סדקים בהיגיון

outRAGE1

New member
סדקים בהיגיון

האם הגעתם לשלב במערכת יחסים הזוגית שלכם שבה הסטיגמה על מוצאו של בן/בת הזוג החל לכרסם ביסודות בטון ההיגיון שלכם ?

bulb

New member
כן...

אבל זה בגלל שאני מרוקאי נמוך מצח נו באמת ,שנענה על שאלה כזאת גזענית ברצינות? (דרך אגב ,נראה לי שמדובר במקרה זה בכרעי תרנגולת ולא בבטון). נו פזוס פור יו!

outRAGE1

New member
פוליטקלי קורקט ?

מעניין איך החלטת לענות ישר ובשם כולם, על דבר שלא חווית מעולם דברים שנחשפת אליהם שהובילו אותך לחשוב בצורה כזאת. כרעיים של תרנגולת בבקשה, אבל צוואר הג'ירף שלך כנראה מקשה עליך לראות משהו מבעד לענני ההתנשאות שמתחתיך. פוליטקלי קורקט ? כן בבית ספרינו ? no 220v for you

bulb

New member
מי זה מציץ לו מתוך השק?

השד העדתי כמובן! כל הכבוד על הדימויים מעולם החי. איפה בדיוק ראיתי שחתמתי בשם כולם? אינני מתימר להיור דובר ,מלבד על עצמי ומטעמי. כנראה שאתה מכיר אותי יותר טוב ממני ,אחרת אין כל סיבה אחרת נראית לאין לפשר גיבובי השטויות:"על דבר שלא חווית מעולם". אם נניח לרגע את מוסף גלריה של הארץ בצד ונרד אל העם ועיתון ידיעות ,אז הנה עוד עובדה שאתה לבטח יודע עלי: יש בעברי כתם שחור בדמות 4 בנות ממוצא עירקי ברצף (כמעט פלאש). אז לך תבכה במקום אחר על קיפוח וכמה רע לך. שני הפזוס לבוקר זה. נ.ב. אני גם צנוע - רק 12V

outRAGE1

New member
כל הכבוד לך

4 בנות עירקיות ברצף ? פששש מה זה אמור להגיד ? כלום כנראה. ללכת לבכות במקום אחר על מה ועל מי ?? כתוב איפה שהוא שאני סובל מזה וזה עושה לי רע ? רק שאלתי שאלה , אבל אנחנו שנינו הרי מכירים טיפוסים כמוך, סוג של נורת יום העצמאות רוב הזמן שוכב מאובק במחסן העירייה ופעם בשנה כיש הזדמנות "מאיר את עצמו" בהארות לא קשורות לזמן ולמקום לא מודע מה קורה סביבו, אבל מאיר את כולם באור יפה צבעוני ושיקרי. להתראות בעוד שנה

outRAGE1

New member
נ.ב

איפה כתוב שהחתמת את כולם ? "שנענה" במקום שאתה בלבד תענה, אומר לך משהו ?

bulb

New member
נו באמת...

גם אני יכול להיות קטנוני: "נענה" זו צורת רבים ומתיחסת לשניים ומעלה. במקרה זה מדובר בחברים מהמשרד שהתגלגלו מצחוק מההודעה שלך והפתעה - הם לא חברי פורום. אתה מוזמן לאכול אל הכובע. בתאבון!

bulb

New member
מענין מה היא עשתה לך

שגרם לך להיות כל כך נחמד. ונעבור לענין שלשמו התכנסנו: אם כמה אנשים אומרים לך שאתה טועה ,כנראה שיש בזה משהו ,הלא כן זעם1 יקירי? התהיה שלך מראה שהבנין שלך כבר שנים עם צו הריסה ואין בו אף אחד למרות הנורה הדולקת (איך זה ,גבר-גבר? גם אני יכול להיות כזה-כאילו "שנוו" כמוך). אתה מכיר טיפוסים כמוני? איזה כיף לך! תהיה ילד טוב ותכיר גם לי ,זעם1 מותק ,בבקשה. כדי שלא תגיד שאינני בא לקראתך ,הנה קישור לפורום כלבבך. בהצלחה!

outRAGE1

New member
בוא אליי פרפר נחמד

אני מבין שאתה כועס, אחרי הכל....עברת 4 עירקיות ברצף (??) מה קרה ? למה ברצף פלאש גורדון גיבור נשים שלי (או בעצם של כולן בפורום) תמשיך ללקק לחברה במשרד, בפורום אוליי אחד מהם בסוף יהיה לך לחבר "אמיתי". דרך צלחה מוקיון פורומים נ.ב YESMAN אחותך

bulb

New member
כועס? אולי משועשע קלות

לא מעבר לזה. כרגיל ,לא התאפקת ואופס - ברחה לך עוד פליטה גזענית. מה חדש? מה קרה מתוקי? הוריד העדתי פועם לך במצח הגזעני? "אחותך" ,"ללקק" ... ממש פואטיקה איך שהמחמאות זורמות מפיך כמו מי השופכין אל הים. קדימה ,אני יודע שאתה מסוגל ליותר מזה. תן עוד מאמץ קטן - בסוף יצא לך משהו מוצלח. לילה טוב לך ולבובתך! מי יתן ולא תדעו תקר (;

outRAGE1

New member
כל ששון וכל שמחה

אני שומע את חליפת הנאורות כבר נפרמת לך מאחור.... אתה מת לשחרר קצת קיטור אז קדימה תשחרר את השד (אם אתה רוצה גם העדתי לשרותך)

bulb

New member
אני שמח לאיד? לא יכול להיות!

תגיד ,ידידי נמוך המצח: אני נאור בגלל שאני אשכנזי ,או אני אשכנזי בגלל שאני נאור? נראה לי שיש לך דוקטורט בנושא. אני מציע לך לפתוח פורום "בינו לבין עדתו" - זה יהיה שוס רציני. אחותי כבר לא מוצאת חן בעיניך? אז אולי נצרף את אחותך שהיא גם אימך (אני תמיד מתבלבל בקטע הזה עם העדה שלך ,מצטער). דרך אגב ,מה שלום הבנין המט ליפול? (; ליל מנוחה לך לכל יושבי מערתך

outRAGE1

New member
סוף דבר

תקרא שוב את מה שכתבת. איבדת את זה לגמרי....מצטער בשבילך

bulb

New member
את מה שאני איבדתי אתה לעולם לא

תמצא אתה מצטער בשבילי ,שאר העולם מצטער בשבילך. ככה זה בחיים. תתמודד עם זה. ליל מנוחה חמודי

magenta73

New member
מה זותומרת?

ברגע שמשהו מוצא חן בעיני אני ישר מבקשת שם משפחה + תעודת זהות. שואלת למוצאו ולמאכל שאמא שלו מכינה הכי טוב... ואז אני מודיעה לו שאני פולניה ושהדבר היחיד שאני אעשה בזמן סקס זה להחליט על הצבע שנצבע את התיקרה... נו באמת... אנחנו ב 2005. הגיע הזמן שהשטויות האלו יעלמו מהעולם.

Vdrums

New member
אתה בא לקבל תגובות שונות או

להחליט שמה שעונים לך זו צביעות?

magenta73

New member
דווקא היה לי יום מקסים...

אתה זה זה עם הסדקים, וכנראה גם עם הצביעות... אל תעשה השלכות. תודה!

למעלה