מר טיני 1 New member 13/3/06 #22 תלוי מה את מאכילה אותו אל תתלונני אם הוא שמן וגדול את יודעת שיש מדינות שהברווזים שם סובלים מתת תזונה??
תלוי מה את מאכילה אותו אל תתלונני אם הוא שמן וגדול את יודעת שיש מדינות שהברווזים שם סובלים מתת תזונה??
K kiti4 New member 14/3/06 #25 ../images/Emo6.gif הברווזון שלי כמעט מוכן,עכשיו אני עושה לו כנפיים.. והוא עולה על העיפרון ,חיחיחח
K kiti4 New member 14/3/06 #27 הברווז שלי../images/Emo27.gif מוכן יכול להיות שבמהלך היום אני אחבר את המצלמת אינטרנט שלי ואני אצלם אותו. [עשיתי בצבעים ירוק צהוב (טליה,את לא כועסת נכון?!) יום נפלא לכולנו
הברווז שלי../images/Emo27.gif מוכן יכול להיות שבמהלך היום אני אחבר את המצלמת אינטרנט שלי ואני אצלם אותו. [עשיתי בצבעים ירוק צהוב (טליה,את לא כועסת נכון?!) יום נפלא לכולנו
W wildspirit New member 14/3/06 #31 כועסת../images/Emo35.gif על מה../images/Emo35.gif הצבעים - מה יש לכעוס להיפך אני מאושרת שעשית ויצא לך מדהים אבל ממש מתוקי
כועסת../images/Emo35.gif על מה../images/Emo35.gif הצבעים - מה יש לכעוס להיפך אני מאושרת שעשית ויצא לך מדהים אבל ממש מתוקי
L lady blak New member 14/3/06 #33 מיכל איזה ידים שמקשיות[סקסיות] חחח או יצא ממש מתוקי בניגוד לשלי עשיתי עם חוט דייג לכן אני לא מצליחה לעשות לו רגלים וגמ כנפיים
מיכל איזה ידים שמקשיות[סקסיות] חחח או יצא ממש מתוקי בניגוד לשלי עשיתי עם חוט דייג לכן אני לא מצליחה לעשות לו רגלים וגמ כנפיים
K kiti4 New member 14/3/06 #34 מאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הידיים,לא שלי הם של.. דורון
L lady blak New member 14/3/06 #35 באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif