סדקים בהיגיון

bulb

New member
איך גורמים לפולניה לצעוק בזמן הסקס?

מנגבים בוילון.

באהבה אין חוקים של מוצא. אבל מסביב

זה עדין עובד בעקיפין-לדוגמא מנטליות.הורים .מסורת .שפה. דת .וברגע שמשהו משתבש מתחילים לחפש סיבות. למה ולמה.את/ה כזה וכזה אמא שלך כזאת ואבא שלך כזה את/ה בטח ירשת זאת אני לא עושה הכללות אבל זה קיים לצערי והרבה . כמובן אני לא מתיחס לסטוצים שם הכל מותר וזורם וכשר גם אם הוא טרף.

magenta73

New member
אני חושבת

שזה השתנה. בטח בדור הזה. כן, לחינוך מהבית תמיד יהיה תפקיד במי אתה. וזה לא קשור לעדה. לא רק. קשור גם לתרבות וחברה, כן, אבל קשור לאיך גידלו אותך, חום אהבה, גבולות וכן הלאה. אני חושבת שבימנו, כאשר כבר אפשר לגור מחוץ לבית ההורים, לפני החתונה, כאשר חוקי הסביבה החברה והתרבות משתנים... כך משתנה גם המנטליות.

the match maker

New member
הגיע הזמן...

הגיע הזמן שנצא כבר משנות ה 60-70, בהם זה באמת היה מעניין משהו. מה, אם בת הזוג שלי כהת עור או בהירה זה אמור לשנות? ואם היא מרוקאית או אשכנזית? אנשים, אנחנו בישראל 2005, ואמנם אנחנו לא הכי מתקדמים במערב, אבל אנחנו בהחלט בדרך הנכונה, אז כדאי מאוד לכל אותם אנשים ש"סטיגמות" מערערות להם את תחושת הבטחון בבן הזוג, לשבת, לשתות כוס מים, להתאושש מהחום שכנראה משפיע עליהם יותר מדי, ולהתחיל להתרכז בדברים החשובים בבן הזוג כמו אינטליגנציה, עומק, פנימיות, חוש הומור ומראה. תודה ושלום.

ebony

New member
לא אף פעם

אף פעם לא חשבתי על בן הזוג שלי כעל סטיגמה למוצא שלו..

למעלה